Direktlänk till inlägg 29 april 2009

En Skellefteåkorg

Av Soran Ismail - 29 april 2009 00:33


Den här presenten fick jag av arrangören (Thoren Business School), vilket var väldigt gulligt. Men de krävde att jag skulle provsmaka allt och säga hur det var. Det blir ju svårt eftersom jag flyger hem i morgon bitti, och inte checkar in något bagage. 


Så istället frågar jag er. Vad tycker ni om det här? Vad är godast? 


- Hjortonsylt

- Skellefteblandning

- Skellefteå AIK Hockey Svart smaksatt te

- Västerbotten ost

- 3 st olika burkar som det står St. Dalfour på men som jag inte vet vad de innehåller 

- Lite schyssta frön i olika färger

- Bröd

- 70 % mörk choklad. Av märket Valor. 

- Lite chokladbitar från Venezuela och Ghana (längst fram i korgen)


Med tanke på hur mycket jag ogillar hummer och sushi, men älskar kebab och Spaghetti, så är det nog bäst så här. Jag skulle antagligen inte göra korgen rättvisa. Därför får ni vara mina finsmakare. Varsågoda att betygsätta. 


Jag ska väl kanske kommentera lite kort om det som jag faktiskt är bra på, själva giget. Det gick bra. Publiken var snäll. Lyssnade och skrattade om vartannat, helt perfekt. Sedan fick jag chansen att snacka med lite folk efteråt också, vilket var trevligt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mathilda

29 april 2009 00:53

Jag skulle gissa på att någon av chokladerna smakar bäst!

 
Ingen bild

Ellen

29 april 2009 06:47

Lite schyssta frön i olika färger låter oerhört spännande!

 
Livlia

Livlia

29 april 2009 07:28

Ta med chokladen på flyget vettja! Och västerbottenost ÄR faktiskt väldigt, väldigt gott...ta med den också! Du kan ta den i fickan...=)
Du är en väldigt klok person, me like!

http://hanky.se/livlia

http://hanky.se/livlia

 
Manne

Manne

29 april 2009 07:56

Hade det varit min korg, så hade jag tagit den mörka chokladen Valor, direkt! 100/100

http://www.finest.se/Mannefik

 
Ingen bild

Sara

29 april 2009 08:00

Ta korgen som handbagage och ge den till mig så ska jag smaka av allt och tala om vilket som var godast, kan va så att jag ger fröna till fåglarna (låter som nått de ska äta). Jag är värd denna, med tanke på att jag i går fick kontakta alla dina vänner och din släkt för att be dem komma på din begravning du trodde vi skulle ha för dig pga din lilla flygtur, sen fick jag avboka det hela och avbokar man så tätt inpå så blir man av med bonuspoängen man har hos fonus! Kul att jobbet blev lyckat! Välkommen hem och lycka till med jobbet i kväll! Kram Sara

 
Ingen bild

Hannaaa

29 april 2009 08:40

Hoppas att Skellefteåborna var snälla med dig!
Önskar att jag kunnat vara där. Men vi ses någon annan gång :)

 
ems

ems

29 april 2009 08:51

du borde göra om designen på din blogg, den är jävligt ful

http://sweetmarymotheroffuck.blogg.se

 
Ingen bild

L

29 april 2009 09:11

Glass och varm hjortronsylt är himmelskt! Sportbröd och västerbottensost är det bästa kvällsfikat, dessutom slipper man diska!

 
Sara

Sara

29 april 2009 12:19

Västerbottenost är grymt gott, spciellt när du gör västerbottenpaj på den! Mums!

http://whileiweep.blogspot.com

 
Sanna

Sanna

29 april 2009 14:57

HJORTRONSYLT förstås, varm ska den vara och till vaniljglass.
Ta hem den för guds skull.

http://sancha

 
Ingen bild

lisa

29 april 2009 15:25

skellefteå AIK te är förjäkligt gott! har det själv :)

 
Ingen bild

N

29 april 2009 15:48

Hjortronsylt på ostmacka är asgott :D. Även bröd är mumsigt och den där chokladen låter bra :)
Jag gissar att det där St.Dalfour är någon sylt av något slag. Är det en etikett med blåbär på en av burkarna?
Btw, varför skulle du inte kunna smaka på det? Trevlig flygtur :)

 
Nico

Nico

29 april 2009 16:19

70% choklad är gott iaf, det kan du meddela dem ;)

http://plaettan.blogg.se

 
Maria

Maria

29 april 2009 16:48

Dalfour är en sorts marmelad. Obskyr sak, har stått orörd i vårt kylskåp sedan julen. Säg att du njöt av den på ett kex eller något liknande.

Och hjortronsylt, framförallt varm sådan, på vaniljglass, är ambrosia själv. Vansinnigt gott.

SAIK-té, njae... Min rögleanda säger "NEJ". Fast de har en fin arena, så den får ett halvt "gott".

http://mariakayeymf.blogg.se

 
Ida

Ida

29 april 2009 17:02

Te är ju en av mina favoriter, så det är säkert goda! Plus chokladen och osten. Det är asgott med Västerbottenpaj, så det får du laga. Om du är lat får du be någon laga det åt dig, haha!

http://sixteen.blogg.se

 
Ingen bild

Felicia

29 april 2009 17:23

Det är klart du ska ta med dej den tillbaka, varför inte?!

Hjortronsylten är en klar vinnare och det är jag ju inte ensam om att hävda!

 
Ingen bild

lina

29 april 2009 19:22

Ja kan gissa att chokladen är säkert bäst, men olika färgers frön låter spännande. Dom två sakerna skulle ja behålla

 
Ingen bild

Sara L

29 april 2009 20:10

Kan bara instämma i att hjortronsylt är underbart gott!

 
Opzi

Opzi

30 april 2009 02:03

Hjortronsylt helt helt klart!!!!

http://opzi.blogg.se

 
Ingen bild

Gottsunda

30 april 2009 07:34

Jag har ett förslag vad du kan göra med korgen. Ge den till någon pensionär/pensionärspar. Dels är de fattiga, och dels uppskattar de korgens innehåll, och dessutom är korgens innehåll läckerheter som de aldrig skulle kosta på sig och unna sig själva någon gång.

 
Ingen bild

Linn

2 maj 2009 22:25

Du skulle ha uppträtt på Thoren i Umeå också. Jag hade kommit :D Måns Möller var ju dock inte helt fel heller.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se