Direktlänk till inlägg 21 juni 2009

Ocensurerat - 2009.06.21.

Av Soran Ismail - 21 juni 2009 08:59

Någon kommer in, jag vaknar upp. Efter inbrottet har jag blivit mer försiktigt, mindre naiv. Jag går och lyssnar. Det är lugnt, det är bara farbror och hans familj. Två småbarn varav den äldste, 5-åringen, påminner mig om mig själv löjligt mycket. Men man ska inte vara uppe nu, antalet inloggade på facebook avslöjar det. Nåja.


Det var trevligt igår. Riktigt trevligt. Samla lite vänner och umgås. Egen slutsats: umgås på midsommardagen framför aftonen, det är mindre press och mindre pretentioner då --> folk kan ha trevligt utan att vakna upp och känna sig besvikna över att gårdagen inte var den bästa i deras liv. 


Vakter som tar sitt jobb för mer än att bara hålla ordning på stället är lika löjliga som irriterande. Maktgalna människor har alltid provocerat, oavsett om det är på en simpel nattklubb eller om man förtrycker folk i Iran. Eller något annat land, för den delen. Hybris är irriterande överhuvudtaget, det spelar ingen roll om det är en tjej som tror att hennes fördelaktiga utseende kan överspegla det faktum att hennes personlighet har samma karaktäristiska drag som ett anus eller en vakt som tar sig för stora friheter för att han inte fick tillräckligt med kärlek som barn. Som tur är så löste allt sig.


 Hörde ljudupptagningar från mig själv när jag var 2-3 år gammal igår. Demonstrerade för fulla muggar i mitt eget hem. Förklarade att Saddam, med alla hans anhängare, inte betedde sig korrekt. Vägrade gå och lägga mig, ville demonstrera mer. Hjärntvättad jävla snorunge. Andra barn lekte Häst och Hage, eller kanske möjligtvis kurragömma medan jag lekte "demonstration". Monkey see, monkey do.


Kommer att tänka på gången då pappa åkte till Italien för att hungerstrejka. Han åt ingenting på en vecka. Jävlar. Då måste man fan tro på sin sak. Man måste nog ha tröttnat på situation enganska ordentligt för att skita i mat. Det känns ju ändå ganska väsentligt.  Framförallt om man åker till ett annat land för att skita i det. Inte bara låsa in sig på rummet som en 14-åring vars hets från omgivningen lett till en diet av vatten, tuggummi och cigaretter.


Undrar hur det kommer att bli i Kurdistan den här gången. Folk säger ju att det har blivit mycket bättre, men jag vet hur vi fungerar. Likt idioter verkar vi tro att om vi intalar oss någonting tillräckligt mycket så kanske det blir sant. Jag har hört att det finns riktiga toaletter där nu i alla fall. Det vore guld. Hatar hål i marken


Nu har det tystnar här hemma. Fördelen med att bo själv: slipper ta hänsyn till någon annan. Någonsin. Nackdelen: ensamheten. Fördelen vinner dock över nackdelen. Dessutom, jag gillar mig själv. Jag är ganska skön att hänga med, om jag får säga det själv. Vi har kul tillsammans. Jag, och jag själv. Men även jag behöver sova mer än 4 timmar.


God Natt Soran.


Igen.

 
ANNONS
 
Mita

Mita

21 juni 2009 09:08

Kanoners att ha sådan nöjd inneboeende som sig själv, och alla maktglana, dem ska vi bara ignorera...håna och häckla

http://rocotopeppers.bloggagratis.se

 
Maral

Maral

21 juni 2009 12:20

Mini-Soran påminner om Marjan i filmen "Persepolis". Se den om du har tråkigt någon dag. Den är väldigt bra.

Also.. lol @ hål i marken. helt aggro.

http://maral.bloggagratis.se

 
zakkii

zakkii

21 juni 2009 12:21

hahaha. du är ju skön. "Fördelen vinner dock över nackdelen. Dessutom, jag gillar mig själv. Jag är ganska skön att hänga med" :D hahaha.. tack för att du gjorde min dag lite mer värd.

http://adina.bloggspace.se

 
Bloggspejaren

Bloggspejaren

21 juni 2009 16:05

Haha, hän du med dig själv, det blir säkert bra! Det är väl då man kommer på de galnaste idéerna?

http://bloggspejaren.blogg.se

 
MissBatman

MissBatman

21 juni 2009 20:28

Den här kvinnans röst som du ska lyssna på strax (ja, du måste) sträcker sig hur långt somhelst! Du kommer nu bli totalt fast. http://www.youtube.com/watch?v=Ivr0Jx7Yckw&feature=related

http://missbatman.bloggagratis.se

 
Petra

Petra

21 juni 2009 22:11

Dina ärligaste texter är ofta rätt hårda. Som om du tycker ärlighet ska vara hårt. Eller vill visa bara den delen. Men de flesta kommentarerna fokuserar på det roliga du skriver. Som om du vill berätta, och vi vill nog lyssna, men ändå inte riktigt ta in det.

Det är inte kritik mot någon. Bara en reflektion. Väldigt pretentiöst av mig. Men det är intressant.

http://elinmarlene.bloggagratis.se

 
Mirja

Mirja

22 juni 2009 01:25

Jag älskar det här!! Du borde ha en parallell blogg där du bara spyr ut alla sköna tankar och fina funderingar. Det är ärligt, ibland rått, men med så himla mycket hjärta. Älskar ocensurerat. Glad sommar och god natt!

http://plums.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se