Direktlänk till inlägg 26 maj 2009

... men först lite reklam

Av Soran Ismail - 26 maj 2009 13:41

Då var jag hemma igen. Jag har väl säkert ett och annat roligt, knasigt eller kanske till och med intressant att förmedla från resan. Men först: lite reklam. 


Det första är riktat till alla i Stockholmsområdet. Kl 21:00 ikväll så är det föreställning på Norra Brunn. Jag kommer att vara en av komikerna på plats.  Kom gärna dit!


Det andra är riktat till alla er som befinner er i Göteborg i morgon, Onsdag. Och som dessutom inte finner fotboll vara ett dugg intressant. Överhuvudtaget. Ja, man till och med provoceras nog av sporten och folk som roas av att titta på den. Eller så tycker man kanske om att titta på fotboll lite, men man föredrar att skratta.Då ska man klicka här: http://www.kulpasvenska.com/ så får man information om vart jag ska stå på en scen och försöka få folket i publiken att skratta på beställning. Kom gärna dit!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Roziie

26 maj 2009 15:32

Jag hade tänkt gå på din standup show men allt ändrades den underbara kvällen då Iniesta sköt Barca till final. Det är inte varje dag som mitt kära lag spelar i CL-final. Fotboll kommer före komedi just nu.
Men var i helskotta ska du se matchen?!

 
oskar

oskar

28 maj 2009 01:32

Välkommen hem Soran!

/oskar

http://i-love-china.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se