Direktlänk till inlägg 3 juni 2009

Vältränad

Av Soran Ismail - 3 juni 2009 19:26

Efter att ha spenderat åtskilliga timmar åt att övertala Björn så har jag nu har jag vart på gymmet igen. Jag känner att jag håller på att träna lite för mycket. Jag är övertränad. Först en gång i Augusti, och nu en gång i Juni. Om jag inte lugnar ner mig snart kommer jag snart se ut så här


Jag har börjat springa runt och skrika oprovocerat på gymmet. "Tror du inte jag kan lyfta det här?" Fast det är ingen som svarar. "Ska ni ha spö allesammans eller!?" brukar jag fråga sedan. Inte heller då får jag något svar. De är nog rädda mig för mig och min enorma muskelsmassa tror jag. 


Nu försöker vi hitta fisk som vi kan äta, för Björn har fått för sig att det är det man ska äta efter ett träningspass. Jag försöker hävda att det inte spelar någon roll om man tränar en gång/halvår, men han bara tjatar på om sin jävla fisk. Otippat med en göteborgare som tjatar om fisk... 
 
ANNONS
 
Ingen bild

Sandra

3 juni 2009 19:32

HAHA, du är så jävla skön!

 
Ingen bild

N

3 juni 2009 19:38

Hittade ni något ätbart i frysdisken? Jag förmodar att det var där ni letade.

 
Anna

Anna

3 juni 2009 19:49

Så klockrent!

http://onesmileandatinytear.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

3 juni 2009 19:51

Köp ett kg strömming till karln och han kommer rekommenderat aldrig mera tjata om fisk.

http://sancha

 
Ingen bild

Lina

3 juni 2009 22:47

Köp en burk lutfisk åt honom, då kommer han garanterat att hålla käft.

 
Malin

Malin

3 juni 2009 23:00

Älska!

http://partyhattarna.blogg.se

 
Madeleine

Madeleine

3 juni 2009 23:38

Haha klockrent.

Men det är väl bara och ta ett fiskespö o fiska i någon vattenpöl eller något?

http://www.juustdaance.blogg.se

 
Elias

Elias

4 juni 2009 00:49

Tonfisk och mjölk skall det vara. Mycket protein i sånt och så är det ganska gott.

http://illes.blogg.se

 
Ingen bild

Sara

4 juni 2009 00:58

Du är så himla härlig! Det här var dagens :)

 
Julia

Julia

4 juni 2009 11:12

Nej för fan! Sluta träna så ofta, du får ju inte se ut sådär;)

http://gnisslia.blogg.se

 
Manne

Manne

4 juni 2009 12:47

Öh, va fan hände men min kommentar? Tog du bort den?

http://www.finest.se/Mannefik

 
Ingen bild

Miss V

6 juni 2009 00:37

hahahah...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se