Direktlänk till inlägg 11 juni 2009

Alis sovrum

Av Soran Ismail - 11 juni 2009 12:53

Jag var ute med Kodjo och hans kompis Ali igår. En väldigt rolig kväll som började hemma hos Ali. Så här ser det ut i hans sovrum.


 


Nu ska jag åka och hämta min leksak. 


 


 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

11 juni 2009 13:37

*skrattar gott*

"nyfiken" - Har du köpt en leksaksbil?

http://sancha

 
johnny

johnny

11 juni 2009 13:55

Det kanske bara är jag som är helt skev.. Men jag kan verkligen bara föreställa mig att det är någon form av under-bältet-leksak som du ska hämta..
it-generationens livs-skada..

http://www.attidy.se

 
Ingen bild

Sofia

11 juni 2009 14:08

Jag tror att leksaken är en ny dator eller ett TV-spel.

 
andrea

andrea

12 juni 2009 16:45

Soran din snygge jävel, trodde inte att jag skulle bli så töntigt starstruck när jag såg dig, men du distraherade mig så pass att jag råkade ta fel tunnelbana x)

http://finest.se/minivarg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se