Alla inlägg under april 2009

Av Soran Ismail - 19 april 2009 16:18

Ät något giftigt och dö.


Nej, jag skojar bara. Såklart. Tänk om jag skulle vara så hatisk mot alla Göteborgare, vad jobbigt. Jag kan inte komma på vad det är ni skulle ha gjort mot mig, kollektivt uppenbarligen, för att få mig så upprörd. 


Men jag hade faktiskt ett meddelande, ett riktigt. I väntan på en fungerande hemsida så använder jag bloggen för att informera om mina uppträdanden. Och i veckan kommer jag till Göteborg. Onsdag och Torsdag. Torsdag är på Ruby's, men den är slutsåld sedan länge. Men för er som inte har en biljett dit, men ändå vill se mig under denna visit så rekommenderar jag Onsdagen då jag ska vara på en klubb som heter Gött i Mössan (only in Gbg..).


För info om det (pris, plats, tid) så klicka här. 


Hoppas att vi ses!

ANNONS
Av Soran Ismail - 19 april 2009 14:13

Jag hade två klasser i gymnasiet. En innan jag åkte till USA, som jag gick ett år med, och en efter jag kom hem som jag gick de resterande två åren med. Igår försökte vi styra upp någon slags reunion med den första klassen. Vi blev fem stycken. Och av oss fem så tog två av oss studenten med en annan klass...


Men det var svinkul ändå, den lilla skaran som var på plats av Sam. English Class. . Vi pratade om hur Malin alltid var moraltant. Vi pratade om Jappan. Om den läspande lärarinnan. Om tjejen som trodde att juicen hade fått ett eget land efter bildandet av staten Israel (The jews got their own country). Eller om tjejen som efter en naturkunskapslektion om dinosaurier frågade läraren om dinosaurier hade funnits på riktigt? Eller om alla våra fantastiska lärare. Om Filosofi-Anders som kastade muttrar i skogen efter att klassen hade sett Stalker. Vi pratade om när jag sjöng "det här är mitt land" inför hela klassen med en gitarr och Sveriges mest falska stämma. Vi pratade mycket och länge om vår Danmarksresa, som var mer eller mindre tecknad. Vi pratade om killen som inte orkade med Klas och Casper och därför bytte klass efter två veckor. Och mycket, mycket mer.


Trots att vi pratade i timmar så tog vi nog bara upp en bråkdel av det roliga som hände under vår gymnasietid. Förhoppningsvis så gör vi om det hela snart, och då kanske vi kan locka dit lite fler människor... 

ANNONS
Av Soran Ismail - 18 april 2009 12:33

En snabb fundering bara innan jag springer iväg till en skämtskrivarstuga med två judar...
Var det svårt att hitta honom? 

Av Soran Ismail - 18 april 2009 12:17

Som jag nämnde igår så hoppade jag in istället för JakobBlue Moon Bar för att skämta i en kvart eller så. Jag gick upp som sista akt innan paus, och den som skulle presentera mig var min vän Kodjo. Eller, min föredetta vän, ska jag kanske säga.


Han frågade mig innan om jag ville ha någon särskild presentation, "nej, gör som du vill. Det blir säkert bra". Så borde jag inte ha sagt.


Hans presentation av mig, under vad som var en ganska mysig och lugn kväll, var en enda stor hyllning som varade i över två minuter. Jag var bäst, hette det. Jag skulle få alla att falla ur stolarna, hette det. Jag var bättre än Dave Chapelle, Eddie Murphy och Eddie Izzard tillsammans, hette det. Och så fortsatte det. I minutrar. 


Det, mina damer och herrar, är vad vi kallar "att bygga en uppförsbacke för någon". Giget gick sedan bra, men det nådde naturligtvis inte upp till något av det som Kodjo sa.


Nästa gång är det jag som ska presentera honom...Av Soran Ismail - 17 april 2009 19:23

Jag ber om ursäkt för att jag  ännu inte tipsat er om Sveriges mest underhållande blogg. Den hittar ni här.


Idag har jag spelat CS igen. Eller, spelat och spelat. Jag har väl mest chattat egentligen. 


Jag - Ni är n00bs

Random snorunge - Det är ju du som ligger sist

Jag - Göru?

Random snorunge - Nej du gör! Titta på statsen

Jag - Jag tittar hellre på din mamma

Random snorunge - Käften. Jag kommer pwna dig!

Jag - Nu stavade du fel. Det heter "owna". Men ni börjar väl inte med engelska förrän i årskurs 4?

Random snorunge - Jag går faktiskt i sexan!

Jag - På vilken skola då? n00bskolan eller?


Ja.. ni förstår poängen. Jag är inte speciellt stolt, men väldigt road.


Nu ska jag till Blue Moon Bar där jag fått hoppa in i Jakobs ställe ikväll, eftersom han ska föda barn. Eller, det är ju hans fru som ska föda, men han ska väl stå vid sidan och heja på eller något. Hoppas han tar med sig en megafon. Jag gillar megafoner. 


Om ni vill följa med mig under kvällen/natten så gör ni det med fördel här. På min eminenta twitter. 

Av Soran Ismail - 16 april 2009 15:48

Jag såg på en löpsedel igår att Agnes och Carl-Philip är ett par. Min Agnes!


Visst blir jag upprörd, men allra mest blir jag besviken och ledsen. Vilket sätt hon väljer att berätta det på, genom att gå ut i någon skvallertidning. Hon kunde väl åtminstone ringt och gjort slut först? Hur tror ni att det känns att få reda på att ens flickvän har hittat en ny kärlek på någon gul lapp som pryder alla stans kiosker? Inte bra. Inte bra alls! 


Det är ett omoget beteende. Hon försöker bara göra mig svartsjuk och ledsen. Varför är oklart. Det senare har hon i alla fall lyckats med. Men jag är lite förvirrad, såg hon inte Expressens undersökning? 

 

 

Vilken plats kom jag på? Femma. Och vilken plats kom prinsen på? Sexa. Femma är bättre än sexa. SJÄTTEPLATS ÄR SÄMRE ÄN FEMTE PLATS!


Det är som att hon skiter i hela den där omröstningen. Som att hon inte bryr sig om den. Hon pissar på Expressens. Nej, hon pissar på Expressens läsare. Hon pissar på de som röstade i den här tävlingen. Hon pissar på er! Hur skulle det se ut om jag gick ut och berättade att jag och Lena PH var ett par? Väldigt konstigt va? Speciellt med tanke på att hon är mer än dubbelt så gammal som mig.


Nej fy fan säger jag bara. Vad är det Agnes ser hos Carl-Philip? Vad har han någonsin åstadkommit? Jag har också bestick hemma! 


Nu har jag visserligen inte fått detta bekräftat av någon och de har själva inte kommenterat händelsen, men om det är sant. Jag säger OM det är sant så säger jag: Avskaffa monarkin!

Av Soran Ismail - 15 april 2009 16:09

Simon har bra inflytande på mig. Efter att han lagat frukost till oss, och dessutom diskat efter sig (!), så begav vi oss ut i det härliga vädret för att spela lite fotboll i Vasaparken.


Väl där hittade vi lite finlandssvenskar som vi kunde spela mot. Det härliga med de här finnarna var att de varken var fulla, eller högg någon med en kniv. Jag älskar när folk bryter mot stereotyper... 


Finne - Vart känner jag igen dig ifrån?

Jag - Ingen aning...

Finne - Du är väl en sån här dokusåpatjändis? 

Jag - Precis. Robinson 2003

Finne - Jag visste det!


Det går bra nu, kompis, det går bra nu...

Av Soran Ismail - 15 april 2009 12:38

Den kommer väl igång efter någon minut


"You know what's great? It's that George Bush said the exact same stuff, and everebody hated him for it. But you, oh man can you polish a turd!" 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se