Direktlänk till inlägg 15 juni 2009

Ocensuerat - 2009.06.15.

Av Soran Ismail - 15 juni 2009 13:17

Vaknar upp. Törstig. Känner mig trött. Kollar på klockan: 11:22. Skulle behöva sova lite mer, sex timmar håller inte. Försöker ingorera begäret av vatten. Vrider på mig. Byter kudde. Ingenting fungerar. Kliver upp och hämtar vatten, passar på att borsta tänderna. Nu kan jag glömma att somna om. Fan också, jag kommer vara småtrött hela dagen.

Det var trevligt igår, speciellt på middagen. Älskar att sitta med vänner och vänners vänner. Känna några, men inte alla. Helt opretentiöst. Utan pressen att vara rolig, men ändå förmågan. Hålla låda, I still got it. Bekräftelsehoran i mig high-fivear sig själv. "Hålla låda", vad fan är det för uttryck!? Så har jag aldrig sagt. Det är Björns fel.


Den där tjejen på cafét sen, Hanna hette hon, fan vad hon brann för sin sak. Djur. Tycker hon att jag är en idiot nu? Bara för att jag inte bryr mig om bergsgorillorna tillräckligt mycket för att engagera mig. Vad är grejen? Djurarter dör väl ut hela tiden, så även vi.  Och den där andra tjejen, vad var det hon hette!? Fan jag ska ju veta det, jag känner henne från Uppsala. Fan också! Hatar sånt här. Har jag fått sämre minne pga för hårt festande nu!? Inte ok isåfall. Inte ok alls. Det är en av mina egna favoritegenskaper, mitt goda minne. Hur många decimaler av Pi kan jag återge nu... ... 25. Skönt. Det är ok. Tjejen på Patricia sedan, Elin hette hon. Hoppas hon fick ligga med den där Jonas till slut, som hon ville. Typiskt mig att på två sekunder vänta ett "hej jag känner igen dig" till "hur kan jag hjälpa dig i ditt liv!?". Nåja, jag trivs ju faktiskt bra med det. Det för inte gå överstyr bara...


Vad ska jag göra idag då? Kan inte ligga i sängen till kl 20, som igår. Det känns inte bra. Men vädret. Det här jävla P1-vädret. Känns otroligt "svenne-banan" att klaga över det, men det här börjar bli löjligt nu. Ge hit lite jävla växthuseffektsvärme. NU! Som jag och Kodjo diskuterade igår, det är inte fysiskt möjligt att gå ut och vara glad. Man blir irriterad på en gång. Konstant duggregn i ansiktet. Piss. Jag sitter gärna inne en hel dag och är ok med det, men jag vill ha valmöjligheten av att gå ut. Nu har någon tagit bort den från mig.


Bloggen. Vad ska jag skriva om idag? Det är väl taktiskt att skriva om det här "Kriget" med David, men jag får ingen energi av det. Hittar ingenting roligt eller intressant. Då är det bättre att skita i det. Skriva om någonting annat. Men vad? Det behöver inte nödvändigtvis vara roligt, men det måste vara intressant. Som Betnér.  Äh. Försöker somna om. Lönlöst. Lyssnar av alla meddelanden. 


Min agent ringer, möte med Nikon på onsdag. Möte angående tv-avtalet senare i veckan. Hoppas att det blir av. Hoppas, hoppas, hoppas. Det är ju så nära nu. Skulle vara så jävla stort. Och kul. Framförallt kul. En milstolpe i min tidiga karriär.  Sedan turné. Måste ha fler skämt. Fler bra skämt. Ska jag försöka skriva lite idag kanske? Jag har ju öppnat ett word-dokument där det står "Sverigedemokraterna" på, halva arbetet är gjort. Skulle vara skönt med någon att bolla med. Vem sitter och skriver nu? Kollar mest Magnus. Bäst odds. Mycket riktigt, han sitter på kontoret med en pizza. Tänker att jag har valt en riktigt god förebild inom den här branschen.  Bara att klä på sig och åka dit. Till skillnad från mina andra vänner så är han lite påläst också.  Helvete, min ipod blev ju stulen i helgen. Hade vart riktigt skönt att ha nu. Får bli en taxi till Aspudden. 

 
ANNONS
 
Nabil

Nabil

15 juni 2009 13:22

Du tror du är rolig va? Du har inte sett mig ännu.

http://www.nyabella.se

 
Parastoo.

Parastoo.

15 juni 2009 13:41

Lycka till :)

http://parastoosdagbok.bloggagratis.se

 
Ingen bild

PK

15 juni 2009 13:53

Ett mycket långt och förvirrande inlägg, måste vara det bästa hittills:)

 
Ingen bild

Hermelin

15 juni 2009 14:34

Bra skrivet (Y)

 
Joe

Joe

15 juni 2009 15:20

bra, mkt bra skrivet, mer sånna här inlägg. Det var skrivet som en bok, växelvis korta snabba meningar och långa

http://oglamoroesabastarder.blogg.se

 
Ingen bild

Mirja

15 juni 2009 16:31

Ja, fler sånahära. Mer Soran.

 
Sanna

Sanna

15 juni 2009 16:45

Det är sådant här jordnära jag gillar att läsa med dagböckerna. Ser att jag inte är ensam. Så i fortsättningen behöver du aldrig fundera på manus...:))

http://sancha

 
Ingen bild

Rabies

15 juni 2009 16:48

Trots långt inlägg så var det läsvärt och inte traggligt, eller hur jag ska uttrycka mig. Du är riktigt duktig på att skriva.

Ang djuren. Bara för att du inte personligen engegerar dig så är det inte så smart att säga "äh skit samma de dör ut och människor också vem bryr sig i längden" eftersom djuren faktiskt är viktiga för att jorden ska klara sig. Vi människor är ju faktiskt en del av denna planetens djurliv och du borde respektera att vissa av oss vill hålla planeten levenade och djurrik. Vi behöver djuren, ok? Man behöver inte engegera sig, men man borde förstå värdet av att vissa gör det. Oj vad jag svamlar =) asch.

 
Ingen bild

andrea

15 juni 2009 17:28

Mer sånt här Soran ;)

 
Ingen bild

Lina

15 juni 2009 20:15

Haha! Fan vad skön du är! :)

 
Frida

Frida

15 juni 2009 20:28

Ärligt, regn i juni. Oj nej vad hemskt. Jag bor i Kiruna, det ligger ca 120 mil norr om Stockholm, och här snöar det i juni. Vi är glada om löven slår ut till studenten och mycket nöjda om juli och augusti blir helt snöfria. Något som inte hände förra året. Eller året före det. Har alltså inte haft en snöfri här månad sen augusti 2007. Idag har vi ca +3, duggregn och sidvind. Fördelen: inga mygg =) Nog måste man nog ha lämnat bort en och annan skruv som klarar av att leva här, men det var det värt ;)

http://frajdejs.blogg.se

 
Elnaz

Elnaz

16 juni 2009 10:39

Grymt skrivet! Tänkte också kommentera på din dikt du läste i p3. Så genomtänkt och bra! Jag blev verkligen tagen av den och var tvungen att direkt visa för syster. Det var rått och sant, ocensurerat. Jag gillar det :)

http://twitter.com/Elknas

 
Märta-Li

Märta-Li

17 juni 2009 18:48

Man kan inte säga "tagit bort från mig", det är engelskt. "Tagit ifrån mig" är bättre. Någon har tagit det ifrån mig.

http://martali.blogg,se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se