Direktlänk till inlägg 14 april 2009

Pärs

Av Soran Ismail - 14 april 2009 02:31

Efter att ha lekt lite i Solna så hamnade jag till slut med Martina och Anna hemma hos Anna. Där ville Anna prompt kolla på Parlamentet, och det blev naturligtvis jobbigt. Jag hatar ju att se mig själv. Samtidigt som jag vill se hur det blir, så dör jag lite inombords. Hittills har kompromissen med mig själv varit att jag kollat i efterhand på youtube, och kunnat välja själv när jag ska stoppa och muta. Men nu gick som sagt inte det.


Jag satt med kudden i knät under hela programmet och var beredd på att det skulle bli fruktansvärt jobbigt. Men det blev aldrig det. Lite såklart, som det alltid är att se sig själv, men ingenting som jag inte kunde hantera. Den här gången. 


Vad beträffar era kommentarer angående programmet så överrensstämmet de väl ganska väl med min bild också. Jag syntes inte så mycket. Gustaf (herr producent) hade skött klippningen utmärkt, men det är naturligt att man hamnar lite i skymundan när man inte gör tipsen (därför är det så bra att det bara är en som gör "klart man hänger med" den här säsongen). 22 minuters program, och ca 10 av dem går åt respektive tips från coachen. Det är klart att det fanns fler bra skämt att klippa med i varje rond, rent kvalitétsmässigt, men ingen tid för det.


Jag är tilltänkt att synas vid ett till tillfälle i den här säsongens Parlamentet, och det är om två veckor. Huruvida jag gör tipsen då eller inte vet jag ingenting om. 


Efter det och CSI blev det så dags för mig att titta på Ballar Av Stål. För första gången den här säsongen. Jag har medvetet valt att inte titta på det, men återigen, är man gäst hemma hos någon så är det inte upp till en själv vad man ska se och inte se. Anledningen till att jag har valt att inte se programmet har ingenting att göra med att jag inte tycker det är kul, utan för att jag tycker att sådan humor är så otroligt jobbig att titta på. I många fall. 


Samma sak här. Jag satt med kudden i knät, och vid flera tillfällen åkte den upp. Värst var det nog att se "mansfällan". Väldigt kul, absolut. Och mycket bra gjort av Cissi. Men samtidigt, otroligt jobbigt att se. (ska dock passa på att ge cred till killarna som är med där. De kunde lika gärna ha krävt att det inte skulle sändas, men de gav sitt godkännande och visade på en enorm självdistans. Förhoppningsvis får de ligga på det). 


Så hela kvällen blev en enda stor pärs för mina nerver.  Förhoppningsvis gjorde det mig starkare.

 
 
Ingen bild

johanna

14 april 2009 02:53

Men du ska väl inte bara vara med en gång till? det vore ju lite halvtråkigt..

 
Sanna

Sanna

14 april 2009 15:42

Vem gillar att se sig själv oavsett det är privat filmning eller som i ditt fall i TV? Jag tycker bara att min röst låter annaorlunda och tror att det är någon annan som pratar och jag mimar.
Näe parlamenetet var OK Soran och ett av de roligaste program vi har i Sverige tycker jag. Det finns inte en endaste gång som jag inte får skratta gott. Det är underbart.
Så tack för att Ni ställer upp och gör tillvaron lite lättare.

KRAAAAAM....hihi

http://sancha.bloggagratis.se

 
Ingen bild

N

14 april 2009 16:13

Än en gång, 22 minuter!?
Sedan måste jag hålla med om att "Ballar av Stål" är ett sånt där program som man inte kan undvika att ha en kudde till ;)

 
Ingen bild

andrea

14 april 2009 16:44

Varför tycker du att det är jobbigt att se skämt som i Ballar av stål?
Jag tycker iof också det men, kanske inte av samma anledning...;P

 
Thorell

Thorell

14 april 2009 18:43

Det som inte dödar, det stärker en.

http://mariathorell.bloggagratis.se

 
- | | Carro | | -

- | | Carro | | -

14 april 2009 18:57

Du skötte dig bra.. =) hoppas du får göra tips från coachen nästa gång då, bara för att det är din sista gång i säsongens parlamentet ^^ (känns lite tråkigt att det är sista dock...)
//Caroline från Knivsta

http://carolinedream.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Ovido - Quiz & Flashcards