Direktlänk till inlägg 13 juni 2009

En annorlunda tävling

Av Soran Ismail - 13 juni 2009 14:41

David är den personen i min närhet som ger ordet "åldersnoja" det tydligaste ansiktet. Att fylla 18 är ofta en positiv dag i mångas liv. Man är äntligen myndig. Men inte för David, för honom var det bara ångest. Det har redan gått 18 år, vad har han gjort med sitt liv? Och vad ska han göra med resten av det? 


Jag lärde känna David under tidiga 2007, vilket innebar att jag vid det tillfället var 19 år gammal. Det kunde David inte riktigt hantera. Han skämdes över att vara god vän med en tonåring. När jag så fyllde 20 så tyckte jag väl att det var trevligt. Skönt att kunna gå till systemet, men inte så mycket mer. Men David var överlycklig. Han slapp ljuga om min ålder till sina andra vänner. Han slapp vara nära vän med en tonåring. 


Så nu pratade jag i telefon med honom. Han var i Uppsala igår och firade sin lillebrors födelsedag. Jag skulle gärna berättat hur gammal hans lillebror blev, om bara David själv hade vetat det...


Jag - hade du kul?

Han - Ja, det var trevligt.

Jag - Vad gjorde ni?

Han - Jag var hos min bror först med hans vänner sedan satt vi på Red Room ett tag. Efter ett tag gick de andra på diskotek, då stack jag hem.


Sanningen är att David gör sig själv mycket äldre än han är. Diskotek!? Seriously. Diskotek!? Vem fan säger diskotek år 2009!? Inte ett specifik "diskotek" heller, utan de "gick på diskotek". Obestämd form.


Nu tycker jag att ni alla går in på hans blogg (klicka här) och skriver någon kommentar som ökar hans åldersnoja lite (men han får inte bli ledsen). Typ "Hur kan du umgås med en 87a?" eller "Snart är livet över". Använd fantasin. Jag kommer att gå in och kolla sen, och den kommentaren som jag tycker är roligast vinner ett pris. 

 
ANNONS
 
Jennifer

Jennifer

13 juni 2009 14:47

Tack, härligt för mig att höra att det finns fler med åldersnoja! När jag fyllde 17 satt jag tillsammans med min mamma och bror och grät! Om ett par månader fyller jag 21! Hur ska det sluta?

http://jenniferfreiholtz.blogg.se

 
Ingen bild

N

13 juni 2009 15:10

16 vårar gammal och har åldersnoja. Det är nog något fel på mej...
Btw, kan man skriva kommentar på alla inlägg som finns? Då får du sitta länge om du ska kora vinnaren. ;)

 
Madeleine

Madeleine

13 juni 2009 15:11

hhaha diskotek. Nu jävlar åker vi bakåt i tiden!

http://www.juustdaance.blogg.se

 
Sanna

Sanna

13 juni 2009 15:18

Har ni försökt kontakta dr Phil för Davids räkning?

http://sancha

 
Sanna igen...

Sanna igen...

13 juni 2009 15:19

Jag säger också diskotek men tyvärr finns det snart inga kvar längre. De är antika och väldigt dyrbara varför man ska var rädd om namnet. :)

http://sancha

 
Maria :D

Maria :D

13 juni 2009 16:38

Hahaahahaha :D

http://www.mharya.blogg.se

 
Joel

Joel

13 juni 2009 17:14

Jag förstår david mkt väl (men de kommer inte hindra mig för att försöka sätta dit honom!)
jag har själv åldersnoja över att fylla arton, varför är dock lite oklart. Kanske mest för att då kan jag inte göra dom sakerna man kunde skylla på att man bara var barnet när man gjorde dem:P

http://oglamoroesabastarder.blogg.se

 
Ingen bild

Henke

13 juni 2009 17:27

Min kommentar ligger under krigsförklaringen, bara så att du vet det :D

 
Ingen bild

a

13 juni 2009 17:46

Maha! Diskotek! xD

Men jag undrar dock om det slår det faktum att jag kallade fest för hippa (!!) när jag var tolv år...ett mysterium som jag ej finner någon rimlig förklaring på. Och Soran, jag är född 93. 93.

http://andreaf.bloggagratis.se/2008/10/10/1014726-hippa/ ;)

 
TESS

TESS

13 juni 2009 19:01

Jag hade också världens ångest jag med när jag fyllde 18! Började få åldersnoja när jag fyllde 16 typ. Så var inte så taskig mot honom, hehe

http://theresewahlsten.blogg.se

 
Ingen bild

Ebba

14 juni 2009 07:54

När jag fyllde 19 fick jag panik, då det var mitt sista år som tonåring. Vid 20 sedan blev jag deprimerad då jag aldrig mer skulle vara just tonåring. Fuck Systemet! Vad är väl Systemet jämfört med att behöva ha en anledning att kontakta någon snygg langare.

 
Manne

Manne

14 juni 2009 13:12

Ehehe.... asså... jag är på Davids sida i det här kriget... sorry S. Sorry..

http://www.finest.se/Mannefik

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se