Alla inlägg under mars 2009

Av Soran Ismail - 29 mars 2009 19:59

Efter föreställningen igår så befann sig hela ensamblen i det som kallades för "loge". I själva verket var det en källare likställd med någonting som en viss Fritzl har byggt. Denna var något större. Dessutom var stämningen bättre i den här källaren. Betydligt mycket bättre. Det pågick någon slags kurdisk/persisk/turkisk/svensk jamsession där nere, som inte riktigt ville ta slut. Det var väldigt surrealistiskt, men även väldigt trevligt.


Samtidigt i Portugal så förlorade Christiano Ronaldo mot Adam Johansson. Deco förlorade mot Samuel Holmén. Portugal lyckades helt enkelt inte besegra Sverige. Det var väldigt surrealistiskt, men även väldigt trevligt.

ANNONS
Av Soran Ismail - 28 mars 2009 19:49

Då var det dags att avsluta den här miniturnén. Idag är det Sveriges argaste stad som gäller (många tror stereotypt att det skulle vara Sthlm, men det är såklart Malmö. Det vet alla som har vart här, och som inte pratar skånska).


Idag ska jag försöka vara lite gladare än igår. Jag drog ner stämningen en aning när jag började prata om Anna Skipper. Mitt hat gentemot denna skam för mänskligheten genomsyrade hela framträdandet. Det kan vara värt ibland, men nu vill folk mest ha kul. Då känns det lite dumt om jag ska gå in och förstöra det... 


 Sedan gäller det att så fort som möjligt hitta en tv-apparat.

HEJA SVERIGE!

ANNONS
Av Soran Ismail - 28 mars 2009 03:09

Hörrni, jag har vart i Göteborg idag och gissa vad. Nej, det är lönlöst, ni kommer aldrig komma på det. Jag avslöjar det istället. Det har regnat! Kan ni tänka er. Regn. I Göteborg!? Otroligt.


Här är The Hills parodin som jag glömde länka med i förra inägget pga att jag var dum i huvudet. Men nu ska det vara bra igen. Hoppas jag. 


Sov gott. 

Av Soran Ismail - 27 mars 2009 19:34

Då är det dags för showen, men jag är inte speciellt sugen. "Jag mår som en hora" är ett uttryck som passar fint in här. Det har inga egentliga parellell till horors liv, annat än att jag förmodar att de mår piss. Så gör även jag. Fast mitt är fysiskt. Även fast deras antagligen också är lite fysiskt, så är det nog mest mentalt.


"Jag mår fysiskt som en hora mår mentalt", är väl det jag försöker säga här. Men jobbet ska ändå göras. Förhoppningsvis blir det bättre snart. 


Undet tiden kan ni avnjuta den här fina parodin på idiotserien The Hills

Av Soran Ismail - 27 mars 2009 08:15

Då är jag på väg igen. Den här gången till Göteborg, och i morgon till Malmö, för att avsluta vår Newroz-turné med riksteatern.


Av Soran Ismail - 26 mars 2009 20:21

Råkade visst titta lite fel. Frtizl-dokumentären börjar inte förrän kl 21. Tills dess ser jag lite på den avgörande kvartsfinalen i innebandyns kvartsfinalserie mellan Warberg - Falun.


Och visst, innebandy är en Kalle Anka-sport, men det är fan så mycket mer underhållande att titta på än bandy.  

Av Soran Ismail - 26 mars 2009 19:55

Snart börjar den. Fritzl-dokumentären. Jag har laddat upp med chips, dip och som grädde på moset, lite manlig cider.


Jag intresserar mig otroligt för sådana här typer av brott. Som är så inhumana att man inte tror att de skulle kunna äga rum. Mycket mer intressant än t.ex diktatorer som Hitler eller Stalin. Det här är ondskefullt på ett helt annat plan, och eftersom jag inte tror att någon kan födas till detta så vill jag veta vad som kan driva en människa till detta.


Förhoppningsvis får jag svaren inom den närmsta timmen... 


EDIT: Hade visst fel. Dokumentären börjar kl 21, så jag får vänta en timme till... 

Av Soran Ismail - 26 mars 2009 19:19

Pratade nyligen med Jakob (Öqvist) kring ett jobbärende, men sedan nämnde han att han skulle starta en facebookgrupp i stil med "Vi som tänker rösta på Soran Ismail som Sveriges Sexigaste Singel i Expressens Fredagsbilaga". Fast med ett lite smidigare namn kanske... hursomhelst, ni förstår poängen. Att han skulle nämna det i The Voice i morgon också, och uppmana folk att rösta på mig. 


Det är klart att jag förstår att jag inte är Sveriges sexigaste singel, långt ifrån. Jag förstår att Soneby är snyggare, att Carl-Philip är mer åtråvärd, eller att Skarsgård eller Martin Björk är lite smått oemåtståndliga. Det är just därför det skulle vara så roligt om jag vann.


Då skulle de bli tuvngna att göra en intervju med mig. Fråga mig hur det känns att vara "Sveriges Sexigaste Singel", även fast det är så uppenbart att jag enbart blivit det pga en röstningskampanj. Som dessutom är driven av mig själv. Så skulle folk bli provocerade när de läste det där "Men vad fan, OFTA han är hetare än Björn/Martin/Carl-Philip/Skarsgård (osv, osv)!"

 

Nåja. Det skulle jag tycka vore roligt i alla fall. 

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se