Alla inlägg under april 2009

Av Soran Ismail - 27 april 2009 02:05

I morgon ska jag hitta tid att svara på fler frågor, men nu är det läggdags.


För er som missade Parlamentet ikväll men ändå ville se så kommer mina tips här (det var det enda som har lagts ut i skrivande stund). Jag har själv inte vågat mig igenom dem, men det kommer nog i morgon. Sakta, men säkert. 


God Natt

ANNONS
Av Soran Ismail - 26 april 2009 20:17

Då var det återigen dags för Parlamentet, och vi gör som vanligt tycker jag. Eftersom jag inte vågar titta så får ni göra det åt mig, och vill ni kommentera någonting så får ni gärna göra det. Vill ni dessutom att jag ska läsa det så gör ni det med fördel här.


20:30, tv4. Som vanligt. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 25 april 2009 19:43

Då var det dags att åka till Uppsala. Igen. Och dessutom är det dags att uppträda igen. Och som överraskning. Igen.


Vi vet ju alla hur det gick sist (i Måndags) så jag hoppas verkligen att det går bättre ikväll. Och det tror jag också att det gör, för det är nämligen ingen alkohol inblandad i eventet jag ska dyka upp på. 


Det gäller mina gamla arbetskamrater på SECO (SverigesElevrådsCentralOrganisation) och dess årsmöte med gymnasieelever från hela landet. Det blir nog kul med mycket gemensamma referenser eftersom jag har jobbat ett år som något så sexigt som elevrådstjänsteman. Det har jag inte berättat något om för er va? Eller har jag det? 


Nåja. Jag hoppas att det går bra. Och jag hoppas också att ni har en trevlig lördagskväll/natt. 


Kjam. 

Av Soran Ismail - 25 april 2009 12:38

Om gårdagens inspelning hade varit filmen Passion of the Christ så var jag James Caviezel (Jesus) i det här klippet.


Men vi hade kul under inspelningen av de här scenerna...

Av Soran Ismail - 24 april 2009 14:28

Snart är det dags för inspelning. Säsongens sista för min del. Jag och Annika Andersson mot Appelquist och Dorsin. Så det blir riktigt tufft, men kul. 


Här ser ni en schysst "dagens outfit", där jag har uppgraderat skorna sedan Hasse bråkade med mig. Jag ser nu att jag måste knyta om slipsen, den är alldeles för lång. Men sedan ska det levereras skämt. Och Tips från coachen ska tas emot. Och jag ska göra saker Utan att Tveka. Förhoppningsvis så går det bra.  

Av Soran Ismail - 24 april 2009 01:26

Idag har jag haft en helt underbar dag i Göteborg.


Efter ett kul gig igår som hjälpte att boosta självkänslan en aning så somnade jag tidigt och gott. Jag vaknade upp till strålande sol och mådde relativt bra. Efter att ha fått äta frukost ensam (kl 14) så hittade jag till slut en vän att gå en promenad med. Vi gick nog knappa två mil, det längsta jag gått sedan... ja jag kan faktiskt inte minnas när jag gick så långt senast. 


En god middag på Rubinen på det och sedan var det showtime, på samma ställe. Inför föreställningen var jag aningen nojjig eftersom jag uppträdde med Peter Apelgren, och han är helt enormt stor här i Göteborg. Så fort man sätter ut hans namn på en affisch så säljer det slut med en gång. Så till stora delar var det "hans" publik, vilka jag var osäkra på hur de skulle ta emot mig.  Men jävlar i mig vad bra de var. 


Från första sekunden till sista så njöt jag på scenen. Det var nog årets bästa publik för min del, även fast jag kanske har varit lite bättre vissa kvällar så har publiken aldrig varit så taggad som de var ikväll. Det kändes som när vi var ute på turnéen i höstas. Magiskt. Det var svårt att själv hålla sig för skratt ibland när några fantastiska själar smittade av sig med sina skratt. 


Så jag vill rikta ett enormt tack till Göteborgspubliken för deras varma mottagande, som alla andra gånger. Men den här gången kanske det behövdes lite extra mycket, för i morgon flyger jag nämligen upp till Stockholm för att spela in Parlamentet. Och då är det bra med lite självförtroende...Av Soran Ismail - 22 april 2009 18:27

Ni minns kanske den djupdykande intervjun om David Druid? När den spelades in så var det inte alla som kunde hålla masken riktigt...Av Soran Ismail - 22 april 2009 17:05

Då var jag framme i Göteborg. Igen. Även fast jag är här relativt ofta så känner jag ändå inte riktigt att det är nog. Jag har börjat känna mig lite "hemma" här.


 

Jag har mitt rum på Rubinen, vid avenyn, som jag alltid bor på. Jag vet nu vart jag ska köpa stans bästa kebab, som är i klass med Uppsala-kebaben. Jag har fått lite bättre koll på vilka ställen man kan gå ut på, och vilka ställen som är mysiga hangarounds. Jag har dessutom tillräckligt med vänner i den här staden, så att det aldrig behöver bli ensamt. Även fast det är just det jag är just nu, ensam. 


Sedan är det dessutom sol, hör och häpna, här hos Borås storebror. Nu ska det bli riktigt skönt att få revansch från måndagens debacle, för det är som de säger "man är inte bättre än sitt senaste gig"


Och det vet vi ju alla hur bra det gick...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se