Direktlänk till inlägg 7 juni 2009

God Natt

Av Soran Ismail - 7 juni 2009 04:32

Så här i efterhand är jag riktigt glad att jag missade matchen. I bilen på väg dit så hörde jag om Källströms missade straff. Och jag tvingade Kodjo att lyssna på när Danmark gjorde 0-1. Sedan lyssnade vi klart på första halvlek. Efter det bad jag en vän smsa när Sverige kvitterade. Det kom inget sms...


Istället hade jag och Kodjo en riktigt bra stand-up show för några glada Metallarbetare från facket. En kanonpublik som fick en kanonkväll. Och så här i efterhand så väljer jag att inte gå in på diverse sportsidor och läsa om fiaskot. Jag såg som sagt inte matchen och vet inte hur matchen utspelade sig, men jag vet tillräckligt. Jag väljer att inte bli påmind om att det inte blir något Sydafrika 2010. Sorgligt nog. 


Men ändå så kan jag inte undvika att tänka vilken enorm press det måste vara som landslagsspelare, speciellt i fotbollslandslaget. Så många människors glädje kontra sorg ligger i deras händer (fötter). Vinner de gruppen så går Sverige till VM och det ger miljontals svenskar en fantastisk sommar, och en underbar resa. Gör de inte det så uteblir det. Till skillnad från oss komiker som enbart skadar oss själva om vi misslyckas... 


God Natt 

 
ANNONS
 
Anna

Anna

7 juni 2009 10:16

God Morgon!

Kunde inte heller se matchen, såg på Betnér och annat istället. Otroligt fin låt men var bara jag den som kände på sig att vi skulle förlora mot Danmark? Media var så på och sade att vi hade det bästa laget (he, lite som schlager) då är det klart att vi förlorar! Hade dock velat se matchen för man vill veta vad man snackar om. Känns fel av mig att säga att det var en skitmatch om jag int sett matchen...

http://www.onesmileandatinytear.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Henke

7 juni 2009 11:31

Personligen är jag bara glad. Man slipper sitta och titta på massa dumma reklamer om hur Sverige tar VM-guld när man ändå vet att de kommer åka ut i gruppspelet. Man slipper att höra massa folk prata om Sverige ska göra för att vinna och sedan om varför de inte vann. Och viktigast av allt: Man får bekräftat att Sverige är värdelösa på fotboll. Kolla på hockey istället. Det kan man ju titta på utan att bli ihjältråkad.

 
Ingen bild

Roziie

7 juni 2009 12:23

Jag är en sådan person som tar sport på allvar. Jag kommer bli oerhört ledsen om Sverige inte får spela i VM 2010. Det var illa nog 1998 utan Sverige.
Visserligen är det kul att följa de andra lagen men Sverige är ändå speciellt.
Ska vi behöva vänta till år 2014 för att se Sverige spela i VM? Fan! Jag undviker sportsidor idag och koncentrerar mig på Söderling!

 
Sanna

Sanna

7 juni 2009 12:33

Ja det är verkligen som på liv och död! :))

http://sancha

 
Ingen bild

Soppan

7 juni 2009 14:12

Så viktigt är det väl inte.? x)

 
Manne

Manne

7 juni 2009 14:59

(Tankar som låten gräver fram)

Du skojar inte längre, så som du gjort förut..
Jag vet att det är sant, att allting har ett slut..
Nu är du fast i tankarna hos mig..
B, jag saknar dig..

http://www.finest.se/Mannefik

 
Ingen bild

Silent Soda

7 juni 2009 16:47

Jag såg matchen och den var för det första väldigt tråkig, den enda spänningen låg i att gissa vem eller vilka som skulle klanta sig nästa gång sedan var alla så pinsamt dåliga så det gjorde bara ont att se, jag önskar att jag hade missat den.

 
Ingen bild

N

8 juni 2009 17:06

Vad var det jag sa?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se