Alla inlägg under april 2009

Av Soran Ismail - 11 april 2009 19:59

Jag skrev på min twitter häromdagen att Kristoffer skämtade lite om Hitler och att det antagligen kommer klippas bort. Eftersom jag inte visste vad han själv tyckte så la jag inte ut skämtet, men nu har ju han gjort det på sin egen blogg. Så här är det;


"Kristna firar ju påsken till minne av Jesu död. I Sverige är vi ju knappt krista längre. Jesu död har inte så stor påverkan på den svenska folksjälen. Det största traumat i svensk historia är ju Palmes död den 28 februari 1986. Så den 28 februari firar jag påsk. Nä fan, nu är det ju snart dags att fira jul. Om en vecka. På Hitlers födelsedag."
 

Saxat från hans blogg.

ANNONS
Av Soran Ismail - 11 april 2009 18:33

Innan matchen:

 


Efter matchen:Tanken var i alla fall god... 

ANNONS
Av Soran Ismail - 11 april 2009 14:32


Soran: 5a. Prinsen? 6a. Joråsåatte...


Innebär det här att Carola är min tjej nu? Isåfall får Björn dejta Agnes. Den jäveln! 


(att alla rösterna i princip var mina egna är skitsamma.) 

Av Soran Ismail - 10 april 2009 13:36

Såg på Magnus twitter att han hade skrivit detta: 


"Sluta för fan att SMSa glad påsk och skit! Om din påsk är så jävla glad, varför sitter du och skickar mass-sms redan på långfredagen?" 


Så jag skickade ett sms till honom.


Jag - Glad Påsk

Magnus - Fuck off 


Han är fin, den där Magnus. 

Av Soran Ismail - 10 april 2009 13:27

Gårdagens inspelning blev riktigt rolig. Enligt herr programledare och herr producent så var det ett av säsongens roligaste. Sedan är det självklart en annan sak när det klipps ner för att anpassas till tv, men det har bra förutsättningar för att bli roligt i alla fall.


Det berodde nog väldigt mycket på att vi alla där var kompisar. Ibland kan det infinna sig en viss prestige i att man vill vinna mot någon specifik komiker eller att man vill få in några specifika skämt mot någon, men den fanns inte igår. Det gjorde att man kunde slappna av helt, och ha kul själv. Skratta åt de andras skämt. För egen del var det mest åt Appelquist och hans långa utläggningar. Igår diskuterade han t.ex kiwi med sig själv i ungefär 10 minuter. Det är sådant som man får se när man är på plats, men missar om man sitter framför tv;n.


Exakt vad som kommer med får vi se på Måndag (tydligen byter de dag vid påsk).  Men oavsett vad det är så har jag goda förhoppningar om att folk kommer tycka att det är ett roligt program. De som gillar programmet dvs... 

Av Soran Ismail - 9 april 2009 15:28

Då har det blivit dags för inspelning. Publiken är på ingång och vi laddar för fullt här bakom. Alla är färdigsminkade och söta. Det är jag och Hjelt mot Josephine och Appelquist. I vårt lag är det Hjelt som ska göra tipsen, så jag kan slappna av och bara försöka säga roliga saker. Hur det går får vi veta på Söndag, men ni får gärna önska mig lycka till redan nu...

Av Soran Ismail - 9 april 2009 00:19

Jag mår inte så bra just nu. Det är egentligen inget fel, men jag är arg, besviken och till och med en aning ledsen. Vad har hänt? Har någon varit elak mot mig? Någon tjej som krossat mina förväntningar? En vän som inte ställt upp? Nej. Liverpool förlorade.


Vanligtvis är jag en extremt logisk person, nästan skadligt. Jag kan aldrig slappna av och bara låta känslorna ta över. Jag låter alltid tankarna komma in och störa. I alla situationer. Förutom en. Idrott.  När det kommer till idrott så blir jag så otroligt primitv. Detta gäller dock enbart två lag; Liverpool och Sverige. 


Jag skriker saker åt tv;n. Svordomarna haglar. Det är enbart känslor och ingen logik. Och när så resultaten inte går min väg i någonting som jag lagt ner så mycket känslor i så känner jag verkligen av det.  Därför mår jag just nu inte så bra, utan ska gå och lägga mig istället.


När jag vaknar i morgon så har det förhoppningsvis gått över. Det måste det ha gjort. Då är det Parlamentet som gäller... 

Av Soran Ismail - 8 april 2009 14:49

Stress är ett ord som sammanfattar den här dagen på ett rättvist sätt. Försöker få ordning på mina kvitton och diverse tjaffs med fakturor. Bråk med mobil/tele abonnemang, skatteverket, revisorer osv. Samtidigt har jag två möten inbokade. Men framförallt är det säsongens första Parlamentet som ska spelas in i morgon, och jag behöver förbereda mig inför det. Vilket den här gången även innebär att köpa en kycklingdräkt.


Dessutom spelar Liverpool - Chelsa CL-kvartsfinal, och det kan jag inte missa. Jag får inte missa det. Det är mot min religion. Missar jag den kommer jag bli stenad utanför Mojjen, och det orkar jag inte med just nu... 


Det ni kan få göra för att göra mig glad är att rösta på mig som den "skojigaste" personen i den här omröstningen, som känns lite mer relevant än den tidigare.  Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se