Direktlänk till inlägg 12 juni 2009

Stockholm Comedy Festival

Av Soran Ismail - 12 juni 2009 21:19

Stand-up har exploderat de senaste åren, det har väl inte undgått någon. Förr i tiden var det Norra Brunn. Bara. Nu är det alltmöjligt, överallt. Det är klubbar på restauranger, teatar, hotell och på båtar. I hela landet. Det är humorfestivaler i både Malmö. Det är Skrattstock, stand-up galan, Raw Comedy Cruise. Och nu det senaste tillskottet, Özz lila baby: Stockholm Comedy Festival.


Den äger rum sista helgen i Augusti och biljetter kan nu köpas här. Jag själv uppträder en gång på fredagen och en gång på söndagen.


Bara ett tips så här på fredagskvällen. Ser för övrigt Talang för första gången den här säsongen och det råkar vara finalen, är det bara jag eller har kvalitén överlag sjunkit

 
ANNONS
 
Småbloggskommentatorn

Småbloggskommentatorn

12 juni 2009 21:33

Har Talang någonsin haft någon kvalité över huvudtaget? Det är ett barnprogram, sinnessjukt dåligt. Att det går på bästa sändningstid är riktigt pinsamt.

http://www.metrobloggen.se/bloggk

 
Ingen bild

Soppan

12 juni 2009 22:09

Talang har aldrig haft en kvalité, precis som Småbloggskommentetorn sa.
I alla fall inte den svenska, men Britain's Got Talent är det inget fel på alls. Det är hur bra som helst med jättemycket talanger!

 
Nettan

Nettan

12 juni 2009 22:12

Jag tycker att det duger att ha i bakgrunden, när man sitter med facebook eller bloggen på laptopen... :)

Och det blev rätt vinnare, vad jag kunde se! Men det är inte kul när det är barn med asså... Jag tycker ju så synd om dem när de inte vinner! Men samtidigt skulle jag bli sur om de vann bara för att de är barn... Jag är hopplös när det gäller tävlingar asså! Alltid är det synd om nån...

http://inevershutup.blogg.se

 
Ingen bild

Pierre

12 juni 2009 22:15

Stockholm Comedy festival ses fram emot =)!

Håller dock inte med dig om Talang! Bästa finalfältet hittills skulle jag vilja säga. Förra året var det katastrof.

 
Ingen bild

Fredrika

13 juni 2009 00:14

På din fråga "är det bara jag eller har kvalitén överlag sjunkit?" så är svaret att det inte är bara är du som sjunkit...

Förr stavade du allt rätt, men nu är det månader med stor bokstav och alla möjliga fel.

 
Ingen bild

suc v

13 juni 2009 00:31

nattreflektioner efterfrågas.

 
Maral

Maral

13 juni 2009 00:33

Är det bara jag som viker mig av skratt varje gång jag läser Fredrika's kommentar?

DAHAHAHAH.

http://maral.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Roziie

13 juni 2009 01:19

Sen när har Talang varit ett kvalitetprogram?
Det har varit skit sedan dag ett. Vi har inga Paul Potts och liknande i Sveriges program.

 
Ingen bild

Fredrika

13 juni 2009 09:15

Maral, det heter "Fredrikas kommentar" utan något genitiv-s. Jag kommer skratta åt ditt nästa fel också!

Att Soran kan skriva fantastiskt bra visades när han läste upp sin egen dikt i radio häromdagen! Men den hade några år på nacken, kanske är det ståuppen som förstört allt... Bli poet igen!

 
Ingen bild

Martin

13 juni 2009 13:13

Shit, vad kul med språkpolisleken! Får jag vara med?

Fredrika, det heter "Jag kommer ATT skratta åt...". Infinitivmärket går i den meningen inte att utelämna.

Fredrika (igen), du borde ha haft punkt efter "...nacken," och inte kommatecken. Nästa mening är nämligen en huvudsats, och inte en bisats som du med kommatecknet markerat det som.

Fredrika (åter), den huvudsats som du grammatiskt felmarkerat som en bisats är en frågesats, och skall således interpunkteras med ett frågetecken.

Vilken rolig lek! I övrigt älskar jag poeten Ismail likväl som komikern Ismail. Du är bara 21 år gammal, Soran, och man funderar lite vart (japp, "vart" används vid riktning)det skall bära hän. Du är ingen dagsslända, utan den kvalitet du uppvisar i din talang kommer att göra dig varaktig. Så länge du själv vill.

 
Maral

Maral

13 juni 2009 14:07

Jag hade ju IG i svensk grammatik. Måste ju få leva upp till det. :)

http://maral.bloggagratis.se

 
Ingen bild

j

13 juni 2009 17:59

"kanske är det ståuppen som förstört allt..." är väl ändå ingen frågesats? ;)

 
Ingen bild

Ida

13 juni 2009 23:51

Har Özz en lila baby? Hehe ;). Det låter iaf kul :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se