Direktlänk till inlägg 2 juli 2009

Tramsgänget

Av Soran Ismail - 2 juli 2009 09:42

Ni kanske minns att jag tipsade om den här låten tidigare. Det är mina vänner i Tramsgänget, från Kungsbacka, som har gjort den. Nu har de gjort en remix på den och vill ha hjälp att sprida den så gott som möjligt. Said and done.


I övrigt är det intressant att se hur snäva många av era rubriker är. Det är mycket roligare/lättare om de är lite mer öppna än t.ex "gången då jag och Batra diskuterade EU-politik på söder tillsammans med Torsten Flinck". Men det är ju klart, ni gör som ni vill. Dessutom, lägg inte för mycket värdering i det jag skriver. Jag börjar bara skriva sedan slutar det där det slutar, det är sällan det är verklighetsbaserat. Jag försöker bara leva mig in i hur det skulle kunna varit..


Nåja, här är låten som de försöker göra så stor som möjligt.  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Rehn

2 juli 2009 10:35

Tramsgänget är kult i den här delen av landet. Lite roligt! Väldigt trevliga pojkar.

Har de givit dig några biljetter till Fredagen den 13:e?

 
Yvette

Yvette

2 juli 2009 11:22

Hahaha, lyssna på den här låten igår :-D Så jävla skön!!

http://jeone.blogg.se

 
Anna

Anna

2 juli 2009 12:16

För ett litet tag sedan hade jag den förra versionen på högsta volym, allänt frälst i den fak´tiskt. Tror nog att jag gillar den mer men Tramsgänget är ju alltid bra, det är synd att deras shower ska vara så långt ned i landet jämt...

http://www.onesmileandatinytear.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Johan

2 juli 2009 12:48

KLockrent!

 
Ingen bild

Emma

2 juli 2009 13:56

Detta måste vara den mest självklara sommarplåga jag någonsin hört! Denna skall gå på repeat i sommar!

 
Ingen bild

Maria

2 juli 2009 21:35

Fan jag gillar tramsgänget. Varför gör ni inget ihop soran?

 
Maria

Maria

2 juli 2009 21:43

Soran, nu vill jag inte vara petig. Men kan du minska storleken på embedded video så att den inte fuckar upp sidlängden?

http://verbalninja.blogg.se

 
Ingen bild

Delora

2 juli 2009 22:45

Detta är inte sant! Jag har precis kollat igenom ALLA gamla Martins fredagsmys och kände mig allmänt redo för att inte mata min hjärna med mer Trams idag. Också kommer jag hit till din blogg... Om jag trodde på en högre makt skulle jag ta det här som ett tecken.

 
N

N

3 juli 2009 00:00

Det här är nog en av de bästa tecno(?) låtarna jag har hört :D
Tramsgänget FTW!

http://www.hjalles.blogg.se

 
Ingen bild

Roziie

3 juli 2009 02:26

"När vi flydde från Kurdistan".
Skriv om det.

 
Kent, Malmö

Kent, Malmö

3 juli 2009 07:49

Hej Soran, här får du en rubrik att bita i "Då brast min röv ut i ett skratt..."

http://blogg.aftonbladet.se/kentis

 
Ingen bild

hejsan

3 juli 2009 15:33

bara för det "när jag vaknade under en midsommarstång iklädd folkdräkt och blomkrans i borlänge"
eller kanske "min (valfritt tiotal-)kris"
ha d gott !

 
Ingen bild

Jeanette

3 juli 2009 16:30

Härlig låt! Vicka killar!

 
Ingen bild

Mia

3 juli 2009 19:31

Klockren låt

 
Cathy

Cathy

7 juli 2009 05:56

Tramsgänget är bra men denna läckerbiten är några strå vassare;)
(& mkt snyggare kropp, sixpack, mums!)
http://www.youtube.com/watch?v=MzyyoLop99E

http://www.youtube.com/watch?v=MzyyoLop99E

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se