Direktlänk till inlägg 27 maj 2009

God Natt

Av Soran Ismail - 27 maj 2009 01:34

Det här med framförhållning, eller snarare bristen på den, har vi redan bråkat en del om. Men nu har det slagit till igen. Jag ska som bekant till Göteborg och försöka vara rolig i morgon, så jag sitter nu och försöker boka resa och boende. Resa går alltid att ordna, det finns alltid någon plats över hos kära SJ. Men det var struligare med hotell. Tydligen så är det några som har bestämt sig för att ha en logistikmässa i Göteborg, samma dag som jag ska försöka vara rolig. Jävligt dålig timing av dem. 

 

Björn har visserligen erbjudit sovplats, men dels så bor han ute i ingenstans, och dels så är han urusel på att festa. Så efter att ha ringt runt till lite olika hotell och märkt att det var fullbokat överallt så fick det till slut bli ett rum på Avalon. Kanonhotell, men dessvärre fanns inga enkelrum kvar. Inga dubbelrum heller. Så det fick bli ett Superior-rum, som de kallar det. Lite overkill, kallar jag det. Är det någon som vill bo med mig medan jag är där eller?


Nåja, det är inte alltid man går plus när man jobbar...  Men hörrni, visst  var det längesen? Med en God-Natt-låt alltså. Här är den senaste som jag klonkat fram på gitarren. (OBS! Det är inte jag på videon) 

 
ANNONS
 
Ingen bild

johanna

27 maj 2009 01:39

Ja jag kan gärna bo med dig där om det är så!

 
Ingen bild

Roziie

27 maj 2009 02:24

Du kommer bo riktigt jävla centralt i alla fall, det är ju ett plus.
Det är onsdag så prova Nivå om du vill festa.

 
Ingen bild

Rehn

27 maj 2009 11:19

Jag kan tipsa dig om att dra till STicky Fingers ikväll, där kommer ett band som spelar nintendomusik spela. Om du är ett gammalt nintendo-fan dvs.

Avalon är inte helt fel ställe att bo på direkt! Centralt och nice!

 
Julia

Julia

27 maj 2009 11:36

Jadå inga problem, kan dela rum med dig ;)

Taskigt av personen i videon att imitera dig när du gjort en så pass bra låt;) haha

http://gnisslia.blogg.se

 
Ingen bild

Roziie

27 maj 2009 12:29

Mina fördomar säger mig att Soran inte kommer uppskatta Sticky.

 
Ingen bild

Erik

27 maj 2009 13:46

Självklart så kan jag bo med dig. Jag föredrar dock att vara stora skeden ;)

 
Ingen bild

Anonym

27 maj 2009 15:33

om du betlar min resa ner så kommer jag.
Bra då ses vi!

 
Manne

Manne

27 maj 2009 17:05

Jadu Björn bor verkligen ute i ingenstans.. >> http://i39.tinypic.com/357gbba.jpg

Psst.. The skämthatt is on ;)

http://www.finest.se/Mannefik

 
Ingen bild

Elnaz

27 maj 2009 22:25

Fan va gött att du är i götet ! Du är välkommen att komma hem till mig vilken dag som helst på året ;) men fasen ! Avalon är inte illa. Blir imponerad om du lyckas bada i deras pool på taket. Blåser lite nu :)

 
Ingen bild

fröken svår

28 maj 2009 23:17

men herre gud ja skulle inte neka att bo med björn även om han bodde i en grotta, på en öde ö full av hungriga vargar.. men hotell är ju åxå kul.. ;)have fun

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se