Direktlänk till inlägg 13 juni 2009

David har förklarat krig

Av Soran Ismail - 13 juni 2009 17:31

"Jag vill härmed meddela att det är öppet krig mellan oss nu. Det finns inga gränser. Allt är tillåtet"


Så lät det för ett tag sedan i min telefon. Det var David, och han hade läst min och sin blogg. Och kanske framförallt kommentarerna. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte vara lite orolig, för David har inga gränser. Överhuvudtaget. Det här blir nog inte lika harmlöst som sist, då det resulterade i ett bloggkrig. David kan mycket väl ta det här kriget utanför internets gränser. Han skriver:


"Nu ska jag ringa runt och avboka träffar med kompisar för att få tid att sitta och komma på krigsstrategier."


Ja ni ser. Han till och med ljuger för sina läsare och låter de leva i villfarelsen att han skulle ha någonting att avboka. Den mannen har inga gränser. Han skulle säkert kunna lägga ut de nakenbilderna han tog på mig I KONSTNÄRLIGT SYFTE till allas beskådning. Det skulle vara jobbigt


Davids främsta vapen - Hans totala brist på gränser i kombination med en livlig fantasi. 


Mitt främsta vapen - Ni. Mina läsare. Nu kör vi!

 
ANNONS
 
Ingen bild

,

13 juni 2009 17:50

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
nakenbilder i konstnärligt syfte :)

 
Mathilda

Mathilda

13 juni 2009 18:15

Härligt med lite krig!

http://mathildahugosson.blogg.se

 
Ingen bild

N

13 juni 2009 18:25

Yes sir!

 
Ingen bild

janni

13 juni 2009 19:04

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!

 
jonas

jonas

13 juni 2009 20:17

"I love the smell of napalm in the morning"

http://blog.attidy.se

 
Sanna

Sanna

13 juni 2009 22:56

Vart är din lista över Davids förlägenheter då? :)

http://sancha

 
Ingen bild

Amanda

14 juni 2009 13:05

Vart är alla bilder du skulle ta med din nya leksak och lägga upp på bloggen? ;)

 
Ingen bild

.

14 juni 2009 13:08

David... om du ser den här kommentaren... posta INTE nakenbilderna. Tack.

(reason/whynottopost-nudephotos//_.:/>It will bring nightmares

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se