Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Saker jag kanske ska skämta om

Av Soran Ismail - 31 mars 2009 13:23

Sitter och försöker komma på lite skämt, som jag kanske ska testa på någon scen ikväll.


Det som är aktuellt i mitt huvud just nu är läktarskandalen på Elfenbenskusten där 22 människor miste livet. Jag fascineras över att de spelade klart matchen. Detta skedde innan avspark, men det hindrade inte dem från att spela färdigt matchen. Vad är väl 22 dödsoffer? Det känns nästan som att det var en bra siffra för dem. Mindre än vanligt, liksom. 


I Sverige (ja, Europa överhuvudtaget egentligen) så avbryter vi en match om linjedomaren får korvväxeln i huvudet.  Lite annorlunda.


En annan sak som är aktuell är de dryga vännerna som ställer frågor i stil med "Om du var tvungen att välja, vad skulle du välja då? Att döda din mamma, eller döda din pappa? Och du MÅSTE svara!". Fuck you! Det måste jag inte alls. "Jo, men vi leker en lek nu!" Ja, men vet du vad min idiotkompis? Du vet inte hur man leker lekar. Du är sämst på det.


Så går tankarna så här på morgonkvisten här i min bachelorpad (eller shag-pit som min vän kallar sin lägenhet) på Kungsholmen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Soppan

31 mars 2009 14:40

Haha x)

 
Ingen bild

andrea

31 mars 2009 15:10

Gaah jag hatar också sådana idiotiska frågor! ;/

 
Ingen bild

johanna

31 mars 2009 15:15

Morgonkvisten? det kallas eftermiddag soran.

 
Ingen bild

A

31 mars 2009 15:34

Får man fråga vilken scen du ska köra ikväll? Är det standup på fler ställen än Komikaze (EGO) på tisdagar?

 
Ingen bild

lp

31 mars 2009 17:04

haha soran en av sakerna jag gillar skarpt med dig är att du lämnar INGENTING åt slumpen, du har alltid en teori och saker och ting uträknat! fortsätt så.
vad hände med dina personanalyser?

 
Ingen bild

LN

31 mars 2009 18:40

Hahaa, den med dryga kompisar var bra!!! faktiskt ganska sant.

 
Oskar

Oskar

31 mars 2009 19:08

Så det är inte bara jag som har sådana vänner... Började tro att man var ensam. Tänkte nåt i stil med: "Så här irriterande personer kan det fan inte finnas fler än en av. Det är ett brott mot naturen!"

http://sarcasmicon.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

31 mars 2009 21:53

Är den dryga vännen David nu igen? *asgarv*
Jag har ju sagt att han inte är någon bra lekkamrat till dig...

http://sancha

 
Ingen bild

Anonym klubben

1 april 2009 00:44

Är det David som bara hänger med dig bara för att du är känd? Eller är det Gustafsson den äldre? xD

 
Niclas B

Niclas B

1 april 2009 12:42

22 personer personer miste livet? Läs: Tjugotvå! Känns det bekant? Borde du ta upp det? :-0 Mowhaha ha...ha... *Soran ligger och vrider sig om natten* ;-)

http://niclas-b.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se