Alla inlägg under mars 2009

Av Soran Ismail - 16 mars 2009 08:57

Jag åkte hem till Anna igår för att äta tacos och kolla på film med henne och Martina. Sedan råkade vi somna på soffan alla tre, så jag blev kvar tills för någon timme sedan då de släppte av mig här för att åka och jobba. Så jag är vaken med Vakna! för en gångs skull, utan att det känns onaturligt menar jag. Men jag ska nog ändå sova lite till tror jag, klockan 12 kommer det folk som ska ställa saker och ting till rätta efter den lilla branden som uppstod i mitt kök häromveckan. ANNONS
Av Soran Ismail - 15 mars 2009 15:52

 Efter gårdagens minimala insats i Melodifestivalen så var det dags för efterfest. De var hårda på att man inte fick bjuda med sig någon dit, men det blev ok ändå med tanke på alla kollegorna som också utförde en minimal insats i programmet. Utöver dessa droppade det in lite annat folk som jag kände, Schyffert, My Ströbaek, Pontus Ströbaek, Hasse, Paul Tilly m.fl Alla var trevliga att hänga med. Alla förutom en. Alla förutom Pontus.


Pontus Ströbaek hade som sport att under kvällen hämta tjejer, ställa dem framför mig och säga "det här är Soran, han är singel. Hejdå". Så blev vi två ståendes där, stirrandes på varandra. Blivit satta i en situation som ingen av oss ville befinna oss i, men de sociala reglerna säger att vi måste småprata. Han var som en jobbigare version av David.


Efter ett tag så rullar artisterna från festivalen in på efterfest, en efter en. Några av dem framför sina låtar igen, några sitter uppe på vip-hyllan och dricker champagne med flick/pojk-vänner. Men en person står två bord ifrån där jag, Hasse och Paul står och snackar. Den personen är Agnes. Det dröjer inte ens en minut innan jag ser Pontus vandra med raska steg i min riktning. Fan!


Jag anar vad som är på gång och fylls av en blandning av skräck och panik. För en sekund tänker jag att jag raskar bortåt in i folkmassan, gömmer mig för honom. Men sen kommer jag på hur löjligt det skulle se ut, att springa därifrån i skräck. Som om att jag vore åtta år gammal. Så jag står kvar. Några sekunder senare är han framme hos mig.


Han frågar inte ens. Han ställer sig bakom mig, lyfter mig och bär mig till Agnes. Han, bokstavligt talat, bär mig till Agnes för att ställa ner mig precis framför henne. Stackars Agnes står och pratar med sina vänner, och blir avbruten av en framslängd kurd i kostym.


För någon sekund blir det bara konstig, spänd stämning. Föga förvånande med tanke på hur situationen var uppbyggd. Det var helt sjukt. Helt plötsligt gick jag från att vara en "mogen 21-åring" till en osäker 9-årig pojke i lågstadiet som för första gången ska fråga chans på sin stora kärlek. 


Till slut ursäktar jag Pontus, och säger att hon var väldigt duktigt ikväll. Hon tackar och ger mig en kram, men är besviken över att jag gav henne så låga poäng. Jag skyllde på Luleå. Det tar ungefär 5 sekunder, sedan kommer det fram två-tre fotografer och vill ta kort. Från vilken/vilka tidning/ar vet jag inte, men jag ser att Pontus har någon bild ur någon tidning i sin blogg.


Någon annan som snabbt är framme är Hasse. Han tar det här kortet:

Sedan önskar jag henne en trevlig kväll och går tillbaka till mina vänner.


Så när jag tänker att det inte kan bli värre så börjar folk ge mig high-fives och kramar. Hon står fortfarande ca 7 meter bort. Och jag tänker på hur otrolgit löjligt det hela måste sett ut. Pinsamt löjligt. Först blir jag ditburen, sedan växlar vi några ord, och när jag kommer tillbaka står mina testosteronfyllda kollegor och high-fivar mig för detta. De kunde lika gärna skrikit "BIRA! BIRA! BIRA! BÄRS! BÄRS! BÄRS!". Det hade varit på ungefär samma intelligensnivå. 


På några sekunder var jag tillbaka i högstadiet igen. Jag kände mig inte hemma och ogillade situationen och beteendena.


Men jag uppskattade mötet med Agnes och kramen.

ANNONS
Av Soran Ismail - 15 mars 2009 05:52

Vän - Vad ska du göra i morgon?

Jag - ... min syster ska komma hem till mig och städa

Vän - Ja.. men vad ska DU göra? 

Jag - Jävlar vad du märker ord.

Vän - ... 

Av Soran Ismail - 14 mars 2009 18:32

Jag är i Globen för närvarande. Jag är en av de som ska läsa jurypoänger så småningom, om ni vill se mitt skäggiga nylle (roligt ord.. nylle) i rutan någon minut ikväll.

Alla går runt i någon slags dimma. Vi har vart här sedan kl 14, så det är ganska mycket tid som går åt för att
hora i tv i 30 sekunder.

Här är en sådan där tuff "dagens-outfit-bild". Notera de nya skorna, om ni kan. Bildkvalitén är inte mycket att hurra för..

Av Soran Ismail - 14 mars 2009 13:18

Tjaffsa inte med Nisse


Av Soran Ismail - 13 mars 2009 21:59

Sitter hos Martina med Anna och värdinnan själv. Vi har precis kollat klart på Grillat och var relativt överrens om att det var snällare än vi trodde. Å andra sidan var det ganska "snälla" komiker också. Dessutom var det en massa som klipptes bort, kanske var det råare?


Nåja, jag undrar nu vad ni tyckte. Eller ni kanske inte såg det överhuvudtaget? Ni var upptagna med att titta på Let's Dance? 

Av Soran Ismail - 12 mars 2009 17:12

Kontraktet för den här säsongens Parlamentet ligger på köksbordet. Magnus har ritat kukar på varje sida.

Till Sofia; om det är en överstruken kuk på din kopia av kontraktet så är det inte jag. Eller, det överstrukna är jag. Själva kuken är Magnus.

Bara så att du vet.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se