Direktlänk till inlägg 11 juni 2009

Lite smått onyktra tankar

Av Soran Ismail - 11 juni 2009 06:07

Tjejer, eller ja folk i allmänhet, som "spelar svåra" är otroligt drygt. Naturligtvis är det störigare för mig när tjejer gör det, eftersom det berör mig mer. Men det fungerar verkligen inte på mig. Jag är urusel på att ta initativ, och om någon då försöker vara lite "svår" så blir det såklart ingenting. Jag tänker inte jaga någon. Inte som en princip, det faller sig bara inte naturligt för mig. Tvärtom så gillar jag folk som tar för sig.


Cigarettrök - Fan vad äckligt det är. Fan också. Jag önskar att jag inte störde mig så mycket på det som jag faktiskt gör. Livet skulle vara enklare då.


Jag återfinns nu på Melissa Horns hemsida, bland senaste nyheterna. Och det är ju kul, att hennes webmänniskor uppmärksammar sådant. Men framförallt är det kul att ni stöttar hennes musik, så hon kan fortsätta med att ge glädje till oss. Så fortsätt gärna att sprida hennes musik och hennes namn så gott ni kan. Via bloggar, facebook eller vad det kan tänkas vara. 


I morgon ska jag få en fantastisk rolig leksak. Jag kommer ha fruktansvärt roligt med den i sommar, till att börja med. Kan ni gissa vad det är? Isåfall blir jag imponerad.

 
ANNONS
 
Ingen bild

ksex

11 juni 2009 06:12

rubiks kub!?

 
Manne

Manne

11 juni 2009 08:04

Du har beställt en speciell och unik "flickvän" ifrån Japan. Den senaste konstruktionen som verkligen ser ut som en riktig människa.

http://cache.daylife.com/imageserve/00Id5o311z5SZ/610x.jpg

http://www.finest.se/Mannefik

 
Ingen bild

hm

11 juni 2009 08:27

wakeboard

 
Ingen bild

johanna

11 juni 2009 08:40

Longboard

 
Ingen bild

Martin

11 juni 2009 09:45

Det så klart en båt som du kan cruisa runt i skärgården med.

 
Jonna

Jonna

11 juni 2009 09:53

En kamera? Fast undrar då varför det bara skulle vara roligt till att börja med... En hundvalp kanske.

http://ingredienser.blogspot.com

 
Ingen bild

Henke

11 juni 2009 11:33

Star Wars-lego?

 
Joel

Joel

11 juni 2009 12:33

Jag drar till med en Jet-Ski ?!

http://oglamoroesabastarder.blogg.se

 
Linnea

Linnea

11 juni 2009 12:59

Jag gissar på att du får hem diablo 3!

http://www.linneajohanssons.blogg.se

 
Sanna

Sanna

11 juni 2009 13:43

En EU moppe? :)

http://sancha

 
Ingen bild

l.

12 juni 2009 10:25

Nej Soran! Melissa Horn är helt fantastisk och har varit det de senaste året, hon vill man lyssna på när man är själv och bara är. Om man kommer börja höra henne ofta på radion, eller alla helt plötsligt vet vem hon är och går och sjunger på henne, så kommer denna magin att försvinna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se