Direktlänk till inlägg 27 juni 2009

South Park

Av Soran Ismail - 27 juni 2009 14:29

Varför jag tycker att South Park är världens bästa humorproduktion genom tiderna (som jag tagit del av). Att kunna vara lika intelligent som roligt är helt otroligt på den här nivån. Jag tycker verkligen att det borde ingå i social studies i USA, på high school. Folk borde analysera South Parkavsnitt precis som man analyserar Jane Austen-noveller.


Som t.ex det här klippet. Det finns hur mycket som helst bakom detta, som de flesta inte tänker på. Det är briljant på så många plan. Och jag är säker på att många av er inte ser storheten i det här. Sådant gör mig ledsen. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mattias

27 juni 2009 17:13

"I don't get it" -Kyle

 
Silent Soda

Silent Soda

27 juni 2009 17:19

Jag skäms att säga detta men förr i tiden hatade jag South Park, jag tyckte de bara svor och var jävligt våldsamma för att gå på folks nerver. Ack, så fel jag hade.
Jag håller helt med dig och jag och min brorsa brukar faktiskt sitta och analysera South Park på det där viset.
Matt Stone och Trey Parker är så bra på att reflektera mycket av det som är dumt i samhället, dels i bara USA och dels hela världen.

http://silentsoda.bloggagratis.se

 
Nettan

Nettan

27 juni 2009 18:20

Nu kommer du väl tycka att jag är riktigt knäpp, men Southpark är vad jag kallar för "vuxensaga"... Vilket skit! Skulle aldrig titta på tecknat för "äldre" av något slag. Då ser jag hellre typ "Hitta Nemo"! :)

http://inevershutup.blogg.se

 
Anna

Anna

27 juni 2009 18:23

Jag antar att jag måste vara en av dem som gör dig ledsen men jag förstår mig verkligen inte på southpark. Givetvis har den scener som även jag tycker är klockrena men det har teletubbies också... TT är kanske inte så politiska av sig men låter en karaktär va lite "queer".

Där bytte jag nästan ämne... Håller med Silent Soda, det som hon nu skäms över är vad jag fortfarande känner. Kan vara för att dem gör narr av tomten... Finns så mycket bättre serier, Simpsons är ett bra exempel på detta. Där möter religioner varandra, sakfrågor som ekonomi och klimat.

Att folket svär bryr jag mig inte om dock, det är snarare hur det är tecknat som då förstör de våldsamma scenerna.. Jao, detta är vad jag tycker

http://onesmileandatinytear

 
Sanna

Sanna

27 juni 2009 18:51

Såg South Park mycket förr men nästan aldrig idag. Vet inte ens vilken kanal den ligger på.
Sorry!!! :)

http://sancha

 
N

N

27 juni 2009 20:06

Döm inte hunden efter håren?

http://www.hjalles.blogg.se

 
Manne

Manne

27 juni 2009 21:17

Eh Soran... Deja vú? Du har skrivit om det här förut. Om jag inte minns fel. Men om jag minns fel, då har jag fel.

Men jag är säker på att jag minns rätt.

http://www.finest.se/Mannefik

 
Sofie

Sofie

28 juni 2009 18:01

Bästa. Serien. Ever.

http://frenchballerina.webblogg.se

 
Ingen bild

Henke

29 juni 2009 00:45

Det har ju egentligen inte mycket med själva serien att göra. Aristocratsskämtet har, vad jag förstår, existerat ända sen 60-talet. Det är bara att South Park har gjort en egen version av det. Meningen med skämtet är väl att tänja på gränsen. Det är liksom fullstänligt obscent, vilket gör det roligt.

 
Ingen bild

Häxan Surtant

29 juni 2009 10:52

What Henke said.

 
Nico

Nico

30 juni 2009 09:46

South Park är grymma, dock har dem ballat ur lite i den senaste säsongen. Hoppas att dem hittar tillbaka till sin grymma stil i nästa säsong.

http://plaettan.blogg.se

 
Ingen bild

pellejöns

30 juni 2009 11:47

Simpsons då? South Park framstår som en stundtals blev kopia av originalet i den här genren.

 
Soran

Soran

30 juni 2009 15:03

Henke och häxan surtant:

Det är exakt det här jag menar. Jag syftar inte på själva aristocratskämtet här. Det briljanta är hur det slutar (I don't get it - Neither do I).

Men folk reflekterar inte över sådant, utan fokuserar bara på den största delen av klippet. Sådant gör mig ledsen.

http://soranismail.bloggagratis.se

 
Andrea

Andrea

3 september 2009 22:37

South park är ju helt enkelt bäst!

http://:Vandea.devote.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se