Direktlänk till inlägg 28 juni 2009

Ocensurerat - 2009.06.28

Av Soran Ismail - 28 juni 2009 12:59

Trevlig förfest igår. Trevlig dag överlag. Helt ok natt. Är just nu väldigt harmonisk i livet. Lite för harmonisk, om man "får" säga så. Ur harmoni kommer ingen kreativitet. Men det behövs också.


På samma sätt som självförtroende är det sexigaste som finns så är osäkerhet det mest avtändande som finns. Och osäkerheten är stor bland utelivet i Stockholms innerstad. Likaså den sociala pressen. Om ett år får min syster ta del av den, om hon vill. Hon blir 17 idag. Extremt betydelselös ålder. Födelsedagar överlag slutar väl spela roll någon gång på högstadiet ändå? Nåja. Grattis i alla fall. Och grattis till kusin. Och Jesper. 


När det är så  här fint väder så får man inte sitta vid datorn. Det har folk som är födda på 60-talet lärt mig. Man får inte heller klaga på värme. Det har alla i Sverige lärt mig. Men det finns nackdelar. Att man inte kan sova, t.ex Men fördelarna är självklart fler. Snart befinner jag mig i Hagaparken.

 
ANNONS
 
Ingen bild

erdu

28 juni 2009 13:42

jag tycker det är skoj när du ger små hintar om var du ska..

 
N

N

28 juni 2009 15:36

Jag kommer ihåg när man inte kunde sova dagen innan sin födelsedag. När man fyllde 9 t.ex Det var 7 år sedan...:P
Värme är ingen problem för en källarråtta som jag själv på nätterna ;)
Hare så kul i det gröna gräset :)

http://www.hjalles.blogg.se

 
Ingen bild

Sara

28 juni 2009 22:44

Jag tycker om dina ocensurerade blogginlägg. Du skriver så sjukt bra :) Keep up the good work!

 
Sanna

Sanna

28 juni 2009 23:13

Varför kommer det ingen kreativitet ur harmoni eller harmonisk balans?
Personligen tycker jag det är tvärtom.

http://sancha

 
Silent Soda

Silent Soda

28 juni 2009 23:58

Man får klaga på värmen. Man får till och med joina min splitternya klubb om man känner för det. "Kyla is teh Shit!"

http://silentsoda.bloggagratis.se

 
Ingen bild

!

1 juli 2009 11:58

para ihop din syster med björns bror vetja

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se