Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

Märklig kommentar

Av Soran Ismail - 14 juni 2009 15:44

Eftersom min hemsida är handikappad för tillfället så ger det mig bara ångest att gå in där. Dessutom har de flesta förstått att det är här man kommer i kontakt med mig på smidigast sätt. Men så igår så gick jag in för första gången på flera månader och kollade in lite gamla kommentarer. Jag fastnade speciellt för en, som skrevs i Mars: 


 "tycker du e bra fast kommer aldrig vara såå patetisk så att jag ängnar nån större tid i mitt liv på att t.ex titta på stand up shower, fast du e bra på det du gör... :) 

malan"  


Jag förstår inte riktigt. Hur fungerar man då? Det är alltså en snäll kommentar av "malan", hon förklarar att hon tycker att jag är bra på det jag gör. Med "det jag gör" får man väl förmoda att hon menar "försöka vara rolig/få folk att skratta".  Och om hon nu tycker att jag är rolig, varför skulle hon då inte vilja gå på en stand-show?  


"Nej, men det här med att bli underhållen är inte riktigt min grej. Du är kul och så, absolut, men jag gillar inte att skratta. Inte live i alla fall. Framför tv:n fungerar fint. Men att gå på en hel föreställning och skratta, nej det är bara patetiskt" 


Eller? Jag vet inte. Men det intresserar mig väldigt. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Baloo

14 juni 2009 15:49

BAAAJS!!!!!!!!!!!!!! AGGHHHHHHHHHHHH!!!! Det var baghera. Ingen"!. eta myrer? dödskönt i kistan

 
Soran

Soran

14 juni 2009 15:59

Baloo: Bra sagt.

http://soranismail.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

14 juni 2009 16:04

Men hon spenderar gärna tid att gå in på din hemsida för att skriva en kommentar om att hon inte bryr sig så mycket? :S Najs människa detta... BTW, hur ska man göra för att övertala dig att komma till S-vall?

http://onesmileandatinytear.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

14 juni 2009 16:07

...men vad begär du av små tjejer Soran? De har inte upplevt så mycket än i sina liv. Så att skriva kommentarer måste ju vara en av dagens höjdpunkt.
Dessutom får ingenting vara jobbigt som att ta sig till en stand-up klubb och ännu mindre betala då man kanske inte har råd.

Jag tror att detta är ett skäl till bl a den kommentaren.

http://sancha

 
Ingen bild

Anonym

14 juni 2009 16:08

Hon kanske har fula tänder som hon skäms över det när hon skrattar och egentligen vill hon gå på stand up men vågar inte (på grund av tänderna alltså)och skyller på att det är patetiskt att kolla på stand up

 
Ingen bild

Puh!

14 juni 2009 16:13

När jag läser kommentarer som den från "malan" tänker jag alltid att det antingen är en utvecklingsstörd eller en riktig barnrumpa som blir så nervös när hon (förmodligen en "hon") tycker att hon kommunicerar med en kändis. Alltså, att i nervositeten vill hon inte visa att hon är imponerad, och då blir det så där dumt. Riktigt dumt.

 
Ingen bild

Kajsa

14 juni 2009 16:46

Du är så tråkig som inte har krig med David..

 
Ingen bild

Linnea

14 juni 2009 17:01

Jag tror bara tjejen är lite ung och inte vet riktigt vad ordet innebär.

 
Love

Love

14 juni 2009 17:52

Jag tycker att alla tar lite saker för givet när de uppskattar denna "malans" ålder. Att till exempel avsluta sin kommentar med ett radbyte och sedan ett enkelt och stilrent "malan" tyder på en viss mognad. Jag skulle nog med hänvisning till texten uppskatta Malans ålder till ca 32 år. Sen är det ju faktiskt lite patetiskt att gå och kolla på andra som skämtar när man kan sitta ensam hemma och ha kul för sig själv och dra one-liners och göra lustiga grimaser i spegeln.

http://www.kraftpoesi.bloggagratis.se

 
Ingen bild

N

14 juni 2009 18:54

Hur vet hon att du är bra om hon inte tittar på stand-up? Det är som att säga: "Jag äger på att rita men jag har aldrig tagit i en penna."

 
Nettan

Nettan

14 juni 2009 21:02

Underlig kommentar av henne, verkligen...

Standup-shower som är så j-vla roliga! Vad UNDERBART att sitta och skratta en så stor del av kvällen. Ett gott skratt förlänger livet... Tänk vad många extradagar du och dina kolleger gett folk! :)

http://inevershutup.blogg.se

 
andrea

andrea

14 juni 2009 21:17

Jag tror att denne "Malan" helt enkelt inte riktigt hade tänkt till innan hon skrev den där kommentaren.

http://finest.se/minivarg

 
Maral

Maral

14 juni 2009 21:31

Vad tycker du om situationen i Iran?

http://maral.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Josefin R

14 juni 2009 21:55

Det jag inte förstår är varför hon tycker det är patetiskt att gå ut och roa sig, t ex på stand up. Inte det minsta patetiskt tycker jag. Det känns som att denna individ dömer ut dem som tycker om att gå ut och umgås samt skratta med sina vänner. Jag skulle gärna vilja höra ett resonemang istället för en rationalisering bakom Malans ord.

"Att bomba för fred är som att knulla för kyskhet"

 
Ingen bild

Soppan

14 juni 2009 23:24

Kan inte du ha krig med David nu??

 
Ingen bild

Klara

15 juni 2009 00:02

Jag om du inte vill ha krig med David. Speciellt inte om du är orolig för att David ska publicera dina nakenbilder, som endast var tagna i konstnärligt syfte, då är det ju inte till din fördel att förvärra saken genom att hämnas här. Det kommer bara skapa en ond cirkel och sluta med att det går alldeles för långt. Nu låter jag supertråkig men jag menar bara att jag inte kommer tycka att du är tråkig bara för att du inte krigar!

 
Ingen bild

Klara

15 juni 2009 00:10

okej jag förstår skulle jag börja med haha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se