Direktlänk till inlägg 9 juni 2009

God Natt

Av Soran Ismail - 9 juni 2009 03:48

Tack snälla för alla tips. Det fanns många bloggar som var helt klart läsvärda, men jag blev tvungen att prioritera lite pga. tidsbrist. Vilka jag kommer följa ett tag framöver hittar ni under "länkar", lite längre ner till höger.


I morgon har jag en liten hemlis som jag ska berätta för er. Men nu är det så att fåglarna har börjat kvittra, och när fågeljävlarna börjar kvittra så innebär det att det är läggdags. God Natt.  
ANNONS
 
Ingen bild

fin låt dock

9 juni 2009 05:41

tio i fyra? verkligen? n00b.

 
Valeria

Valeria

9 juni 2009 06:05

Och ca tre timmar senare vaknar jag.. Haha! :)

http://www.valees.blogg.se

 
Ingen bild

Amanda

9 juni 2009 09:43

haha om du inte lagt dit knivlisa vet jag inet vad jag skulle gjort.

 
bloggspejaren

bloggspejaren

9 juni 2009 10:21

hemlisar är alltid roligt!

http://bloggspejaren.blogg.se

 
Sanna

Sanna

9 juni 2009 13:13

Alla gillar hemlisar men bara om man själv får veta dem.

http://sancha

 
jennifer

jennifer

9 juni 2009 23:11

åh, jag älskar den låten! : )

http://jenniiferheedstrom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se