Alla inlägg under maj 2009

Av Soran Ismail - 22 maj 2009 17:10

DAGENS OUTFIT: 


Huvud - En schysst hjälm, självklart vit, för att dölja eventuella bajsfläckar från elaktänkande fåglar. 

Ansikte - Solglasögon, inköpa på Inter Sport. Av Kodjo. 

Överkropp - T-shirt. Blå som himlen. Och havet. 

Underkropp - Badshorts från NY. För att öka coolfaktorn. 

Fötter - Tofflor från Aiya Napa. Vita även dem, för att rama in det snyggt. 

Accessoar - En turistväska.

Under mig - En moped. Naturligtvis blå för att matcha min t-shirt. 

Framför mig - En bodyguard för att mota bort eventuella faror. Samt Chaufför. 


 Bakom mig - Vårt hotell.

ANNONS
Av Soran Ismail - 21 maj 2009 16:57

Sist Johan var i Aiya Napa, för 3 år sedan, så blev han spontan och tatuerade sig. Aningen onykter visserligen, men det blev inte så farligt. Familjemedlemmarnas namn på handleden tillsammans med ett hjärta bredvid. Den här gången så blev han lite spontan igen, och bestämde sig för att raka av sig allt hår för första gången i livet.  Martina fick leka hobbyfrisör. 
Sedan gick vi ut på stan och visade upp oss i våra härliga t-shirts.

 


Min har ni ju sett sedan innan, sedan har vi Moore-Martina. På Annas står det "AIYA NAPA 10 ÅR I RAD", vilket naturligtvis inte är speciellt roligt för er eftersom det är ett interskämt. Det är bara en anspelning på hennes ålder (28) och hennes ångest över att hon är för gammal för det här...


Johans t-shirt talar väl sitt tydliga språk... (OBS! Den bör tas med en nypa salt. Eller en hel näve).


Sedan har jag blivit lite kompis med Martin Björk, och när det visade sig att han hade semester den här veckan så beslutade han sig för att följa med ner. Kul. Men han var ju också tvungen att få en t-shirt, man vill ju inte att någon ska känna sig utanför. "JAG KAN INGET OM SEX - JAG ÄR BARA SIDEKICK" fick han av mig.


Och han var nöjd.  


ANNONS
Av Soran Ismail - 19 maj 2009 17:20

Då har jag äntligen hittat till ett internetcafé. Dessvärre har jag inte mobilen med mig, och kan därför inte visa er bilden på hela gänget (Jag, Johan, Martin, Anna och Martina) i våra t-shirtar. Men jag kan i alla fall glädja er med att min t-shirt kom till användning både en och två gånger igår. 

Men i morgon, då lovar jag att ni har bilden till ert förfogande. 


Här är det ca 30 grader och sol. Hur har ni det där hemma? *smiley* 

Av Soran Ismail - 17 maj 2009 23:49

Då är det snart dags för avfärd mot Cypern. Kl 05:30 kommer taxin, och ca 6 timmar senare är jag framme i Aiya Napa, för lite jobb och mycket semester. Innan dess ska jag hinna duscha och packa, men det är gott om tid kvar. Och självklart tar jag med mig datorn och ser till ni så att de av er som vill får följa med på resan via facebook, twitter och bloggen.Inför resan har vi allihopa tryckt upp t-shirts, ni ska få se allas så småningom, men för tillfället så får ni nöja er med min. Framsidan ska ge svar på den ständiga frågan "Kan inte du dra ett skämt?" :
Och så kommer alltid följfrågan;  "Ameh kom igen, varför inte!?"


Då är det bara att vända på sig och visa ryggen:


Av Soran Ismail - 17 maj 2009 17:49

Jayson Patry, eller Dj Baby J som han kallar sig när han spelar skivor, var med som DJ på cruisen. Han gav mig en present som han själv tyckte var väldigt fiffig. Kondomer. Men inga vanliga kondomer, utan konomder i förklädnad. 

 

De låg i den här asken (och där ligger de kvar), som han hävdade ser ut som en ask mintchoklad. Så tjejerna kommer aldrig ana att det inte alls är mintchoklad, utan egentligen ...Tadaa! Kondomer. Varför det här skulle göra någon skillnad åt något håll är väldigt oklart. Och det känns dessutom som att tjejen förr eller senare kommer märka att det är kondomer, och inte heller det känns som ett problem. 


Men sedan undrar man kanske hur man hanterar en kondom, men man behöver inte oroa sig. För på baksidan finns en...


 


bruksanvisning. Som är lika suddig som övertydlig


Mina favoritpunkter är 1 och 6. Hela tipset om att man först ska ha stånd innan man börjar pilla på kondomen, och 6an är jag faktiskt lite tveksam över. Böj den framåt? 


Nåja, eftersom de inte kom till användning igår så får de följa med till Cypern i morgon istället.

Av Soran Ismail - 17 maj 2009 12:53


Denna bild är ett MONTAGE. Bara så att ni vet. Så att ni inte går och oroar er över någon jättemutation eller extrem biverkning av svininfluensan.  Ni kan vara lugna. För denna bild är ett MONTAGE.  

Av Soran Ismail - 16 maj 2009 20:16

Då var jag tillbaka från kryssningen. Jag lyckades, tack vare en och annan postafen, att inte kräkas. Men Oj oj oj vad det gungade ett tag. Man såg hur hela publiken svajjade från höger till vänster, och sedan tillbaka igen.


Och Oj oj oj vilka roliga gig. Alla tre jag hade gick bra, och mina kollegor var stundtals smått legendariska.


Och Oj oj oj vilket drag det var på stora dansgolvet efteråt.


Men framförallt. Oj oj oj vilka oförglömliga minnen som skapades. Som inte kan åteberättas, utan endast upplevas live. Ni som inte var där missade definitivt något, och är ni smarta så ser ni till att köpa biljetter till nästa båt så fort ni får en chans. 

Av Soran Ismail - 15 maj 2009 13:42

Det är fredagen den 15e Maj. Det visste ni. Men det innebär också att det är dags för Raw Comedy Cruise att bege sig ut på sin första färd. Det är med blandade känslor jag laddar upp inför det. 


De positiva sidorna är många, och uppenbara. Så många kollegor på plats gör att det blir som en liten firmafest för oss, och det är helt underbart att kunna samlas då och då eftersom det är väldigt sällan vi får chansen att göra det i vår bransch. Dessutom är det fantastiska förutsättningar för stand-up. En sedan länge utsåld båt innebär att alla som är där har fattat ett aktivt beslut att de vill se stand-up. Sedan brukar det alltid ge en extrakick till showerna när de vart utsålda ett tag, för det innebär att folk har gått och sett fram emot det ett tag. För varje dag så trissar förväntningarna upp mer och mer. Och nu är det endast några timmar kvar...


MEN. Ett stort "men". Det är på en båt. Om jag blir åksjuk på tåg så är det ingenting jämfört med vad jag blir på båtar. Varenda en av mina båtfärdar har slutat med att jag antingen kräkts eller suttit ute på däck med en plastpåse för munnen. Det är inte direkt så att jag kan njuta. Det gör mig självklart ganska orolig. Inte bara det att jag inte kommer kunna festa med mina kollegor och alla sköna människor på båten utan framförallt att jag inte kommer kunna göra mitt jobb ordentligt. 


När jag åker tåg till gig och det gör mig illamående så är det visserligen jobbigt, men då hinner jag alltid varva ner ett tag innan jag går upp på scenen. Jag mår bara illa på väg till jobbet, men den här gången kommer jag att må illa på jobbet. Min arbetsplats ikväll/i natt kommer göra mig illamående. Min främsta oro är att jag ska spy när jag står på scenen och pratar. Det skulle vara så jävla svårt att rädda den situationen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se