Direktlänk till inlägg 28 april 2009

(God)Nattmacka

Av Soran Ismail - 28 april 2009 02:24

När man är så främmande som jag är just nu inför att träna så drenerar det lätt en på all energi som man har. Speciellt med tanke på att jag aldrig kan "ta det lugnt" när det är en boll i närheten. Så Texas Longhorn hjälpte lite, men inte helt.


Nu sitter jag här och är hungrig igen. Nästintill utsvulten (<-- överdrift). Så då gör jag som jag alltid gör. När jag vaknar, eller när jag ska gå och lägga mig. Fram med mackor och mjukost.
Antal saker som ska diskas efteråt? Inga.


Tummen upp!

 
ANNONS
 
Ingen bild

fujiOne^

28 april 2009 06:45

Jaså du är lika såld på mjukost som jag nu? ;D

Kan tipsa om mjukost med smaken av rostade tomater och fetaost(Förutsatt att du gillar fetaost då) annars finns en riktig höjdare i Hummerosten av samma tillverkare, kommer inte på namnet nu men det är svarta tuber :>

Och göteborgare som man är så käkar man ju en del västkustigt i form av räk och kräftost såklart^^

God natt!

 
Manne

Manne

28 april 2009 08:11

Och du är en av de som inte klämmer ut det sista ur tuben, ser jag.
Du skulle kunna få nästan en hel tub ut av de tre ihopknycklade..
Haha.

http://www.finest.se/Mannefik

 
Ingen bild

Ush!

28 april 2009 10:00

fy vad äckligt!

 
Ingen bild

Caro

28 april 2009 11:55

Åhhhh! Älskar baconost och rågrut...
Unbeatable combo :)

 
Ingen bild

M

28 april 2009 12:40

Vilket hyckleri att du dissar Dalarna varje chans du får och sen äter FALU RÅGRUT! Då passar det minsann.

 
Sanna

Sanna

28 april 2009 12:52

Du klämmer ju inte ur hela tuben ser jag. Köp smältost på paket istället...hehe

http://sancha

 
Ingen bild

Amanda

28 april 2009 15:24

haha håller med M..

 
Ingen bild

Anna

28 april 2009 18:30

Oh, du har hittat en väg in i Dalarna ändå. Trevligt! Ett tips, Leksandsbröd är godare.

 
Ingen bild

Roziie

28 april 2009 21:41

Mildost är bäst!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se