Direktlänk till inlägg 3 juli 2009

Jag älskar Betnér

Av Soran Ismail - 3 juli 2009 17:21

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kim

3 juli 2009 17:48

som hon gestikulerar ! man blir ju irriterad på hennes kroppsspråk.

 
Sanna

Sanna

3 juli 2009 18:31

Det kändes som att kliva in i ett dagis som hade en picknick dag ute i det fria.
Lite på 5 års nivån trots den ack så viktiga och aktuella frågan.

http://sancha.bloggagratis.se

 
Yvette

Yvette

3 juli 2009 18:48

Hon är ju inte bra på att debattera, lite som jag :-)

http://jeone.blogg.se

 
Ingen bild

Henke

3 juli 2009 19:12

Vem gör inte det? Förutom kärringen han krossade i sexköpsdebatten XD

 
Ingen bild

Pernilla

3 juli 2009 22:41

Jag håller ofta med Betnér i hans åsikter men här var jag mer kluven. Zaida Catalán har absolut en poäng i det hon säger. Jag har mycket svårt att hålla med de tidigare kommentarerna som är så kritiska mot henne. Hon visar på en mycket engagerad argumentation och vana inom att debattera. Får lite känslan över att vissa kanske sätter på sig "kvinne-linserna" när det ser på henne som Nour El Refai snackar om i detta youtubeklippet http://www.youtube.com/watch?v=8x2o6pdFXDw

 
Sisse

Sisse

3 juli 2009 23:32

Han är så jävla skön handär Betnér! Bara sitter där helt lugn och säker på sin sak medan kvinnan sitter och avbryter honom och gestikulerar helt nervöst.

http://www.myoccurrence.blogspot.com

 
Ingen bild

anette

4 juli 2009 00:32

Jag älskar honom också, tycker dock att det är lite dåligt att du inte har med honom på omröstningen av roligast komiker.

 
Erica,

Erica,

4 juli 2009 00:43

När jag startade debattklippet förväntade jag mig en intressant debatt.. Men vad var detta egentligen? Zaida gör ju inget annat än att försöka måla in Magnus i ett hörn, något som Magnus med finess hela tiden tar sig ur. Oerhört dålig debatteknik av Zaida, hon kanske borde ta och lyssna istället. "Hur skulle du göra om det var din dotter bla bla bla.". Sedan när har sådana argument varit effektiva undrar jag?

http://donotpanic.blogg.se

 
N

N

4 juli 2009 01:55

Jag tycker att Båda har rätt i den här diskussionen. Det är rätt att människor ska få bestämma över sina egna kroppar och göra vad de vill med de, som Magnus säger, men, jag tycker inte att man ska kunna köpa en människa för att denne är svagare än man själv. Det är det som är maktspelet som Zaida pratar om.
Sen om en person vill sälja sej själv, låt honom/henne göra det. Det är här det svåra kommer in tror jag. Hur ska man kunna skilja på om en person säljer sej av fri vilja eller om den gör det för att någon annan vill det? Det är det som debatten borda handla om, tycker jag.

http://www.hjalles.blogg.se

 
Maria

Maria

4 juli 2009 20:13

Tycker Zaida är duktig i debatten och håller med Pernilla. Magnus säger att prostitution är ok, men att han samtidigt har något emot det eftersom han inte skulle vilja att dottern var prostituerad.

http://verbalninja.blogg.se

 
Julia

Julia

5 juli 2009 02:15

Betnér är ju så underbar!
Sitter där helt oberörd och argumenterar lugnt för sin sak.

Det roligaste i klippet är dock när hon drar in hans dotter i diskussionen och han säger att han skulle stötta henne, man hör förvåningen i hennes röst. Det var nog inte ett svar hon hade räknat med.

Sjukt underbart att se!

http://gnisslia.blogg.se

 
j

j

5 juli 2009 20:44

zaida sköter sig ju utmärkt! betnér har en del poänger på scen men i denna debatt hade han inte så mycket att komma med.

http://hellojitterbugboy.blogspot.com

 
Ingen bild

Anna

6 juli 2009 14:13

Magnus är bra på att snacka. Men jag har börjat tröttna på att han bara säger sånt som han vet kommer uppröra den han pratar med. Det känns inte lika äkta längre.
Om han nu har så mycket att lägga till i samhälsdebatten varför blir han inte politiker då? För lat?

 
Ingen bild

Ida

9 juli 2009 23:04

Nej, Betnér brukar alltid vinna, men inte denna gång.

 
Ingen bild

emmo

10 juli 2009 20:02

Zaida är grym på det hon gör.
Vad har ni för dagisargument egentligen?
"Hon sitter och gestikulerar helt nervöst", "Magnus sitter helt lugnt och bara ger svar på tal"
Det är inte särskilt fräscht att försvara sexköpare, sex är inte en mänsklig rättighet. Och dessutom är det ju inget att bråka om, alla som tycker att tjejer har rätt att sälja sina kroppar, de har ju rätt till det enligt lag!
Kamma till er och ge er in i debatten när ni har något att säga.
Heja på Magnus Betnér kan man göra på andra sätt, t.ex när han inte sitter och är osmart.

 
Ingen bild

Karin

18 juli 2009 00:16

Jag tycker också att Zaida verkar grym, dessutom håller jag med henne i den här diskussionen. Hon känner sig kränkt av Betnérs åsikter, vilket kanske inte är så proffsigt av henne som politiker att ta detta personligt men jag kan förstå det. Det är fruktansvärt många kvinnor som far illa inom sexindustrin och många av de kvinnor som är prostituerade väljer det av egen vilja, men mycket pga att det inte kan ha något innerligt förhållande till sex. Det finns många porrstjärnor och prostituerade som har blivit våldtagna sen barnsben och därför valt sin karriär därefter. Men när man frågar dem så säger de att de vill vara prostituerade, därför tycker jag som Zaida. Visst kan det vara farligt att ha moraliserande lagar men men, i denna frågan är jag för lagar av detta slag.

Att hon "sitter och gestikulerar" och darrar på rösten är för att hon är upprörd vilket jag tycker låter som en engagerad politiker.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se