Direktlänk till inlägg 9 juni 2009

Ställ era frågor till mig

Av Soran Ismail - 9 juni 2009 13:06

Ni ska få ställa era frågor till mig igen. Men inte här. Jag har i ärlighetens namn inte ens svarat på alla frågor från den senaste frågestunden. tror jag. Jag vågar inte gå tillbaka och kolla. Men nu har ni i alla fall chansen att ringa och ställa era frågor till mig i direktsändning, i morgon i P3 mellan kl 10 - 11.


Tanken är den att P3 har sin egen version av P1s sommarpratande, men istället för tre timmar så är det en timme. Och istället för att man pratar på en massa själv så är det mest styrt av lyssnarnas frågor. Det blir mer som en 60minuter lång intervju. 


Men lite ska man prata om själv, de första tre minutrern i programmet. Ett problem dock, jag har ingen aning om vad jag ska prata om. Ni kan väl hjälpa till? Några förlsag? Man får ta upp en anekdot ur sitt liv, eller ett ämne man vill prata om eller... ja vad som helst egentligen. 

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

9 juni 2009 13:12

Du kan väl prata om vad det bästa med Sverige är resp det sämsta.
Jag är upptagen hela förmiddagen men annars hade jag ringt frågat dig om detta.

Vädret är ju annars alltid gångbart och alla undrar om juni ska regn bart för oss.
Är det bättre att alltid satsa på en utlandsresa för att vara garanterad sol???

Lycka till!

http://sancha

 
Ingen bild

Sara

9 juni 2009 13:34

Frågan är ju om du vill vara rolig eller inte. Det första lär du ju inte ha några problem med. Annars kan du ta upp något om dina tankar kring t.ex fotbollen, valet, svensk humor osv.

Du kommer nog på något bra. Det är ändå bara tre minuter!

 
Johan N.

Johan N.

9 juni 2009 14:33

Kan du inte prata om hur du slagit igenom som komiker?

http://www.thulecomedy.se

 
Joel

Joel

9 juni 2009 15:03

Alltså, kanske inte ett av de vanliga ämnen, men för ett par år sen snackade micke persbrandt i sommarradion om hur han förlorade sin oskuld. Det var mycket roande, men samtidigt väldigt upprörande vilket gör det till en "swedish cocktail"

http://oglamoroesabastarder.blogg.se

 
Tuge

Tuge

9 juni 2009 15:42

I'd love you to just say something from your heart. I'll listen and see if I here it...

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?ar

 
Nettan

Nettan

9 juni 2009 18:09

Vilken jäkla tid på dygnet då... :( Då är man ju på jobbet! Och alla har inte möjlighet att lyssna på radio på jobbet ju... Det var synd, hade gärna lyssnat på dig!

Lycka till!

http://inevershutup.blogg.se

 
Elnaz

Elnaz

9 juni 2009 20:09

Prata gott om nya iPhone 3G S, som ska släppas 19/6. Det vill säga om du är en prylbög som jag. =)

http://twitter.com/Elknas

 
Frida

Frida

9 juni 2009 22:31

Ta den om porrtidningarna i skogen :) Eller din promenadkompis :)

http://rainbowbubble.blogg.se

 
Frida

Frida

9 juni 2009 22:31

Ta den om porrtidningarna i skogen :) Eller din promenadkompis :)

http://rainbowbubble.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se