Direktlänk till inlägg 31 maj 2009

Mors Dag

Av Soran Ismail - 31 maj 2009 20:48

I Fredags fick jag hem en massa "idolbilder" av min bokare som jag skulle signera till folk som har mailat och bett om det. Men eftersom det är Mors Dag idag så passade jag på att skänka en till min kära mor

 

 Jag är en bra son. En bra son med hybris. 
ANNONS
 
Ninja

Ninja

31 maj 2009 21:00

Det är i stil med att man gav skolfoton till sina far- och morföräldrar i julklapp. Jag fattade verkligen inte varför de blev såg glada, men det har väl sin charm antar jag?

http://verbalninja.blogg.se

 
Mathilda

Mathilda

31 maj 2009 21:04

jag fick en bild med tröjan, men dessvärre inte signerad.

http://mathildahugosson.blogg.se

 
Ingen bild

amanda

31 maj 2009 21:05

jag vill ju ha, ska man maila om man vill ha eller liknande?

 
Ingen bild

a

31 maj 2009 21:28

hur ska man göra om man vill ha mer än ett kort, låt säga en träff? maila om det med?

 
Julia

Julia

31 maj 2009 23:18

Var köper man tröjorna? Kan man få de signerade också?

som sagt, mailar man om en träff också=P haha

http://gnisslia.blogg.se

 
Ingen bild

Brunetten vid hörnet på Temple

1 juni 2009 01:09

Hur funkar det att ha hybris men fortfarande vara blyg? Lider man av storhetsvansinne brukar man våga gå fram till en tjej åtmistone för att skryta lite =D, du är allt bra söt du men flickor bitts inte...

 
Soran

Soran

1 juni 2009 12:22

amanda: det är precis vad man ska göra.

a: Man kan alltid försöka, men jag är nog lite för blyg för att följa upp det. Men som sagt, it's worth a shot.

Julia: Tröjorna beställer man på www.bokastandup.se Det går nog också att ordna, även fast det är lite svårare pga andra leverantörer. Men samma sak där, testa.

Brunetten vid hörnet på temple: Hybrisen är fabricerad. Blygheten är äkta.

http://soranismail.bloggagratis.se

 
Ingen bild

N

1 juni 2009 16:12

Gav du henne ett kort på dej själv?
Det var lite komiskt ;) xD

 
Sanna

Sanna

3 juni 2009 19:38

Nu gjorde du din mamma stolt! *veta*

...kan jag också få en??? :))

http://sancha

 
Ingen bild

:)

25 juni 2009 22:07

haha läste snabbt o tyckte du skrivit "idiotbilder" :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se