Direktlänk till inlägg 22 april 2009

Svar på frågor: Del 3

Av Soran Ismail - 22 april 2009 01:30

du brukar diskutera viktiga saker på din blogg ibland, varför har du inte kommenterat pirate-bay-dommen? vad tycker du om den?


Det är väl för att jag inte är tillräckligt insatt i IPRED-lagen. Men min om domen är att den är fullständigt oprportionerlig till straffet, speciellt med tanke på hur otydligt det mesta verkar vara kring detta. Då borde alla som tillverkar mp3-spelare också fällas, om jag förstått logiken korrekt. 

Jag tror att de har blivit påverkade av starkare, internationella krafter, och det är alltid trist.

Jag tror inte heller att det leder till att folk kommer börja köpa cd-skivor igen, den tiden är förbi. Det är upp skivbolagen att hänga med i den tekniska utvecklingen. 


Vad tycker du om att så många utnyttjar dig och dina frågestunder till att fråga massa saker om Björn?

Folk får fråga om vad de vill, men då även respektera att det finns saker jag inte kommer svara på.


Gillar du kardemumma? Eller chokladpudding?

Kardemumma är ok. Inte mer, inte mindre. Chokladpudding är gott.


Visste du att Soran blir Röran på T9?

Ja. Det eller rosan.


1. Vad är det som gör att vissa lyckas som stand up komiker och vissa inte. Vad är det man behöver för att bli duktig.


2. Vilket är de bästa gig du gjort?


3. Om du skulle ge någon en biljett till någon stå uppare, vilken skulle du välja?


4. Hur mycket påverkar publiken ifall det blir ett bra gig eller inte


1. Det är jättesvårt att säga, naturligtvis. Man behöver kunna vara objektivt rolig, och inte bara träna fram roligheter. Man behöver ha mod och våga misslyckas. Sedan underlättar det om man har någonting som kallas för "likeability". Att folk gillar dig på en gång när du går upp på en scen. Men som sagt, det är individuellt och det finns naturligtvis inget facit på något framgångsrecept.

2. Har nog inget enskilt toppgig, det finns många fina minnen från diverse gig. Men mitt första skrattstockframträdande är jag väldigt nöjd med med tanke på hur sent ute jag var, fullständigt okänd, och den lyssning och responsen som jag fick.

3. Det beror på personen som fick biljetten. Vi har många briljanta komiker i det här landet, men alla passar inte till alla. Men troligtvis Appelquist.

4. Oftast så är det så att komikern påverkar om det blir dåligt eller bra, och publiken påverkar HUR bra eller HUR dåligt det blir. Det är min erfarenhet. 



Om du fick byta liv med någon för en dag, vem och varför?

Hm, svårt. Men kanske Justin Timberlake eller någon annan som har en underbar sångröst. Sedan skulle sjunga hela dagen.


Om du fick välja en plats i hela världen, vilken skulle du då helst vilja resa till?

Just nu är jag sugen på Australien.


vad för slags tjejer faller du för? vad anser du om size 0 idealet som råder? är du för eller emot fildelning?

 Såklart är även detta, som så mycket annat, väldigt individuellt och det går inte att säga några generella alltid fungerar. Men jag tänker inte svara så tråkigt, så med det i åtanke:

Personlighetsmässigt dras jag till tjejer som inte är så mycket som mig. Oblyga och framåt. Däremot måste de ge mig intellektuell stimulans och det underlättar om man delar samma humor.

Utseendemässigt så har jag hittat en svaghet hos mig. Förutom att jag gillar korta tjejer och föredrar söt framför snygg så kan jag smälta på plats när jag ser en tjej med blont hår och bruna ögon. Det är kontrasten som är det vackra, även motsatsen.  




Jag svarar på fler frågor så fort jag får tid.

 
 
Ingen bild

Tor

22 april 2009 08:05

FYI så har TPB-fallet ingenting med Ipred att göra.

 
Manne

Manne

22 april 2009 08:11

Jag vet att frågestunden är slut, men.. Tror du att Björn skulle ha slagit igenom så stort, som han gjorde i Melodifestivalen. Om han hade haft ett fult utseende?

http://www.finest.se/Mannefik

 
Ingen bild

Ida

22 april 2009 11:15

Åh, jag minns dig på ditt första Skrattstock! Du var min och pappas favorit, vi tyckte att du var så grym. And you still are!

 
- | | Carro | | -

- | | Carro | | -

22 april 2009 16:05

F-n..jag har brunt hår och blåa ögon typ :P
Haha just ja..sen är jag även upptagen haha ;)

Haha hej Rosan ^^

http://carolinedream.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Ovido - Quiz & Flashcards