Direktlänk till inlägg 10 juni 2009

Apropå kärlek

Av Soran Ismail - 10 juni 2009 00:36

Apropå kärlek så har jag ikväll ätit pizza och hängt lite med en gammal barndomsvän. Eller ja, hon är faktiskt mer än så. Hon är min första kärlek. Från det att jag var 9 år gammal tills dess att jag var 13 så var det henne som jag galet kär i. Olyckligt kär, dessvärre. Men så kan det vara ibland... Jag har skrivit om henne tidigare både här och här .


Idag är vi goda vänner, jag och den här skönheten. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

mattias

10 juni 2009 01:39

epic lol

 
BLSP

BLSP

10 juni 2009 02:49

En väldigt kärleksfull blogg det här! Olycklig kärlek är dock aldrig kul. Åtminstone inte om man själv är drabbad...

http://bloggspejaren.blogg.se

 
Manne

Manne

10 juni 2009 08:05

Du säger att hon är din första kärlek... är hon även din enda kärlek?

http://www.finest.se/Mannefik

 
Märta-Li

Märta-Li

10 juni 2009 09:24

Underbar bild!

http://martali.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se