Alla inlägg under mars 2009

Av Soran Ismail - 7 mars 2009 15:46

Aftonbladet hade, till ingens förvåning hoppas jag, valt att göra någon skandalvinkel på det här med roastande av kändisar. Det roliga var hur många som röstade att det inte var ok, med tanke på att de inte ännu har sett resultatet. Det är väl en ganska urdefinition på "att vara dum i huvudet".


Om det fanns en "att-vara-dum-i-huvudet-manual" så skulle punkt 1a vara "ha en bestämd åsikt om någonting som du inte har någon aning om vad det är utan enbart har hört delar av från en annan part".


Sen förstår jag också att det kommer bli en del rubriker när det väl börjar sändas. Jag förstår att en del människor kommer bli upprörda. Jag förstår att konceptet "roast" inte är för alla. Men det är ok.


Det finns någon märklig uppfattning i Sverige att alla ska vara nöjda med allting hela tiden. Man ska kompromissa hela tiden, och i en kompromiss så är ingen helt nöjd. Det är rent kommunistiska tankar som inte ser till det faktum att vi är individer som utgör ett samhälle.


Detta med roastprogram är enbart positivt då man breddar humorutbudet i Sverige. De som gillar detta ska få ta del av det, de som inte gör det kan hålla sig till det de tycker om. Svårare än så är det inte. 


 Mitt tips till er: köp biljetter till morgondagens och/eller måndagens två roastinspelningar på Berns. Kl 18 och kl 20. Det är magiskt kul och måste upplevas på plats. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 6 mars 2009 18:54

Det är många av er som har kommenterat och försökt hjälpa till i mina åksjukeproblem som uppstår ofta eftersom jag reser en del i mitt jobb. Det är snällt av er, men dessvärre är tipsen inge vidare.


Åksjukearmband: driver ni med mig? Jag testade det där hittepåjippot för några månader sedan. Det är inget annat än ett skämt. 


Åksjuketabletter: Jovisst, man mår inte illa, men däremot blir jag helt dåsig i huvudet och eftersom jag ska uppträda någon timme efter ankomst så håller det inte. Man måste vara klar i skallen i det här jobbet.


 Däremot återstår att testa åksjuektuggummin? Nico tipsade om det. Jag ska ge det ett försök också.


Någonting måste jag ju komma på annars kommer RAW Comedy Cruise bli en katastrof för egen del. Om jag blir åksjuk på tåg så är det ingenting mot hur jag mår på båtar. 


ANNONS
Av Soran Ismail - 6 mars 2009 10:26

Min bokare ringde och väckte mig nyss för hon trodde att jag hade glömt bort att jag hade lovat att ställa upp på en intervju till någon skoltidning här i Växjö. Det gjorde mig irriterad. Inte för att hon trodde att jag hade glömt, och inte för att hon ringde och väckte mig, utan för att hon var glad.


Det är någonting jag finner sjukt provocerande med människor som är glada tidigt på morgonen. Ni vet när man själv känner sig vidrigt trött. Jag förstår att folk måste upp och jobba och så, men måste man vara glad då? 


Leenden innan lunch är en provokation.


Nu ska jag ner och göra intervjun.. 

Av Soran Ismail - 6 mars 2009 02:18

På tåget ner idag så hade jag och en annan man fått samma plats på tåget. Stol 13 i vagn 2. Jag påpekade det här för tågvärdinnan som hon så fint vill bli kallad, och hon förklarade att hon inte kunde göra något. De hade sålt fler biljetter än de hade stolar.


Eftersom det blev så dålig stämning när jag satt i hans knä så fick jag hoppa mellan stolar hela vägen ner.


De är fina på SJ, inte sant?


Själva uppträdandet gick bra. Hela kvällen har vart jättetrevlig. Så trevlig att jag stannade kvar efteråt och pratade med lite sköna människor.


Men nu vill jag hinna sova några timmar innan jag ska upp.

God natt.

Av Soran Ismail - 5 mars 2009 14:28

Sitter nu på ett tåg på väg mot Växjö. De närmaste timmarna ska gå åt till att försöka att inte kräkas.


Vi hörs sen. 

Av Soran Ismail - 5 mars 2009 11:52

De ringde från Stockholm Gas och ville göra en standardundersökning på hur deras underleverantörer har skött sig. Bra timing måste jag säga.


Jag - Intressant att ni ringer, de var här för två dagar sedan. Det slutade med att de nästan sprängde mig och lägenheten i luften, jag fick springa för livet, direkt ur duschen. Det blev en eldsvåda som de påstår att jag ska reparera skadorna från, sedan skickar de en räkning till mig på 800 :- för att de bytte ventil.


Han - VA!? Jag skulle vilja komma personligen och besikta det här!


Jag - Det går alldeles utmärkt, men jag ska till växjö idag.


Han - Kan vi komma på måndag då? 


Jag - Absolut. 


Sedan ringde han upp lite senare och sa att det här lät så allvarligt att han skulle vilja komma med en gång. Så nu är de här om ungefär fem minuter. 


Bra timing var det. 


Av Soran Ismail - 4 mars 2009 12:19

Jag tänkte hoppa in i duschen nu. Den här gången hoppas jag att jag inte behöver springa ut i hallen med enbart en liten handduk runt mina sköraste delar. Jag hoppas att det inte är två män som några minuter in i duschandet skriker att jag måste springa ut, annars kommer jag sprängas i luften.


Inte för att de är här, men man vet ju aldrig. De verkar lyckas med det mesta..

Av Soran Ismail - 4 mars 2009 03:24

God Natt

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se