Direktlänk till inlägg 10 juni 2009

God Morgon

Av Soran Ismail - 10 juni 2009 08:14

När man jobbar statligt så är det väldigt noga med förberedelser. Därför blir det nu ett "God Morgon-inlägg" istället för ett vanligt "God Natt-inlägg". Idag är jag en av er. Fast ni har väl säkert vart vakna ett par timmar redan. Fan vilka hjältar ni är. 


Man vaknar och känner direkt att någonting är fel. Det är inte meningen att det ska vara så här. No way, José. I ett försök att komma igång drar man upp persiennerna, och synen som möter en kunde lika gärna vart från en novembereftermiddag. Grått överallt, och lite duggregn. Och så är det meningen att man ska tänka "Nejdå, jag är inte alls sugen på att dunka huvudet i väggen tills jag svimmar, så att jag slipper gå upp nu." Jag tycker att det är smärtsamt. 


Nu måste jag springa, taxin är här. Men som sagt, kl 10-11 i P3 hör ni mig först läsa en dikt och sedan svara på lyssnarnas frågor. Jag ser fram emot att prata med er! 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Isabel

10 juni 2009 10:10

Wow, vilken dikt. Jag har tänkt kommentera många gånger förut, har läst din blogg ett tag nu, men det har liksom aldrig blivit av. Nu var det ändå dags. Väldigt bra skrivet!

 
* K Y S S A R

* K Y S S A R

10 juni 2009 10:28

Roooligt, det blev ett godmorgon-inlägg för mig också ! Ovanligt för att vara jag :) Kul att du fortsätter att blogga, riktigt roligt att följa dig/din blogg. (Y)

http://kyssar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

tony

10 juni 2009 10:49

Hej,

Lyssnar på dig på radion nu och vill höra dikterna igen eller läsa på något sätt... Hur får man tag i ditt alster?...

 
Julia

Julia

10 juni 2009 10:52

Din dikt var verkligen hur bra som helst..

Det roligaste i ditt radioprat var dock då David ringde in=P haha

http://gnisslia.blogg.se

 
Ingen bild

Miss V

10 juni 2009 11:00

Din dikt i morse var en liten väckarklocka. Jag blev till och med tårögd!

Modigt av dig att berätta om när du förlora din oskuld, och ännu modigare att erkänna att du inte har haft en flickvän (vilket verkar lite otroligt, har du sett hur tjejerna flockas runt dig?)

Tack för en god morgon!

 
Jennifer

Jennifer

10 juni 2009 11:22

Tycker du skötte dig bra i radion :) Och tack för att du fått mig att inse att Melissa Horn är dunder bra :)

http://jenniferfreiholtz.blogg.se

 
Ingen bild

Sanna

10 juni 2009 11:38

Tack för Melissa Horn, Soran!

 
Maral

Maral

10 juni 2009 12:04

Helvete, hade ställt klockan på 7.. för säkerhetsskull ett larm på 8.. men jag blev nojjig.. för ibland vaknar jag inte alls av väckarklockan så jag ställde en på 9, och en sista på halv tio. Allt för att INTE missa Soran på radiokanalen (som jag förövrigt ALDRIG lyssnar på) P3.

När tror ni jag vaknar?

11.10 Tror att jag har vaknat as tidigt. Innan väckarklockan till och med.. Så jag spejjar efter den.. Vart fan är den?

Hittar den inte någonstans. Så jag går upp.
Tar på mig en t-shirt, går ut i köket för att kolla klockan. 11.14 - JÄVLA HELVETES SKIT!!?
Vart fan är den jävla klockan.

Nu.. precis nu.. innan jag skrev det här, så skulle jag äta frukost. Ni tror inte att jag har gått i sömnen och lagt den jävla väckarklockan i MIKRON? Jävla helvete.

Är så jävla lack. Det är fan inte klokt. Jag hoppas någon spelade in spektaklet. :(

http://maral.bloggagratis.se

 
Madeleine

Madeleine

10 juni 2009 12:26

otur att jag missade. Jag låg hemma & sov. Och du var dutkig som var uppe med tuppen..Grattis!

http://www.juustdaance.blogg.se

 
Ingen bild

yejj

10 juni 2009 12:34

Maral... sr.se alla p3:s prgram går att höra långt efter. så det är bara att lyssna. om och om igen.

och ey sorna. FINT!

 
Ingen bild

igen

10 juni 2009 12:34

sorna? hahaha soran :*

 
Mathilda

Mathilda

10 juni 2009 13:22

Din dikt var verkligen bra Soran. Jag hoppas på att man kan få höra fler framöver!

http://mathildahugosson.blogg.se

 
Sanna

Sanna

10 juni 2009 14:13

Tänk att du har fått vara en normal människa idag och gått upp i normaltid. Fast var det vid 8 rappet var det ju som en normal person försovit sig lite.

Ska lyssna på Webradion lite senare men har hört din dikt redan. Den var stark med viktigt budskap.

Hoppas resten håller också.

Du lägg ut dina dikter här och det har jag bett om tidigare. Annars ge ut din samling. Det finns alltid en marknad för sådant.

Allt gott till dig!

http://sancha

 
Ingen bild

Pierre

10 juni 2009 14:43

Tack för en trevlig lyssning på radion imorse.
Vi är rätt lika vad gäller det där med tjejer... Har haft ett förhållande förvisso men det är några år sedan och jag är också helt suveränt duktig på o bli bra kompis med tjejer. Tjejer snackar ju alltid om att de vill ha en kille med humor...hur kommer det sig då att väldigt många komiker är singlar just?

Kände faktiskt igen Davids röst redan innan du påtalade det hela. När han sade att "fan, det är nervöst o prata i radio" tänkte jag att "fan, låter inte det där som David Druid?"...o när han sedan drog ditt skämt var det ju inge snack =)!

 
Ingen bild

Swarlie

10 juni 2009 14:47

Så roligt att höra dej på radion idag! Du har så snygg röst och du är så tallangfull som komiker och radiopratare. Ha det bäst Soran

 
Amanda

Amanda

10 juni 2009 15:51

Jag gick upp extra tidigt bara för att lyssna på dig! Väldigt fint av mig tycker jag. (Väldigt värt det också)

http://amandasofialundgren.blogg.se

 
Ingen bild

Eric

10 juni 2009 17:02

Tack mannen för du fick upp mina ögon för Melissa Horn!

 
Manne

Manne

10 juni 2009 19:21

Mr Ismail, bra dikt !

Och till er som vill lyssna igen och igen och igen....

http://www.sr.se/cgi-bin/P3/kanalarkiv.asp?ProgramId=3184&NrOfDaysInArchive=7

..det finns kvar i 30 dar..
men man kan rippa av.. och om du gör det..
den som spar han har! ;)

http://www.finest.se/Mannefik

 
andrea

andrea

10 juni 2009 22:19

Självklart ställde jag - trots att jag annars hade velat inviga sommarlovet med en rejäl sovmorgon - väckarklockan på 10:00. ;)

Dikten var jättebra! Äntligen fick man höra! :)

Och Melissa sjunger underbart fint, tack för att du upptäckte henne åt mig :)

http://finest.se/minivarg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se