Direktlänk till inlägg 22 juni 2009

Aldrig mer

Av Soran Ismail - 22 juni 2009 02:56

Jag kollade runt lite på 1000apor och såg att min gamla blogg nu går att komma in på igen. Så jag bläddrade igenom gamla inlägg och läste lite. Hittade en dikt som jag skrev till min syssling som gick bort då, för snart ett år sedan. Tänkte att den passar ganska väl in även på den 15-åriga flickan som mördades i Stureby för ca två veckor sedan, med små förändringar. Och en del av er tjatar ju om fler dikter.


(Spela låten samtidigt som ni läser för ökad effekt) 


Aldrig mer. 


Du hade möjligheten att se solen lysa, för att sedan se den gå i moln
Att en dag uppfostra en vacker dotter, eller en underbar son
Men aldrig mer
Du hade möjligheten att springa barfota och känna gräset mellan dina tår
Att uppfylla dina drömmar och en dag nå dina mål
Men aldrig mer                    
Du hade möjligheten att fylla sexton
Du hade möjligheten… att fylla sexton
Men aldrig mer
 
Aldrig mer ska du älska
Aldrig mer ska du hata
Aldrig mer ska du skratta
Aldrig mer ska du prata
Aldrig mer ska du göra rätt
Aldrig mer ska du göra fel
Aldrig mer ska du leka en lek
Aldrig mer ska du spela ett spel   
                 
Aldrig mer ska du längta
Aldrig mer ska du sakna
Aldrig mer ska du somna
Aldrig mer ska du vakna
 
Vi ska försöka leva vidare men kommer aldrig glömma den här smärtan
Och du kommer förevigt att finnas i våra drömmar och våra hjärtan
Du kommer att vara saknad som dotter, som syster och som vän
Och det kommer ta ett tag innan vi inser att du aldrig mer kommer vakna igen
 

Aldrig mer...


Vila i frid. 


("Vi" syftar i det här fallet på folk i hennes närhet)

 
ANNONS
 
N

N

22 juni 2009 03:06

Vacker dikt. "Aldrig mer" är starka ord som träffar även den som inte är drabbad.

http://www.hjalles.blogg.se

 
Sofia

Sofia

22 juni 2009 04:01

Vackert!

http://atraxy.blogg.se

 
Sophia

Sophia

22 juni 2009 09:21

otroligt fint

http://metrobloggen.se/fiabus

 
Ingen bild

Soppan

22 juni 2009 10:39

Jag börjar gråta..

 
Ingen bild

Roziie

22 juni 2009 11:17

Må din syssling vila i frid.

 
Ingen bild

Sisse

22 juni 2009 12:58

Så vackert Soran!

 
Parastoo.

Parastoo.

22 juni 2009 13:45

Aldrig har en dikt fått mig att gråta .. Men du har lyckats.

http://parastoosdagbok.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ida

22 juni 2009 14:10

Håller med Parastoo. Vilka ärliga ord! Modigt och vackert.

 
Ingen bild

xcv

22 juni 2009 16:58

På tal om din gamla blogg, här är det mest strålande du har skrivit! http://www.1000apor.se/blogs/soran/nu-laemnar-jag-bastad

 
Manne

Manne

22 juni 2009 18:07

Fin dikt.

http://www.finest.se/Mannefik

 
Nettan

Nettan

22 juni 2009 22:36

ÅÅÅH, så fint Soran!!! Jag fäller en tår när jag läser... :( Otroligt vackert!

http://inevershutup.blogg.se

 
Sanna

Sanna

23 juni 2009 12:54

När får man kalla dig för poeten Soran?

http://sancha

 
Carola

Carola

28 juni 2009 21:50

Ohh vad vackert skivet. Denna dikt berör verkligen.
Halkade in här av en slump, men gillar verkligen det du skriver!

http://familjenmahlberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se