Direktlänk till inlägg 10 juni 2009

Tack

Av Soran Ismail - 10 juni 2009 19:59

Tack till alla som skickade fina sms. Snälla mail, och gulliga kommentarer uppskattas till tusen. Tack till er som följde mitt råd och köpte Melissa Horns album, det ligger numera 3a på I-tunes. Det är nog fler än vad jag tror som lyssnar på radio... Och till er som missade programmet men vill lyssna i efterhand så klicka på bilden.


 


När ni lyssnar så kommer ni höra en kille som ringer in som presenterar sig som "Per från Gävle". Jag hörde på en gång att det var David, men tänkte vänta till efter han lagt på för att berätta det för lyssnarna och de andra på plats. Dessvärre gjorde han det omöjligt för mig. Jag gjorde allt jag kunde för att hålla mig för skratt och de andra märkte att det var någonting konstigt, men de förstod inte vad. De berättade i efterhand att de hade trott att det var en jobbig stalker, så de tänkte strypa samtalet.. Men han avslutade det hela gulligt, och det var såklart roligt gjort av honom. Den jävelnNu spelas nästa landskamp också, och jag jobbar visserligen inte den här gången men kan en tävlingsmatch vara tråkigare? Jag tycker det är så otroligt löjligt när de har puffat för den här matchen "Nu fortsätter Sveriges väg mot Sydafrika". VI MÖTER MALTA PÅ HEMMAPLAN. Bara en liten påminnelse. Dessutom är våra chanser att nå dit minimala, och på den extremt snåriga vägen dit så har den matchen ingenting med saken att göra. IFK Göteborg - Duvbo, vem skulle kolla?


Nu sitter jag i alla fall och kollar, och så fort matchen är klar så ska jag möta upp Kodjo. Jamenvadfan, give me a break. Det är ju trots allt landslaget. Oavsett vad.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Josefin R

10 juni 2009 20:24

Du var helt underbar i hallå p3! Du har en riktigt trevlig radio-röst och du borde vara med i radio oftare för det passar dig verkligen.

http://www.youtube.com/watch?v=uXv9U1tE72E

 
Sanna

Sanna

10 juni 2009 20:37

Den där David..... :))

http://sancha

 
Julia

Julia

10 juni 2009 21:27

Jaa som sagt, David var klockren idag
Lite elakt, men ack så roligt haha

http://gnisslia.blogg.se

 
Ingen bild

Hanna

10 juni 2009 21:38

Åh, jag blev så glad när du önskade "Hanna" av Melissa Horn. Jag tycker jättemycket om hennes musik.

det var roligt att få veta mycket nytt om dig!

 
Madeleine

Madeleine

10 juni 2009 21:46

haha den där David! Jag hörde faktist att det var han på en gång!

http://www.juustdaance.blogg.se

 
ellen

ellen

10 juni 2009 21:54

jo jag hörde dig en stund (: kunde du inte träffa kodjo på radiohuset då idag? ni båda är för go'a ska ni veta och nu ska jag vänta på att du pallrar dig till växjö igen...

http://ello.bloggagratis.se

 
andrea

andrea

10 juni 2009 22:15

Haha, så fort "Per" började prata så tänkte jag: Fan, killen låter ju exakt likadant som David! x)

http://finest.se/minivarg

 
Marcus

Marcus

10 juni 2009 23:01

Va Camilla lika trevlig och skön som hon verkar vara?

http://korvfest.blogspot.com

 
Ingen bild

N

10 juni 2009 23:23

Dikten var verkligen fin och tänkvärd (:

 
Ingen bild

Linnéa

10 juni 2009 23:38

nu sitter jag och lyssnar på P3 eftersom jag missade det imorse. Tror nog att jag lyssnat på din dikt 100 tals gånger nu. Du läser den så otäckt bra. Även om jag är en i mängden vill ändå säga detta: DU ÄR GRYMT BRA OCH ENLIGT MIG DEN BÄSTA KOMIKERN I SVERIGE! KEEP UP THE GOOD WORK!

 
Ingen bild

andrea. igen.

11 juni 2009 00:26

Nu har du ju redan hunnit hamna på Melissas hemsida Soran, detta kan ju inte leda annat än till ett möte ;)

 
Ingen bild

Roziie

11 juni 2009 00:28

"Kvar i nått jag lämnat" och "Vår sista dans" är stora favoriter. Även "Kungsholmens Hamn". Äh, alla är helt underbara.

 
Ingen bild

Niklas

11 juni 2009 00:34

Hoppas att det finns något ställe där man kan höra alltihop i efterhand. Är inge större radiomalare men det hade varit kul att höra.

 
Soran

Soran

11 juni 2009 13:46

Niklas: Haha, det var kul. För visst skojade du? Annars blir jag förvirrad.

http://soranismail.bloggagratis.se

 
erika

erika

11 juni 2009 15:12

väldigt fin dikt!

http://ecarlen.blogspot.com

 
Ingen bild

Erica

11 juni 2009 15:50

man hör faktiskt att det är david
haha

 
Barro

Barro

11 juni 2009 16:03

Kul o höra ! :)

"Alla är förstörda människor på sitt sätt"
Va fint, på riktigt

http://gladating.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Niklas igen

11 juni 2009 17:46

Njae jag var faktiskt på riktigt. Men det var inte riktigt så svårt att navigera sig runt på p3's hemsida som jag först tyckte det var. Jag är lat som person, riktigt lat.

 
Soran

Soran

11 juni 2009 17:55

Niklas: Men jag skrev ju i inlägget att det bara var att klicka på bilden, så kom man direkt fram... Nåja, bra att du hittade det till slut iaf.

http://soranismail.bloggagratis.se

 
Ingen bild

jessica

11 juni 2009 19:47

Soran Ismail - vilken jädra kille du är, jag måste bara få säga det!En så otroligt intressant människa som jag så hemskt gärna skulle vilja få chansen att lära känna. Jag får en känsla av att du tillför så fruktansvärt mycket till dina nära och kära, och jag tror att du är en fantastisk människa och vän. Det är så som du framstår iallafall!

Dikten var sjukt bra också, mycket mycket berörande. Fortsätt så Soran, du är uppskattad!

 
Ingen bild

Niklas återigen

11 juni 2009 21:07

Haha det är ju vad jag får för att skumläsa. Såg nyss ett tv-program om extremt begåvade barn, jag känner att jag nog inte är ett utav dom.

 
Jossan

Jossan

29 september 2009 20:22

Hörde din dikt på P3, tyckte att den va så underbart bra!
har lyssnat på den om och om igen...
Din röst är ju dessutom fantastisk, den liksom grabbar tag i mig!!
Tycker du är GRYM Soran!

Jossan

http://Lillaego.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se