Direktlänk till inlägg 30 april 2009

Valborg

Av Soran Ismail - 30 april 2009 10:42

Hej mina små smörblommor.


Idag är det valborg. Eftersom jag är från Uppsala (Knivsta, men close enough) så får ni ha överseende med att det är dit jag ska åka redan nu och börja fira. De flesta började för längesedan, redan igår faktiskt på vad de kallar för "kvalborg".


Så i morgon ska jag berätta om igår, det var synnerligen intressant. Men jag kan lugna er med att säga att jag slapp skamduscha igen i alla fall... 


Om ni vill följa mig under dagen så är det i vanlig ordning Twitter som gäller. 


Hoppas att ni har en helt fantastisk dag idag!

 
ANNONS
 
Manne

Manne

30 april 2009 12:08

Oj! Vilket annorlunda inlägg. Men fint!

http://www.finest.se/Mannefik

 
Maria

Maria

30 april 2009 12:35

Branfaran här blir till förfest på stranden, jag gillart. Ha det bäst!

http://mariakayeymf.blogg.se

 
Emma

Emma

30 april 2009 13:17

Uppsala is the place to be på Valborg. Träffade mannen i mitt liv där för 2 år sen idag :). Läs gärna min blogg så berättar jag mer om detta romantiska och alkoholstinna möte.

http://www.emmaostlind.bloggagratis.se

 
malin

malin

30 april 2009 14:11

Positiva killen! Akta dig för dom små fulla!
PUSS!

(läs mig blogg och kommentera nånting! då skulle jag bli kanonglad!)

http://malingladihatten.blogg.se

 
Sanna

Sanna

30 april 2009 15:05

Ha en trevlig valborg Soran och se upp för bränder... hehe!

Kjam!

http://sancha.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Flop

30 april 2009 16:53

GLADA VAPPEN!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se