Alla inlägg under april 2009

Av Soran Ismail - 22 april 2009 11:29

Nu kan ni, äntligen, beställa er egen Soran-t-shirt.


KLICKA HÄR 


 Medan ni gör det så drar jag till Göteborg. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 22 april 2009 01:30

du brukar diskutera viktiga saker på din blogg ibland, varför har du inte kommenterat pirate-bay-dommen? vad tycker du om den?


Det är väl för att jag inte är tillräckligt insatt i IPRED-lagen. Men min om domen är att den är fullständigt oprportionerlig till straffet, speciellt med tanke på hur otydligt det mesta verkar vara kring detta. Då borde alla som tillverkar mp3-spelare också fällas, om jag förstått logiken korrekt. 

Jag tror att de har blivit påverkade av starkare, internationella krafter, och det är alltid trist.

Jag tror inte heller att det leder till att folk kommer börja köpa cd-skivor igen, den tiden är förbi. Det är upp skivbolagen att hänga med i den tekniska utvecklingen. 


Vad tycker du om att så många utnyttjar dig och dina frågestunder till att fråga massa saker om Björn?

Folk får fråga om vad de vill, men då även respektera att det finns saker jag inte kommer svara på.


Gillar du kardemumma? Eller chokladpudding?

Kardemumma är ok. Inte mer, inte mindre. Chokladpudding är gott.


Visste du att Soran blir Röran på T9?

Ja. Det eller rosan.


1. Vad är det som gör att vissa lyckas som stand up komiker och vissa inte. Vad är det man behöver för att bli duktig.


2. Vilket är de bästa gig du gjort?


3. Om du skulle ge någon en biljett till någon stå uppare, vilken skulle du välja?


4. Hur mycket påverkar publiken ifall det blir ett bra gig eller inte


1. Det är jättesvårt att säga, naturligtvis. Man behöver kunna vara objektivt rolig, och inte bara träna fram roligheter. Man behöver ha mod och våga misslyckas. Sedan underlättar det om man har någonting som kallas för "likeability". Att folk gillar dig på en gång när du går upp på en scen. Men som sagt, det är individuellt och det finns naturligtvis inget facit på något framgångsrecept.

2. Har nog inget enskilt toppgig, det finns många fina minnen från diverse gig. Men mitt första skrattstockframträdande är jag väldigt nöjd med med tanke på hur sent ute jag var, fullständigt okänd, och den lyssning och responsen som jag fick.

3. Det beror på personen som fick biljetten. Vi har många briljanta komiker i det här landet, men alla passar inte till alla. Men troligtvis Appelquist.

4. Oftast så är det så att komikern påverkar om det blir dåligt eller bra, och publiken påverkar HUR bra eller HUR dåligt det blir. Det är min erfarenhet. Om du fick byta liv med någon för en dag, vem och varför?

Hm, svårt. Men kanske Justin Timberlake eller någon annan som har en underbar sångröst. Sedan skulle sjunga hela dagen.


Om du fick välja en plats i hela världen, vilken skulle du då helst vilja resa till?

Just nu är jag sugen på Australien.


vad för slags tjejer faller du för? vad anser du om size 0 idealet som råder? är du för eller emot fildelning?

 Såklart är även detta, som så mycket annat, väldigt individuellt och det går inte att säga några generella alltid fungerar. Men jag tänker inte svara så tråkigt, så med det i åtanke:

Personlighetsmässigt dras jag till tjejer som inte är så mycket som mig. Oblyga och framåt. Däremot måste de ge mig intellektuell stimulans och det underlättar om man delar samma humor.

Utseendemässigt så har jag hittat en svaghet hos mig. Förutom att jag gillar korta tjejer och föredrar söt framför snygg så kan jag smälta på plats när jag ser en tjej med blont hår och bruna ögon. Det är kontrasten som är det vackra, även motsatsen.  
Jag svarar på fler frågor så fort jag får tid.

ANNONS
Av Soran Ismail - 21 april 2009 23:31

Jag vill bara förtydliga lite angående gårdagens katastrofgig, efter att ha läst era kommentarer.


Som jag skrev i själva inlägget så är jag inte arg på publiken på plats. Inte det minsta, och jag menar verkligen det. Det var förutsättningarna det var fel på, inte publiken. 


Vi var där som en överraskning. Folk var där för att festa, mingla, dansa och ha kul. Folk hade börjat tjoa Seven-Nation-Army-ramsan en halvtimme innan vi skulle upp på scenen. De var inte ett dugg intresserade av att bli avbrutna av några som skulle stå och försöka vara roliga i trekvart. Och det har jag full förståelse för. 


Den gången man kan hävda att det är idioter i publiken, eller jag kan bli arg på dem är på stå-upp klubbar. När det är på vår "hemmaplan". Då har folk ändå tagit någon form av ett aktivt beslut av att vara där. Om man då ändå snackar och stör, ja då anser jag den personen vara lika socialt inkompetent som dryg och otrevlig. Men så var inte fallet igår. 


Jag stannade kvar efteråt och pratade med många som var på efterfesten. Alla var trevliga mot mig, och visade full förståelse för situationen. Jag förklarade också för dem att de inte hade något att be om ursäkt för, ibland är det bara dåliga förutsättningar för stand-up och gårdagen var en sådan kväll. 

Av Soran Ismail - 21 april 2009 03:32

Ikväll var det ett företag som hade bokat in lite fest och som överraskning för sina anställda så hade de "A RAW comedy night" där Jag, Mårten och Martin Soneby var inbokade.


Väl på plats märkte vi att folk var aningen mer förfriskade än vad vi hade väntat oss för den tiden på en måndag, så vi bestämde oss för att hålla kvällen lite kortare än planerad.


Mårten var först upp på scenen. Det märktes på en gång att det här inte skulle bli en kväll som gick till historien. Eller snarare tvärtom, det skulle den, men inte i positiv bemärkelse. Han hade i princip ingen lyssning från start och folk skrek absuriditeter mot honom på scenen. Han fick väldigt litet betalt på bra material som 9 gånger av 10 får gapskratt, och jag och Martin stod och observerade detta spektakel några meter bort. Våndades.


Efteråt var det Martins tur, och han hade det väl knappast lättare. Jävlar i helvete vad folk var onyktra. Han blev konstant avbruten av skrikande människor. En av människorna sträckte fram sin mobil och frågade "kan inte du kort på mig och min kompis". Detta är alltså under tiden som han kör sitt material. Ni kan kanske tänka er vad det var för fokus på publiken. Samtidigt står jag 5 meter bort och känner "om 10 min ska jag upp på samma scen och prata inför samma publik. Kanon". Under tiden som Martin står på scenen så till och med tittar han på mig och säger "Det här är skitkul Soran. Det kommer bli skitbra. Haha!" 


Jag går upp. Det blir ingen skillnad. Inte åt det bättre hållet i alla fall. Jag står väl och snackar för mig själv och några tappra själar i ca 10 min (?) och sedan går jag av.


Detta var den tyngsta kvällen jag upplevt som stå-upp komiker sedan jag uppträdde för Willys i Bromma den 10e Maj 2008. Ibland går det bra, och då vill man gärna vara kvar och festa med den sköna publiken. Ibland går det mindre bra och då vill man bara åka hem med en gång. Men sen så finns det vissa gånger, som ikväll, när det går käpprätt åt helvete och det enda man kan göra är att supa bort hela kvällen från ens minnesbank. Nu kommer den säkerligen finnas kvar där, men jag gjorde ändå mitt bästa...


Nu ska jag nog duscha. Inte ståendes, utan sittandes. I ett hörn. Och så ska jag gunga, fram och tillbaka och fram igen. Jag ska mumla meningar för mig själv som "jag är inte värdig". Samtidigt ska jag skrubba mig själv. Intensivt. Jag ska försöka tvätta skammen från kroppen, men det kommer inte att gå. Hur mycket Barnängen jag än dränker min kropp i så kommer det ändå att dofta skam. 


Trots detta så är jag inte arg på någon. Inte det minsta. Folket var där för att dricka, snacka, ragga och festa. Inte för att lyssna på andra männikor som försöker vara roliga. Så jag förstår dem. Men ibland blir det så här och de som drabbas värst är då komikerna som står på scenen och efteråt frågar sig själv "hur mycket är mitt självförtroende värt!?". Jag har ännu inte lyckats hitta något svar på den frågan...


Hoppas att ni hade en bättre måndagskväll. 

Av Soran Ismail - 20 april 2009 16:30

Hur var din skolstaus eller vad man ska kalla det (t ex poppis,tönt) ?


Jag var tyst och duktig i skolan. Bra betyg, men ändå en skön kille, så jag fick hjälpa folk med läxorna.  

Tjena mitt bena

Du Soran, vill du gifta dig med mig?

  Jag känner ju inte dig. Alls. Så därför säger jag "kanske". Kanske.  För ett tag sedan skrev du att du träffat Sveriges snyggaste skådespelerska. Du bad oss att gissa vem vi trodde att det var, men av vad jag kommer ihåg gissade ingen rätt. Vem var det? Du har rätt, ingen gissade rätt. Så ska det förbli. Tyvärr.  

1. Tränar du? Varför/varför inte?

2. Hur bra kompis är du med Björn?

3. Blir du irriterad/arg på publiken ifall den är "dålig"?

1. Nej. Tidigare berodde det på tidsbrist, nu är jag bara dålig på att ta tag i mig själv. Men det måste börja snart, jag mår bättre när jag tränar.

2. Vi är goda vänner.

3. Det är komikerns uppgift att hantera publiken. Men det är klart, är den packad bortom rimliga gränser så finns det inte så mycket man kan göra, då kan man bli irriterad. Men överlag så är det bara mig själv jag blir arg på om någonting inte går som det ska.


har du varit i trollhättan nån gång? :)

Nej det har jag aldrig varit. 


Tycker du om att läsa böcker?

Vilken är den bästa boken du läst?

Hmm, ja det gör jag nog men samtidigt är det lite ADHD-varning på mig och jag har väldigt svårt att koncentrera mig på något under längre stunder. Därför måste boken vara exceptionellt bra och inte ha några svackor för att jag ska orka med det. När jag väl läser så läser jag hellre faktaböcker faktiskt, så jag att jag lär mig någonting, snarare än att "åka med på någons mentala resa". Lite tråkigt, kanske. 

Den bästa boken.. svårt att säga. Men en som jag tycker mycket om är En Komikers Uppväxt med Jonas Gardell.


Tjena Soran!

Exakt hur många har du haft sex med? Och när var den senaste?

 Det är frågor som jag inte vill svara på. Hoppas att du förstår.


Vad är din ställning till kroppsutsmyckning, (piercing, tatuering) på tjejer?

Hm. Det är sällan som jag tycker att det tillför lika mycket som det förstör, men det finns såklart undantag. Sedan har jag märkt att jag tycker det är väldigt sexigt med söta tjejer som har någon lite mer diskret ansiktspiercing. Typ en ring i läppen. Jag gillar kontrasten av sött och "farligt". 


Har du några OCD's? Tvångssyndrom?

För eller emot EMU. Utveckla gärna och berätta varför du tycker som du gör.

 Nej jag tror att jag har tränat bort alla. Tidigare skulle jag alltid göra allting tre gånger. Och allting var tvunget att vara jämnt mellan högra och vänstra halvan av kroppen. Det kunde bli riktigt drygt ibland. Eller förresten, jo en har jag nog kvar. Jag kan inte se siffran 22. Om någon har 22 på volymen på stereon så måste de höja eller sänka ett snäpp. När jag läser text-tv så tar jag bort den sekunden då det är 22. Lite mesig OCD kanske. 


Jag är inte så pass insatt, speciellt inte längre, men med den informationen som jag har så skulle väl säga att jag är för. Min teori är att EU försöker bygga en egen stormakt som ska kunna stå upp mot USA, Kina och Ryssland på ett seriöst sätt. Frankrike, Tyskland och England är trötta på att vara folks bitches. Vi i Sverige är vana. 


Om man tänker på det så är USA som EU. Olika delstater (länder) med några egna lagar, men de mest omfattande gäller alla från Washington (Brüssel). Samma valuta. Det är därför man nu senast tog in de fattigare länderna. De har kanske inte så mycket att bidra med nu, men jag tror att det har gjots på sikt. Och när hela Europa är mer som ett enat land med olika "delstater" (länder) så ökar jobbmöjligheterna och livskvalitén. Förhoppningsvis. Det är mest därför jag är för EMU. Sedan finns även de ekonomiska aspektera som att Euron är mycket starkare än kronan t.ex. 


Hur bra känner du johan glans ?

Sådär. Jag ringer inte honom när jag är ledsen men som kollegor så jobbar vi en del ihop och det fungerar bra. Då sitter man och snackar som vanligt. 


Stoltaste ögonblicket i ditt liv?

Jag har väldigt länge svarat "jag vet inte på den här frågan" men när jag var på Kodjos Parlamentetaudition häromveckan så återmindes jag min. Hur svårt det var, och hur bra jag hanterade det. Men å andra sidan minns jag också hur OTROLIGT jobbigt det var första gången jag skulle upp på en scen (diktläsning) och sedan första gången jag skulle köra stand-up. De tre sakerna är jag nog mest stolt över. 


Om du inte skulle vara komiker, vilket är då ditt drömjobb?

Finns ingen enskild sak som jag vill ägna hela mitt liv åt. Jag vill gärna bli psykolog. Fotograf och poet är två andra epitet som jag gärna sätter på visitkortet (om jag hade haft ett). 


Hur många flickvänner har du haft?

En. I årskurs 4 så frågade en kompis chans på Tina åt mig. Hon sa ja. Vi var tillsamans i en vecka utan att prata med varandra, sedan gjorde hon slut via vykort. Hon lade det i min bänk. Betalade inte ens porto. Jävla sprutluder. 

Annat än den veckan så har jag vart singel. 


Vilka är Björn gustafssons tre bästa egenskaper , tycker du?

Rik, söt och lockarna. Eller modig, smart och rolig. 


Hej Soran :)

Hur ofta är du i Knivsta och hälsar på familjen? Kan du inte råka va på kniven när jag är där haha ;) så jag kan få ta kort och autograf =O?

Sen så undrar jag VILKA komiker i Sverige är enligt dig roligast?

Kram// Caroline

Det varierar en hel del. Ibland kan det dröja upp till ett par månader nästan, ibland är det varannan vecka. Nu blir det faktiskt två veckor i rad eftersom jag är hemma nu, och även nästa lördag eftersom jag har ett jobb i Uppsala den kvällen. 

Jag kan försöka vara på kniven samtidigt som dig, men det blir svårt att lova någonting på den fronten. 

Roligast är Björn, Glans och Appelquist. Bäst är Betnér. 


Har du något tips hur bli mindre blyg? Du var det när du var liten om jag minns rätt.

Det är svårt, eftersom problemet ligger hos en själv men oftast behöver man andra för att lösa det. Man behöver tro på sig själv.  Men blyghet är ofta ett tecken på dåligt självförtroende, och då är det svårt att tro på sig själv och våga ta mer plats. Ofta behöver man bra folk runtomkring. Det har jag haft. 


om du var tex 30 skulle du kunna va ihop med en 8 år yngre eller äldre eller spelar åldern står roll för dig ?

 Åldern spelar ingen stor roll för mig, det kan den inte göra om man ser till hur mitt liv ser ut. Jag umgås med många som är över 30, många över 40 också och det utmärkt. Folk är individer och den fysiska individen spelar inte så stor roll. Den mentala åldern däremot är väldigt viktig. Hur utvecklade folk är mentalt, jag vill ha någon som ger mig lite intellektuellt tuggmotstånd. Hur många år den personen har levt är mindre viktigt för mig. Men då handlar det främst om vänskap. Om man pratar om flickvän så skulle hon behöva vara absolut minst 18.

Men för att svara på din fråga: Ja. 


Blir du nervös inför tv-framtädanden, stand-up osv. Du ser alltid så lugn ut... Har du några tips för oss som är nervösa?

Du är jätteduktig!

Jag brukar bli lagom nervös. Inte så mycket så att det blir jobbigt, men tillräckligt för att jag ska få bra energi av det. 

Tips? Hm, intala dig själv hundratals gånger att det här inte är en grej. Det är fullständigt skitsamma om det inte går bra. Föreställ dig hur det går bra och hur det kommer kännas. Men framförallt, var ordentligt förberedd för vad du än ska göra. Med kött på benen så kommer du kunna tackla vilken situation som helst. 


du får andra att skratta, du har humor, men vilket är det roligaste skämtet som du hört (som fått dig att ligga dubbelvikt, med krämpor i magen och gråta av skratt)????

Fan. Det är helt omöjligt att svara på. Men lyssna på Louis CK så hör du antagligen de flesta av skämten som jag anser vara "roligast i världen". 

"I read that 95 % of Americans believe in God. I guess that's happens when you don't have health insurance."  Är ett briljant skämt som kanske är smartare än vad det är roligt. Signerat Magnus Betnér. 

 
Av Soran Ismail - 20 april 2009 14:56

vad tycker du om ekologisk kiwi?

Det är självklart bra med ekologiska saker, men i övrigt är jag fruktansvärt likgiltig inför det hela. Verkligen.


Hur många tår har du?

 Jag har tio stycken tår.


Har du någon dröm som du vill uppnå?

 Jag har inte en specifik dröm som jag vill uppnå. Men naturligtvis finns det massvis med saker som jag vill göra i livet. Jag skulle t.ex vilja utbilda mig till psykolog, jag skulle vilja ge ut en diktbok och ha en egen fotoutställning. 


Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Nej, men jag skiljer på kärlek och förälskelse. Och jag tror man kan bli förälskad vid första ögonkastet, absolut. 


Hur går det med t-shitarna?

Det går bra och dåligt. Bra, i och med att de är färdiga men dåligt med tanke på att ingen webshop har kommit upp än och de därför inte kan köpas. Jag ska skynda på processen så gott jag kan. I den här veckan förväntar jag mig att ni ska kunna ha beställt den ni vill ha. 


Kommer du komma till Linköping / Norrköping eller något där omkring snart ? :D

Såg er på Turnén i Norrköping & jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv ! xD

Jag var i Norrköping för ungefär en månad sedan, på Harry's. Men det finns ingenting inbokat i någon av de städerna framöver. Det närmaste är väl Eskilstuna den 13e Maj. 


Vad tycker du är det finaste man kan göra mot någon?

 Det finns ingen enskild sak jag kan peka på här, men allt som innebär att man tar av sin egen tid för att ge någon annan är stort. Fan vilket tråkigt svar. Ledsen för det. 


hallå hallå! vad står du politiskt? OBS. du måste svara!

Först vill jag bara poängtera att jag inte bara inte måste svara, utan att det finns frågor som jag inte kommer att svara på. Detta är dock inte en av dem, och den var med på förra frågestunden. 

Det går inte att säga svart på vitt, men om jag skulle rösta idag skulle det nog vara blankt. Jag gillar den Socialdemokratiska ideologin, men de behöver bli modernare och anpassa sig mer. Om de kunde slå ihop sig med folkpartiet och ta bort allt det där bruna från deras parti så vore det utmärkt. 

Jag vill ha ett social-liberalt parti. 


Har du någon gång åkt skidor? Och isåfall hur gick det (jag känner på mig att det inte är din favorit).

Det har jag gjort, och du har rätt, det är inte min favorit. Jag skadade knät ganska ordentligt på första åket, jag ska berätta mer utförligt om det i ett eget blogginlägg. 


Hur går det med tjejerna? Har man fortfarande nån chans? Och på tal om det; skånska tjejer? Ganska räääliga va?

Man har i allra högsta grad en chans, jag är lika singel som Susan Boyle. Räliga? Är det någonting positivt? Isåfall ja, jag gillar skånska tjejer. Jag har till och med råkat ligga med en skånsk tjej. Sexigt. 

 

hur långt upp norrut har du varit ? Över dalälven, upp över dalarna, kanske till och med i kiruna? Ingen som vet, men alla vill veta (-:

De som har följt bloggen under en tid vet nog, men jag berättar mer än gärna för er nya läsare också. Jag har vart i Kiruna, och i Jukkasjärvi (om det är längre norrut?). 


Hur gör du för att distansera dig själv från det som är?

Jag ser mitt liv, och hela min tillvaro, lite som The Office. Ingenting är egentligen på riktigt, även fast det verkar så. Om jag t.ex skulle bli utbuad på en scen så skulle jag se det som att en 21-åring blev det av en massa vuxna människor i The Office (om de befann sig i en sådan miljö) och därför kunna skratta åt det humoristiska i det hela och koppla bort känslorna. 


Vad gillar din familj det yrke du valt?

De är stolta, men ser nog det här som ett sätt att tjäna pengar på innan jag börjar plugga. 


Har du hittat någon flickvän än eller är du lika ensam som jag? =(

Jag är lika ensam som du är. 


Vad tycker du om "Grillad" på svt?

 Jag har bara sett de tre första programmen, och nu även delar av det senaste. Och där, i Aschberggrillningen så ser man hur det stundtals är riktigt bra. Men överlag så har det inte hållit en tillräckligt bra nivå, vilket är väldigt synd eftersom jag har många vänner och kollegor med i produktionen. 


Kommer du till Skrattstock i vår igen?

Jag kommer antagligen och kollar, men jag ska inte uppträda. Eftersom allt dyker upp på nätet och jag är i förhandlingar om att förhoppningsvis ge er min stand-up i tv-sammanhang så vore det synd om det kom ut på youtube innan. 


Hur kan du vara så smal!? Enligt min logistik borde du vara en riktig tjockis, med tanke på hur du käkar och (inte) tränar! ;D

Sådan är väl min metabolism helt enkelt. Men du har rätt, jag "borde" vara en tjockis. Men det bevisar bara att man inte ska lyssna på Anna Skipper. 


Gör du någonsin stand up's för folk under 18?

Om du inte hade varit komiker, vad hade du velat jobba som då?

Har du bott i Sverige i hela ditt liv?

Kram på dig!


 Jodå, det händer absolut. På gymnasieskolor t.ex I övriga fall handlar det om att stand-up i de flesta fall är på en krog, där serveras alkohol och därför är det 18-års gräns. Inte för att man inte vill uppträda för folk under 18. 


Favoritfärg?

 Nej.


Har du sett Russell Peters och isåntfall, vad tycker du om honom?

Jag kan dra vissa paraleller med er två då ni båda har ett annat påbrå än "urbefolkningen", hitta ingen bättre ord.


 Jag har sett honom och jag tycker att han är helt ok. Förut tyckte jag bättre om honom, men han upprepar sig lite för mycket för min smak. Mycket skämt på samma tema. Han är Kanadas svar på Shan Atci. 

 

Vad är din favvorätt när det gäller kurdisk mat?

Och är det väldigt omoget att jag fnittrar lite när jag hör ngn nämna staden Kirkuk?

Nisk û kebab tror jag. Kuttulk är också utsökt. Ja det är ganska omoget, men det är helt ok. 


Vad är det bästa med dalarna och avesta? ;)

Ah, a trick question. Jag vet inte, vad är det bästa med malaria? Att man inte stöter på det så ofta kanske? Jag vet inte. 


Har du något bra tips för att stressa ner?

Inte direkt, men att prioritera och se hur många av de sakerna man gör som verkligen måste göras. Och hur många man kan antinen skita i eller skjuta på. 


klipper eller filar du naglarna? eller du kanske biter på dom till och med?

eftersom att jag är 23 kommentaren och därmed räddar dig från 22 borde du svara på min fråga först!

 Klipper.


Vad är roligaste och tråkigaste /jobbiast att vara *kändis*?

Är det kul när folk vill ta kort eller atuograf eller är det bara jobbigt?

vill du ha famlij om nåra år?

 Det roligaste är väl att man får uppskattning/bekräftelse även när man inte jobbar. Folk kan komma fram på en fest och säga att man är rolig, då blir jag glad.

På samma sätt blir jag glad om någon vill ta kort eller ber om en autograf. Självklart finns det stunder då det inte är riktigt läge,men i 99 % av fallen blir jag glad.


Vet du vad man kan göra för att inte känna sig så ensam?

Det är ju väldigt individuellt, men om man hittar sitt mål i livet och jobbar efter det så får livet en större mening och man fokuserar inte på att man känner sig ensam. Om det nu är så. Eller så går man med i någon förening med en massa människor som har samma intressen som en själv. 


Favoritlåt?

Precis som med favoritfärg så svarar jag; nej. Det går egentligen att säga, det beror helt på vilket humör man är på. Men som jag nämnt tidigare "Sweet dreams" med Eurythmics är en favorit sedan länge. 

 

Välj en;

Filip eller Fredrik.

Motivera!

Utan speciellt mycket kött på benen så säger jag Fredrik, mest för att jag har träffat honom fler gånger och fått ett riktigt bra intryck. 


Skulle du kunna tänka dig att ställa upp på saningens ögonblick ,Wipeout ?

Och vad tycker du om dom pogrammen ?(om du ha sett dom)

Nej det skulle jag inte. Jag tycker Sanningens Ögonblick är riktigt genant att se på, men jag förstår att folk intresserar sig av sådant. Det väcker känslor. Wipe Out tycker jag är det mest underhållande förnedringsprogrammen som finns, och jag kan absolut kolla på det. Men jag vill inte vara med. Eller jo förresten, jag skulle kunna ha Felix Herngrens roll. 


Tycker du att det är fel att vara Dyslektiker ( staving?) eller att vara typ dalmass/kulla'?

 Självklart är det inte fel att vara dyslektiker! Att vara från Dalarna däremot... nej då, det är självklart också helt ok. Varför skulle det inte vara det? 
Jag svarar så fort jag kan på resterande frågor. 

Av Soran Ismail - 20 april 2009 13:15

Slut på frågestunden. Ni får svar så fort jag hinner.

Av Soran Ismail - 19 april 2009 19:49

Nu var det ganska längesedan vi körde en frågestund, så vi kör på det. Om ni har några frågor så är det bara att ställa dem och så ska jag svara på dem så gott jag kan.


Shoot. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se