Direktlänk till inlägg 8 juni 2009

God Natt

Av Soran Ismail - 8 juni 2009 03:13

Efter det politiska så kommer här någonting betydligt mer lättsamt. Det är knappast speciellt intelligent, eller någonting av större substans, men ibland spårar det ur lite vid inspelningar. Det rolig här är framförallt Måsses skratt. Smittsamt värre. 


God Natt. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

elsa

8 juni 2009 03:42

vem är han med gluggen?

 
Ingen bild

Julia

8 juni 2009 11:04

haha så klockrent!
framförallt när Järvheden börjar gråta=P haha

 
Sanna igen

Sanna igen

8 juni 2009 12:33

Ja han skrattar ju hela tiden...hö hö...

http://sancha

 
Ingen bild

Pierre

8 juni 2009 13:53

det är nog Patrik Larsson du syftar på Elsa.

Måns skratt är så jävla kul! Satt o kollade på en DVD med Time out tidigare o Måns skratt är ju klockrent :D

 
Ingen bild

Pierre

8 juni 2009 19:49

Länka till den med Anna Book också =)! Hysteriskt roligt!

 
Bloggspejaren

Bloggspejaren

8 juni 2009 20:43

Måste vara något fel på min dator, kommer inget ljud. För jag gissar på att du inte är så dum att du lägger upp ett skämt utan ljud...

http://bloggspejaren.blogg.se

 
linn

linn

12 juni 2009 13:16

men tjockis skämt är ALLTID roliga. speciellt om den som skämtar är tjock.

http://stromsvag.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se