Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Ångest

Av Soran Ismail - 30 mars 2009 14:05

Fan. Nu ligger den en hög med post på köksbordet som jag inte orkat ta tag i. Hela tiden samma tänk. "Jag gör det sen, idag ska jag ju bort. Sen är det Fredag i morgon, då kommer det ändå inte iväg förrän Måndag. Lika bra att jag gör det då".


Sen kommer måndagen "Eh, nu har jag ju hela veckan på mig, det kan vänta några dagar..." Sedan är vi tillbaka på ruta 1 igen. Men nu kan det inte vänta längre. Jag vet ju inte vad det ligger för post i de där kuverten. Någon viktig information kanske? Inget som ska betalas in i alla fall, det är jag säker på. Det finns en anledning till att jag har autogiro på allt. Jag känner mig själv.


Men det är inga roliga brev direkt (vad är ett roligt brev?). Banken, Skatteverket, Folksam, HSB. Jävlar vilket kalas. Det fina vädret får bli min motivation. När jag är färdig så får jag gå ut. Men först; bloggen, facebook, twitter och annat nödvändigt... 

 
ANNONS
 
Ruff

Ruff

30 mars 2009 14:12

Öppna skatteverket genast! Du kanske har fått någon trevlig återbäring!

http://jensuno.blogspot.com

 
Madeleine

Madeleine

30 mars 2009 14:17

nej posten först!

http://www.maddedans.blogg.se

 
Roziie

Roziie

30 mars 2009 14:39

Procrastination is a bitch..

Been there, done that, bought the T-shirt.

http://roziiie.blogg.se

 
Manne

Manne

30 mars 2009 15:16

Du har för mycket onödiga ting att göra. T.ex twitter.

Du är som en mus i ett skafferi. Tillkommer det något nytt, då ska du ha det. Visst är det så, Soran?

http://www.finest.se/Mannefik

 
Ingen bild

TOWE!!!

30 mars 2009 17:17

roliga brec e ju handskriva färgglada kuvert:D
eller fina inbjudningar!!

 
Ingen bild

en annan flaska

30 mars 2009 20:59

brevet med "dalarna"-knappen i var väll ett roligt brev! ;)

 
Sanna

Sanna

31 mars 2009 00:00

Bränn dem.... :)

Det kommer alltid påminnelser!

http://sancha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se