Direktlänk till inlägg 29 maj 2009

Hektiskt

Av Soran Ismail - 29 maj 2009 12:30

Det har vart en aning hektiskt sedan jag kom hem från Cypern. Tisdag - Norra Brunn. Onsdag - Göteborg. Torsdag - Tiny Comedy (Stockholm). Fredag - Uppsala. Lördag - Växjö (privat tillställning). Söndag - Elitloppet.


 Utöver detta så är det mycket annat som ska fixas vid sidan om. Möten hit och dit. Diskussioner kring att eventuellt åka till Cypern och jobba i sommar (som komiker, naturligtvis). Skriva nya skämt som skulle testas igår. Det gick väl "sådär" kan man väl säga. Själva skrivandet alltså, när jag väl stod på scenen så blev det lite kul ändå. Jag gick upp med fyra ord på handen som jag skulle prata kring i en kvart.


- Cypern (kul)

- Att va känd (inte kul. Alls)

- Juicen (kul)

- Ungdomsmottagning (kul)


Inom parentes är såklart min analys av publikens bedömning beroende på skratt, eller bristen på detsamma. 


Nu ska jag in till Uppsala och förbereda mig inför Talangkampen 2009 som jag ska leda med David ikväll. När jag återkommer så har jag, hör och häpna, en positiv upplevelse som involverar Dalarna.


Ps. Ni som har koll på Växjös uteliv får gärna tipsa om vart man ska gå ut. Ds. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

29 maj 2009 13:00

Ska du alltså inte till skrattstock på lördag?

 
Madde

Madde

29 maj 2009 13:07

Soran, här har du så du kan fortsätta öva på dina moves!
http://www.youtube.com/watch?v=OTtelwOgscM

http://madeleinee.blogg.se

 
Ingen bild

Sanna

29 maj 2009 13:45

Du får gå till Loft så kan vi dansa lite!

 
Sanna

Sanna

29 maj 2009 13:50

Du har inga blommor hemma antar jag?! *ASG*
Fast kaktusar och porslinblommor behöver inte vatten så ofta.

Sonen hälsar att alla ställen i Växjö är likadana och beror på vad man är ute efter. Vad sjutton han nu menade med det????? :))

http://sancha

 
Ingen bild

Jocke

29 maj 2009 14:36

Växjös uteliv är inte mycket att hänga i granen men om jag lärt känna dig rätt utifrån bloggen skulle du nog trivas bäst på Café Deluxe.

Inte helt omöjligt att vi ses där isf!

 
Ninja

Ninja

29 maj 2009 15:06

En positiv upplevelse... är det när man får lämna Dalarna?

http://verbalninja.blogg.se

 
Ingen bild

vendela

29 maj 2009 17:43

men skriv vart du tänker gå så man vet vart man ska hålla hus! och skriv innan lördag kvällen är kommen, tack

 
Ingen bild

KJ

29 maj 2009 18:10

Växjö har bara 2 uteställen..
oohhh..ikväll kan du alltså välja o vraka!!

 
Ingen bild

Sofia!

29 maj 2009 19:23

Hoppas utelivet suger hästballe i Växsjö!
Hoppar du fastnar där och aldrig hittar ut!
Jag såg fram emot skrattstock, att se BLAND ANNAT dig!
Hoppas karma slår till IGEN!!!!!

 
Ingen bild

Lite smått uppriven

29 maj 2009 19:27

Men skrattstock då? Hade inte du en grej på G med David!? Soran!

 
Ingen bild

Em

29 maj 2009 21:07

åh, vad gullig du var i ramp ;$

 
Ingen bild

Sofia

30 maj 2009 01:18

Jag gillar Kafe DeLuxe i Växjö. Avslappnad stämning med blandat folk. Har för det mesta liveband i källaren. Vad det är för "sorts" människor beror en hel del på vad det är för gener på badet.
http://www.kafedeluxe.se/

 
Ulrika

Ulrika

30 maj 2009 13:31

Det var skitkul på talangkampen igår! Om du och David har så där roligt jämt när ni är tillsammans så skulle jag väldigt gärna vilja bli kompis med er ;)

http://ulrikap.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se