Alla inlägg under juni 2009

Av Soran Ismail - 17 juni 2009 21:11

Du kommer hem, sparkar skorna omkring dig "Heeej Allihopa" skriker du, även fast det bara är jag hemma. Du har någonting att berätta, det märks att du är exalterad. Det faktum att jag sitter och kollar på matchen skiter du fullständigt i. Vad beträffar dig så skulle tv:n lika gärna ha kunnat varit avstängd. Du andas lite häftigt, som om att du har skyndat dig hem för att berätta om denna fantastiska nyhet som snart ska lämna dina läppar. Skor. Du har hittat de finaste skorna någonsin. Och det bästa av allt; om du bara skriver om dem i din blogg så får du dem gratis!

De är snygga, bekväma och gratis. Den bästa kombinationen av skor, som du brukar uttrycka det. Det du inte förstår är att det visst kostar, fast inte pengar. Det kostar av dig själv. Du säljer en bit av dig själv varje gång du får någonting gratis. Men det struntar du i. Jag börjar undra vart det gick fel. Vart vi började glida ifrån varandra. När du blev dum i huvudet. För det är faktiskt vad du är just nu: dum i huvudet. Och jag hatar det. Fast inte dig, dig älskar jag. Och det kommer jag alltid att göra, men jag vet inte hur länge till jag orkar med det här ytliga dravlet. 


Du blir irriterad för att jag inte delar din glädje över dina nya skor. Jag säger att du låter bloggen ta för stor del av ditt liv, du skriker tillbaka "DEN ÄR MITT LIV!". Onödigt av dig att höja rösten.  Jag orkar inte ta samma diskussione en gång till, så jag låter det gå. Jag byter samtalsämne. Det står en massa disk kvar sedan igår, som jag föreslår att du kan ta eftersom jag städade hela lägenheten medans du var och fikade på stan. Du hävdar att det faktiskt var mötesfikande, och väldigt viktigt för företaget. Må så vara, men disken sköter inte sig själv. 


Du blir än mer upprörd. Du tar återigen upp frågan om att anställa en städare. Här har jag ingen lust att backa ner, lite verklighetsförankring är viktigt. Att diska själv är det minsta man kan göra. Bara för att man har råd att betala någon som kan göra det åt en, så betyder det inte att det är rätt sak att göra. Du säger att jag inte förstår. Alla andra av dina vänner i MUF gör så. Jag säger att dina vänner kanske inte är de snabbaste hamstrarna i hjulet, vilket gör dig upprörd. En sista gång ber jag dig ta hand om disken, varpå du ryter till "DISKA ÄR ETT JÄVLA U-LANDSJOBB!" och börjar gå därifrån. Jag frågar vart du ska, men du svarar inte. Du bara smäller igen dörren. 


Jag slår på tv:n igen. Sverige ligger under med 0-1 mot Danmark, och jag slås över att det är en större förlust för mig, än det faktum att jag håller på att förlora dig. Du är ändå inte längre densamma. Jag älskar Isabella, men hon finns inte längre kvar. Kvar finns bara Blondinbella, och hon kan dra åt helvete!


ANNONS
Av Soran Ismail - 17 juni 2009 12:34

Jag har ju egentligen "semester" nu, men det innebär bara att det inte är några offentliga framträdanden. Möten kommer man aldrig ifrån. Och idag är inget undantag.. Men innan jag springer iväg på första mötet: igår bad jag Kodjo ge en hälsning till alla mina läsare. 

Ha en trevlig dag!

ANNONS
Av Soran Ismail - 17 juni 2009 02:32


Visst ser han fokuserad ut, denne Betnér? Vad är det han har framför sig på skärmen, vad är det som tar upp hans fokus så? Sitter han och läser någon text i DN-Kultur? Läser han på om Israel - Palestina frågan, eller fördjupar han sig i FRA-frågan kanske? Nej, han letar faktiskt efter en "OK-knapp". Angående vad får ni se så fort jag hittat ett tillräckligt snabbt internet så att jag kan lägga upp videobloggen (som blev onödigt lång).


I övrigt tänkte jag sno en idé av Alex Schulman. Han har visserligen med största sannolikhet också stulit den av någon annan. Det är säkert något gammalt knep som man använder på skrivarkurser för att lära folk att skriva om vad som helst. Men skitsamma vart idén kommer ifrån, tanken är den att ni skriver förslag på en rubrik, sedan väljer jag en och skriver texten utifrån den rubriken som jag har valt.


God Natt. 


Av Soran Ismail - 16 juni 2009 15:49

Det är inte mitt fel att det inte har uppdaterats här än, det är mitt internet. Och jag skrev en uppsats om hur efterblivet det var, men det var för efterblivet för att kunna hantera det.


Men tanken är att ni ska få se de videobloggar som jag har spelat in med Magnus och David. Så fort internet bestämmer sig för att fungera... 

Av Soran Ismail - 15 juni 2009 16:59

Då har vi återigen kommit till en punkt då jag behöver er hjälp. Det är bra med läsare på så sätt, 1000 bollplank om dagen. Något träffar väl rätt och studsar tillbaka, tänker jag.


Jag sitter och försöker skriva skämt om Sverigedemokraterna. Det är inte svårt i sig. Tvärtom, är väl lite öppet mål. Och det är just det som är problemet. Dels känns det inte så kul att sparka in öppna dörrar, det lämnar jag till Magnus som sitter mittemot och hetsar mig att knulla mer. Men framförallt, målet är gigantiskt. Det är mycket lättare att skriva om man målar upp en lite mindre ram.


Det är här jag tänkte att ni gärna får hjälpa till. Ni kanske har debatterat mot Sverigedemokrater och därför haft uppe speciella punkter som är extra dumma i huvudet? Vet ni någon Sverigedemokrat ute i landet som är extra dum i huvudet? Något uttalande som är extra idiotiskt? Ja ni förstår, något som sticker ut. Maila gärna på soranismail@hotmail.com eller skriv en kommentar här med en länk dit så ska jag skriva skämt om det. Är min tanke. Tack på förhand.


En annan sak ni kan få hjälpa till med, men det är mest för att bevisa för Magnus att mina läsare är bättre än hans. Han ska på turné i november, i 14 månader, och behöver ha ett namn på den turnén. Mitt förslag "Alla är fittor! och kukar!" (måste vara jämställt) har röstats ned. Skriv era förslag här så kollar Magnus sen. Och han har lovat någon form av belöning till den som kommer på namnet som han är mest nöjd med... 


Shoot. 

Av Soran Ismail - 15 juni 2009 13:17

Vaknar upp. Törstig. Känner mig trött. Kollar på klockan: 11:22. Skulle behöva sova lite mer, sex timmar håller inte. Försöker ingorera begäret av vatten. Vrider på mig. Byter kudde. Ingenting fungerar. Kliver upp och hämtar vatten, passar på att borsta tänderna. Nu kan jag glömma att somna om. Fan också, jag kommer vara småtrött hela dagen.

Det var trevligt igår, speciellt på middagen. Älskar att sitta med vänner och vänners vänner. Känna några, men inte alla. Helt opretentiöst. Utan pressen att vara rolig, men ändå förmågan. Hålla låda, I still got it. Bekräftelsehoran i mig high-fivear sig själv. "Hålla låda", vad fan är det för uttryck!? Så har jag aldrig sagt. Det är Björns fel.


Den där tjejen på cafét sen, Hanna hette hon, fan vad hon brann för sin sak. Djur. Tycker hon att jag är en idiot nu? Bara för att jag inte bryr mig om bergsgorillorna tillräckligt mycket för att engagera mig. Vad är grejen? Djurarter dör väl ut hela tiden, så även vi.  Och den där andra tjejen, vad var det hon hette!? Fan jag ska ju veta det, jag känner henne från Uppsala. Fan också! Hatar sånt här. Har jag fått sämre minne pga för hårt festande nu!? Inte ok isåfall. Inte ok alls. Det är en av mina egna favoritegenskaper, mitt goda minne. Hur många decimaler av Pi kan jag återge nu... ... 25. Skönt. Det är ok. Tjejen på Patricia sedan, Elin hette hon. Hoppas hon fick ligga med den där Jonas till slut, som hon ville. Typiskt mig att på två sekunder vänta ett "hej jag känner igen dig" till "hur kan jag hjälpa dig i ditt liv!?". Nåja, jag trivs ju faktiskt bra med det. Det för inte gå överstyr bara...


Vad ska jag göra idag då? Kan inte ligga i sängen till kl 20, som igår. Det känns inte bra. Men vädret. Det här jävla P1-vädret. Känns otroligt "svenne-banan" att klaga över det, men det här börjar bli löjligt nu. Ge hit lite jävla växthuseffektsvärme. NU! Som jag och Kodjo diskuterade igår, det är inte fysiskt möjligt att gå ut och vara glad. Man blir irriterad på en gång. Konstant duggregn i ansiktet. Piss. Jag sitter gärna inne en hel dag och är ok med det, men jag vill ha valmöjligheten av att gå ut. Nu har någon tagit bort den från mig.


Bloggen. Vad ska jag skriva om idag? Det är väl taktiskt att skriva om det här "Kriget" med David, men jag får ingen energi av det. Hittar ingenting roligt eller intressant. Då är det bättre att skita i det. Skriva om någonting annat. Men vad? Det behöver inte nödvändigtvis vara roligt, men det måste vara intressant. Som Betnér.  Äh. Försöker somna om. Lönlöst. Lyssnar av alla meddelanden. 


Min agent ringer, möte med Nikon på onsdag. Möte angående tv-avtalet senare i veckan. Hoppas att det blir av. Hoppas, hoppas, hoppas. Det är ju så nära nu. Skulle vara så jävla stort. Och kul. Framförallt kul. En milstolpe i min tidiga karriär.  Sedan turné. Måste ha fler skämt. Fler bra skämt. Ska jag försöka skriva lite idag kanske? Jag har ju öppnat ett word-dokument där det står "Sverigedemokraterna" på, halva arbetet är gjort. Skulle vara skönt med någon att bolla med. Vem sitter och skriver nu? Kollar mest Magnus. Bäst odds. Mycket riktigt, han sitter på kontoret med en pizza. Tänker att jag har valt en riktigt god förebild inom den här branschen.  Bara att klä på sig och åka dit. Till skillnad från mina andra vänner så är han lite påläst också.  Helvete, min ipod blev ju stulen i helgen. Hade vart riktigt skönt att ha nu. Får bli en taxi till Aspudden. 

Av Soran Ismail - 14 juni 2009 15:44

Eftersom min hemsida är handikappad för tillfället så ger det mig bara ångest att gå in där. Dessutom har de flesta förstått att det är här man kommer i kontakt med mig på smidigast sätt. Men så igår så gick jag in för första gången på flera månader och kollade in lite gamla kommentarer. Jag fastnade speciellt för en, som skrevs i Mars: 


 "tycker du e bra fast kommer aldrig vara såå patetisk så att jag ängnar nån större tid i mitt liv på att t.ex titta på stand up shower, fast du e bra på det du gör... :) 

malan"  


Jag förstår inte riktigt. Hur fungerar man då? Det är alltså en snäll kommentar av "malan", hon förklarar att hon tycker att jag är bra på det jag gör. Med "det jag gör" får man väl förmoda att hon menar "försöka vara rolig/få folk att skratta".  Och om hon nu tycker att jag är rolig, varför skulle hon då inte vilja gå på en stand-show?  


"Nej, men det här med att bli underhållen är inte riktigt min grej. Du är kul och så, absolut, men jag gillar inte att skratta. Inte live i alla fall. Framför tv:n fungerar fint. Men att gå på en hel föreställning och skratta, nej det är bara patetiskt" 


Eller? Jag vet inte. Men det intresserar mig väldigt. 

Av Soran Ismail - 13 juni 2009 17:31

"Jag vill härmed meddela att det är öppet krig mellan oss nu. Det finns inga gränser. Allt är tillåtet"


Så lät det för ett tag sedan i min telefon. Det var David, och han hade läst min och sin blogg. Och kanske framförallt kommentarerna. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte vara lite orolig, för David har inga gränser. Överhuvudtaget. Det här blir nog inte lika harmlöst som sist, då det resulterade i ett bloggkrig. David kan mycket väl ta det här kriget utanför internets gränser. Han skriver:


"Nu ska jag ringa runt och avboka träffar med kompisar för att få tid att sitta och komma på krigsstrategier."


Ja ni ser. Han till och med ljuger för sina läsare och låter de leva i villfarelsen att han skulle ha någonting att avboka. Den mannen har inga gränser. Han skulle säkert kunna lägga ut de nakenbilderna han tog på mig I KONSTNÄRLIGT SYFTE till allas beskådning. Det skulle vara jobbigt


Davids främsta vapen - Hans totala brist på gränser i kombination med en livlig fantasi. 


Mitt främsta vapen - Ni. Mina läsare. Nu kör vi!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se