Direktlänk till inlägg 9 juni 2009

Jag tänker läsa en dikt

Av Soran Ismail - 9 juni 2009 19:05

Jag har bestämt mig för vad jag ska prata om under mina inledande tre minutrar i morgon. Det är många av er som flera gånger har bett mig att lägga upp någon av mina dikter här. Jag har valt att inte göra det eftersom att de gör sig inte rättvisa enbart i text, de ska läsas upp.


Därför tänkte jag att det var det jag skulle göra i morgon. Läsa en dikt. Den första jag någonsin uppträtt med. Det är faktiskt det första jag någonsin gjot på en scen, överhuvudtaget. Den är inte ett dugg rolig, inte ens putslustigt. Tvärtom så är den väldigt seriös, och ganska sorglig. Så vill ni ta del av en helt annan sida av mig så lyssna kl 10:00 på P3 i morgon. 

 
ANNONS
 
Thorell

Thorell

9 juni 2009 21:46

En dikt? Det låter som en utmärkt idé!
Synd bara att jag inte kommer att kunna lyssna, för det hade jag verkligen velat göra! :)

http://mariathorell.bloggagratis.se

 
Ingen bild

N

10 juni 2009 00:18

DIKT!!!! :D:D

 
Manne

Manne

10 juni 2009 08:04

Hmm... ja... jag kan heller inte lyssna live.. men... det kanske sparas i arkivet?

http://www.finest.se/Mannefik

 
Mirja

Mirja

10 juni 2009 10:22

Äter frukost till ditt program nu, det tar sig! Känns mer och mer avslappnat.
Blev verkligen inspirerad av din inledningsdikt, vilket flyt med orden. Kändes lite estrad.

http://plums.blogg.se

 
Mirja igen

Mirja igen

10 juni 2009 10:24

Hahaha! Och jag älskar Agne!

http://plums.blogg.se

 
Ingen bild

S

10 juni 2009 16:28

Jag älskade dikten!

 
Eve

Eve

12 juni 2009 02:34

Det var en verkligen en fin dikt Soran.

http://evelynmok.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se