Direktlänk till inlägg 9 juni 2009

Jag är kär!

Av Soran Ismail - 9 juni 2009 19:10

Jag är kär. Helt såld. Vissa pratar om att man blir kär första gången man får syn på någon, men i mitt fall var det första gången jag hörde hennes röst. Jag var inne på en blogg, och i bakgrunden så hördes hennes röst. Jag stannade genast upp. Vad var det? Vem är ägaren till den här makalösa rösten? Är det bloggerskan själv kanske? Det var det inte. Det var en tjej vid namn Melissa Horn.


Jag la in den låten här på bloggen. Sedand dess har jag youtubat, googlat, wikipediat, myspeacat, you-name-it-at hennes namn. Jag har köpt hennes skiva på I-tunes och den är så bra, så bra. Jag lyssnar på den om och om igen. Efter att ha hört Kungsholmens Hamn så kände jag "jag måste träffa henne!" Inget mail jag kan skriva kan nog beskriva hur fantastisk hon är på det hon gör. Fullständigt överlägsen i Sverige. Varför är hon inte mer känd!?


För visst är det väl så, att hon är ganska okänd? Det är väl inte jag som är helt efter här? Det är väl inte så att ni kommer att skratta åt mig efter att jag publicerat det här och dra gamla skämt som "har du hört talas om internet eller har du missat det också?" ?


I morgondagens radioprogram får jag välja en låt som jag spelar i början. Initialt tänkte jag spela Robyn - Bum Like You, men nu blir det ändring på det. Nog för att den (och hon själv) är fantastisk, men det är dags att rikta lite strålkastarljus mot en annan lysande stjärna. Kanske inte den största stjärnan, men definitivt den starkaste.


Ett starkt tips: Köp hennes skiva. 90 kr på Itunes, en otroligt värd investering i hennes framtida musikkarriär, och därmed ökad livskvalité för oss andra. 

 
ANNONS
 
AndreasR

AndreasR

9 juni 2009 19:25

Jag kan inte annat än att hålla med!
Hon förgyllde min vardag i höstas, missade hennes konsert när hon var i götet. båda gångerna. jäkla nattjobb...

gillar att du promotar henne!

http://andreasrattfelt.wordpress.com

 
Ingen bild

Lina

9 juni 2009 19:25

Äntligen börjar du lägga upp lite bra musik! men jag håller med hon är helt fantastiskt! Och skivan är inhandlad för länge sen..

 
Lisa

Lisa

9 juni 2009 19:41

Jo lite efter är du faktiskt!
Hennes låtar New York och Sen en tid tillbaka är helt sjukt fina. Texterna är... fantastiska

http://famoous.blogg.se

 
Ingen bild

erika

9 juni 2009 19:44

hennes röst är fantastisk.

 
Bosse

Bosse

9 juni 2009 19:52

Har du hört talas om internet?

http://fransson.tumblr.com

 
Ingen bild

Anna

9 juni 2009 20:17

Hennes låtar är så fina att det känns i själen!

 
Ingen bild

J

9 juni 2009 20:34

Naaw du som skulle bli kär i mig ;) haha

 
Ingen bild

Hdolf Aitler

9 juni 2009 20:45

Har någon gång i min enfald fått för mig att du ska ha talat illa om Lars Winnerbäck. Jag kan ha drömt, det är inte alls omöjligt. Men Melissa Horn är ju precis exakt en kvinnlig variant av Winnerbäck.

 
Kalle

Kalle

9 juni 2009 20:57

Ja hon e skitduktig! Fotade henne förra året en kväll på Santorini!

http://www.kallesfoton.blogg.se

 
Nettan

Nettan

9 juni 2009 21:26

MEN - hur ska Agnes ta detta?!

http://inevershutup.blogg.se

 
therese

therese

9 juni 2009 21:28

Jag förstår att poängen här är att man ska hylla tjejen du är kär i, men jag måste istället få tacka för att du påminde mig om Robyn. Varit fruktansvärt uttråkad på min musik på senaste, men självklart är det dags för lite Robyn. Redan i kväll innan läggdags, om ungefär fem minuter alltså.

Så tack!

http://annuendag,blogg.se

 
Ingen bild

fairy

9 juni 2009 21:28

Mmm, lite efter är du allt ;)
Har lyssnat på henne rätt länge och hon är otroligt begåvad och bra på alla sätt och vis.

 
Thorell

Thorell

9 juni 2009 21:44

Fint att höra att du skall väljer en låt med henne! Hon sjunger rakt in i själen på en.

http://mariathorell.bloggagratis.se

 
sfia

sfia

9 juni 2009 22:03

vad lycklig och förvånad jag blir, trodde inte att du hade en sådan bra musiksmak. jo men hon har väl varit med ett tag, en aning efter är du allt. sorry

http://slunden.blogg.se

 
Ingen bild

Hanna

9 juni 2009 22:28

Ville bara säga att sveriges roligaste komiker stavas JOHAN GLANS. Han är Kung.

 
Madeleine

Madeleine

9 juni 2009 22:39

Jag älskar henns låtar. Dom är så sjukt mega bra!

http://www.juustdaance.blogg.se

 
Jenny

Jenny

9 juni 2009 22:50

Hon har en riktigt skön röst, hon menar verkligen det hon sjunger

http://perikles.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Roziie

9 juni 2009 23:21

Min kusin har tjatat hål i huvudet på mig om Melissa Horn. Hon var på hennes konsert och var i extas. Vi brukade sitta i slottskogen och lyssna på hennes låtar. Kul att du också fått upp ögonen för henne.

 
Ingen bild

jo

10 juni 2009 00:10

Usch, den där låten river sönder mitt hjärta. Hon är otroligt begåvad, men träffar mina ömma punkter för mycket så det kan jag inte att lyssna på.. blir bara olycklig.

 
Ingen bild

N

10 juni 2009 00:21

Aldrig över huvud taget hört talas om, men det spelar ingen roll för hon låter helt klart värd att lyssna på.

 
Manne

Manne

10 juni 2009 08:02

Melissa är både en bra och fin sångerska.

http://www.finest.se/Mannefik

 
Ingen bild

Martina

10 juni 2009 11:08

Hörde att du spelade henne på P3 precis och fastnade direkt! Hennes duett med Winnerbäck är underbart bra! :)

 
Ingen bild

andrea

10 juni 2009 23:26

23.

 
Ingen bild

anna

11 juni 2009 04:59

Jag haller helt med Hdolf Aitler.. melissa horn e som winnerback och tkr du om henne sa borde du tka om han ocksa.. Speciellt eftersom att det ar winnerback som gjort laten och sjunger med henne i den riktiga versionen... men melissa ar riktigt bra.. gillar hennes lat Hanna, lyssna pa den!

 
Soran

Soran

11 juni 2009 05:41

Nej, Melissa är inte som Winnerbäck. Han är såklart duktig, och jag har verkligen försökt att tycka om hans musik, men jag köper det inte riktigt. Lite för pretentiöst. Hennes musik känns mycket mer ärlig. Isåfall är Lasse mer lik Lisa Ekdahl, men även henne har jag lättare för.

Och nej, det är inte den "riktiga versionen". Winnerbäck är med på den omgjorda versionen, och det är av den anledningen som jag inte har lagt upp den (för att winnerbäck är med. Han är frukstansvärt uttjatad nu).

Hennes låt "hanna" la jag upp, det är bara att kolla några inlägg ner.

God natt.

http://soranismail.bloggagratis.se

 
Jonas

Jonas

12 juni 2009 17:48

Hej Soran,

tack för att du promotade Melissa i radion häromdagen. Jag hade aldrig hört henne innan, hade det inte varit för dig så hade det kanske dröjt ännu längre :)

http://tredje.wordpress.com

 
Shano

Shano

15 juni 2009 12:09

"jag vill ha dig nu som jag hade dig förut" Lipar varje gång till den låten, hon är sååå bra! :)

http://shanoo.blogg.se

 
idan

idan

16 juni 2009 22:39

Melissa är helt underbar, älskar hennes musik. Och på tal om Winnerbäck, så är det inte han som har gjort låten "Som jag hade dig förut", utan det är Melissa själv!

http://helajavlajag.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se