Direktlänk till inlägg 30 maj 2009

Bra intryck

Av Soran Ismail - 30 maj 2009 17:35

Det var en av kvällarna i Aiya Napa, torsdagen om jag inte missminner mig. Som vanligt hade vi hittat till Grabbarna Grus, för Martina har jobbat där tidigare (dessutom är det så man gör på Charter har jag förstått.) Jag satt vid ett bord nära dansgolvet när en tjej kommer fram till mig:


Hon - Har du lim i äschlet eller?

Jag - Det var en konstig första mening att säga...

Hon - Kom så dansar vi

Jag - Jag gillar inte den här låten, så jag tar det lugnt ett tag.

Hon - Ok.

Jag - (tyst)

Hon - Ska jag sjunga för dig?

Jag - Va?

Hon - Ska jag sjunga för dig? 

Jag - Öhh.. ok.

Hon - Säg en låt då

Jag - Ehrm... Öh... sjung Wild World med Cat Stephens 

Hon - Den kan jag inte

Jag - Nehe...

Hon - Säg en annan.

Jag - jag vet faktiskt inte...

Hon - Ska jag sjunga Disturbia med Rihanna?

Jag - Visst.


Så, med nattklubbmusiken dånandes över ett fullt dansgolv bredvid oss så satte hon huvudet ca 30 cm från mitt öra, och började sjunga. "Bumbum be-dum bumbum be-dum dum". Först trodde jag att hon skojade. "Bumbum be-dum bumbum be-dum dum. No more gas, in the red... " Och det var helt jävla fantastiskt. En röst som var lika träffsäker som skrovlig, och med skön inlevelse. Jag fick gåshud. 


Det är exakt så jag vill att en tjej ska vara. En som kommer fram och tar initiativet. Väldigt sexigt. Att hon sedan sjöng som en gudinna förstärkte naturligtvis hela upplevelsen. 


Sedan pratade vi en kort stund och kom fram till att hon var i Aiya Napa på klassresa. Från Borlänge.  Dessvärre presenterade hon aldrig sig själv, så jag vet inte vad hon heter. Men nu kan jag lägga ett positivt intryckt i min "Dalarnahög", vilket annars är ganska sällsynt. 


Vidare vill jag hälsa till alla Växjöbor: kom gärna till något ställe som heter "Loft" ikväll och festa med mig och mina vänner.


Ps. Borlängetjejen var bättre. Ds. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

J

30 maj 2009 19:14

MEN, Soran! Jag var på loft igår, att vi aldrig kan planera så att vi är på samma ställe samtidigt. Det är så typsikt.

 
Ingen bild

Julia

30 maj 2009 21:04

Jahaa det är så man ska göra alltså... Sjunga för dig, ska ha det i åtanke nästa gång=P

 
Ingen bild

dalkulla

30 maj 2009 21:26

haha ja borlänge är ju bäst :D liksom dalarna.. tre andra kända personer/band från Borlänge är Mando Diao, Miss li och Sugerplum fairy sug på den du soran. Finns de ens så många kända från din förort? :P :D

 
Ingen bild

N

31 maj 2009 00:54

Har Soran hittat "henne" med stort H?

 
Sanna

Sanna

31 maj 2009 17:34

Offrade hon en sång på dig så offrar hon säkert lite letande efter dig på nätet.
Så hon läser säkert det här och kanske hör av sig. :))

http://sancha

 
Nettan

Nettan

31 maj 2009 20:00

Hej Soran!

I dag har jag varit en fegis. Och du har hoppat av X2000 på fel ställe.

Jag läser din blogg dagligen och den är den bästa av alla jag läser! Så oj, vad förvånad och lite "starstrucked" jag blev när jag såg dig hoppa på X2000 idag och sätta dig alldeles i närheten! Haha... Ska berätta att jag snart är 28 år (!), alltså inte 13 år... :) Men lite spännande var det allt att se dig! Så tänkte jag att jag skulle våga berömma dig för din blogg...Kändes ju för sjukt att gå fram till dig på platsen och säga det, så jag satt och försökte bygga upp modet till Sthlm central...Tänkte, att där kan jag berömma dig och din blogg lite i "förbifarten" så där...Och så hoppar du av i Flemingsberg!! Det var inte alls bra...då hade jag ju samlat mod i onödan!

Jag satt med laptopen och kikade som vanligt på vad du skrev på twitter...förstod det skulle komma någon kommentar när det där barnet skrek som en stucken gris... :)

Uppmärksammade du alla fnissiga tonårsflickor som sprang fram och tillbaka, fram och tillbaka för att få sig en titt på dig? Undrar om de "tjuvfotade" dig... :)

Jaja, hur som helst... jag får väl skriva det här då; vilken bra blogg du har, Soran! Fortsätt så! (nu blev det ju jättepersonligt, verkligen...)

http://inevershutup.blogg.se

 
anonym81

anonym81

1 juni 2009 21:08

Hej!

Så det är det du faller för , tjejer som kommer fram och sjunger för dig =) .
Soran var inte orolig, om det är Tjejen du väntat på kommer hon leta upp dig! Jag lovar!
Håller tummarna!

http://anonym81.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se