Direktlänk till inlägg 27 april 2009

Svar på frågor: Del 4

Av Soran Ismail - 27 april 2009 16:04

Då fortsätter vi med svaren på era frågor. 


1. Tänker du utbilda dig på något sätt eller lita på att du kan vara rolig resten av livet? Eller i alla fall plugga något inom kort?

2. Älskar att vi har exakt samma syn på sömn. När jag sitter och surfar fem på morgonen och ser dig skriva blogginlägg så ler jag för mig själv för att sedan gå till skolan tre timmar senare. Du har sån tur med arbetstider! Hur klarade du av att gå upp tidigt jätteofta förr?

3. Vad tycker du om Bill Hicks? Är han något du hänger i julgranen?

4. Får jag värma upp publiken nästa gång du kommer till oslipat/annan plats i Malmö/Lund?

1. Så enkelt är det inte. Jag förlitar mig på att jag kan vara rolig resten av livet. Men. Jag är inte säker på att tillräckligt många alltid kommer tycka det, rent objektivt, och jag är inte heller säker på hur länge jag kommer tycka att det är roligt att livnära sig på. Och även om det skulle bli så (alla tycker att jag är skitroligt för all framtid) så vill jag ändå utbilda mig till psykolog. Vi människor är ganska komplexa och jag tror ingen har enbart ett intresse. Jag vill utveckla fler sidor hos mig själv. Mitt intresse för psykologi är en av dem. 

2. Som med allt i livet, man anpassar sig. Om jag var tvungen att gå upp kl 7 varje morgon för att överleva, så hade jag gjort det. Jag hade bara varit en mindre lycklig människa. 

3. Bill Hicks är underbar. Han är den som fick min förebild inom svensk stand-up att börja med just det (Betnér). Otroligt synd att han gick bort så pass tidigt, tänk om han hade levt idag. Han hade åstadkommit en hel del. Väckt intressanta diskussioner, i ett land som är i desperat behov av det.

4.  Det är inte jag som bestämmer sådant, det avgör klubbägarna. 


1. kommer du åka ut på någon egen turné snart? :)

2. Vem tycker du är världens roligaste person?

3. Tycker du Växjö räknas som en storstad? haha (a)

1. Det pågår just nu diskussioner om hur saker och ting ska läggas upp inför nästa år, men förhoppningsvis och troligtvis så blir det så under 2010. 

2. Av de som jag inte känner så är det helt klart Louis CK. 

3. Absolut inte. Inte ens Stockholm gör det. Men jag gillar Växjö. 


Favoritfilm?

Favoritlåt?

Favoritartist?

Vilken talkshow gillar du mest genom tidern?

Vad tycker du om Russel Brand?

God middag(jao)

Jag avskyr "favoritfrågor" eftersom jag inte har några svar på dem. Men jag gillar This is England mycket. John Q är fantastisk. Anchorman. Radio. Waltz With Bashir är den senasta filmen jag sett som jag gillat mycket. 

Låtfrågan har redan dykt upp och samma svar här. Men jag säger väl "Sweet Dreams - Eurythmics". Men det beror ju helt och hållet på vilket humör man är på. 

Ingen favoritartist heller, ledsen. Inte heller favorittalkshow. Sen Kväll med Luuk, kommer jag ihåg att jag gillade. Men jag var ju ganska ung när det sändes.. 


Soran...vilket var det första skämt som du komponerade? Och som du kände att "fan, det här är bra"? =)

Jag har väl inte för vana att "komponera" skämt, utan det ligger väl naturligt för mig att försöka vara rolig till vardags. Vissa saker blir objektiva roliga och är inte enbart internskämt. De kan man köra på en scen. 

Men det första jag sade första gången jag körde stand-up var "jag tänkte testa det här med stand-up innan de på migrationsverket blir sugna på tårta igen". (då var det aktuellt med att migrationsverket hade skickat iväg någon och firat med tårta). 


Brukar du äta inne på toa, samtidigt som du uträttar dina behov ? ;)

Jag får känslan av att du har läst Ramin och Farzads blogg på 1000apor, och att du har fått det från Ramin. Självklart inte. Det är vidrigt. 


hej soran!

jag kommer att vara i stockholm 6-7 maj. Jag vill bjuda ut dig på en dejt. vill/kan du?

kram

Jag jobbar dessvärre som det ser ut, men bortsett från det så vågar jag nog inte. Tyvärr. Är inte speciellt bekväm i uppstyrda situationer. Och framförallt med människor som jag inte känner. Men om vi råkar ses ut någon gång så tveka för guds skull inte att komma fram och börja snacka, så kan vi ta det därifrån.

Kram


Hur fångar man ditt intresse?

Kan du inte "lotta ut" en date med dig själv? Haha :)


 Hm, jag vettefan. Testa på lite olika sätt så får du se om någonting fungerar. Jag vet själv inte vad svaret är. 

Lotta ut en date är jag för feg för. Tyvärr. 


Brukar ni köra The Aristocrats-skämtet även när svenska komiker träffas? I så fall, hur går din version?

 Nej, det har jag aldrig vart med om/hört talas om. 


undrade bara hur du fick bli utbytes student i ett år.Vart du kontaktade osv. Var det i samband med skolan? För skulle gärna också vilja göra det nu under gymnasie tiden.

Fredens liljor!

Jag kontaktade en organisation och åkte med dem, svårare än så var det inte. I mitt fall var det EF.  Det är det mest utvecklande året i mitt liv, och troligtvis även det roligaste. Jag rekommenderar det starkt till alla som är sugna. Man går ju ett "extra" år på gymnasiet, men jävlar vad det är värt det. 


Vad faller du för hos tjejer?

Vad tycker du om dansare & modeller?

 Har nog redan svarat på den här frågan, men vi kör igen. Utisdan: blont hår + bruna ögon = magi. Insidan: gemensam humor + intelligens + bra självförtroende = magi. 

Vad för slags dansare? Vad för slags modeller? Nej, jag har väl ingen bestämd uppfattning om någon av yrkesgrupperna. Förutom att jag inte verkar hålla med omvärlden i vad som är snyggt ofta, eftersom jag inte tycker så många modeller är speciellt attraktiva. Men så hör jag ofta att jag har en "konstig smak". 


Vilken hejdundrans komiker du är, Soran!

Vilken är din favoritcider? (Av alla de manliga som finns därute alltså.)

Gillar dig riktigt mycket!

Tack, vad kul! 

Rekorderlig, Skogsbär, 7.0:or är favoriten från systemet. På krogen är det päroncidern som är den allra manligaste. (Men var försiktig när du beställer cider, vissa ställen har bara Cidrai. De försöker hävda att det är en torrare cider från Frankrike, men de ljuger. Det är öl maskerat till Cider.) 
 
ANNONS
 
Anna

Anna

27 april 2009 17:18

Om u hade börjat lotta ut dejter hade jag blivit orolig, både för dig och de som skulle vara med i lottningen. Tar ju bort allt det roliga att vinna sådant

http://www.onesmileandatinytear.bloggagratis.se

 
Fanny

Fanny

6 maj 2009 00:30

Rekorderlig?! Är det ett skämt kanske? Det måste det vara. Det är ju världens vidrigaste cider!

http://fannymillom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se