Direktlänk till inlägg 5 juli 2009

Melker Andersson

Av Soran Ismail - 5 juli 2009 19:59


Jag vet inte hur det är med er, men när jag ställer mig frågan "beror det extrema vädret på växthuseffekten?", ja då känner jag att jag vill ha mitt svar från en kock. Och inte vilken kock som helst, utan Melker Fucking Andersson. 


Melker säger att det är "självklart!" att det har en påverkan. Melker kan sin sak.


Lite information till er som inte har någon erfarenhet av hur AB arbetar. Minst 1 gång/månad så ringer de från "Vi 5" för Sverige är ett litet land med väldigt få kändisar. Och varje gång de ringer från "Vi 5" så säger man att man inte är intesserad av att ge ett svar på hur man tror att schlager-em kommer sluta, eller om man har badat i år eller inte. Men inte Melker, för han saknar det som vi andra kallar för "självrespekt".


Så när aftonbladet ringer upp Melker, en KOCK, för att fråga om VÄDER så svarar Melker. Övertygad ger han sitt svar. Så nu vet ni allihopa, vart ni ska vända er om ni är lite osäkra på hur växthuseffekten påverkar vår planet. Eller något allmänt kring vädret överhuvudtaget. Fråga inga experter, utan kolla först med Melker vad han tycker och tänker om saken. För det känns jävligt relevant. 


Nästa gång jag är sugen på någonting riktigt gott så ska jag nog ringa Tone Bekkestad och höra vilka hennes bästa tips är. Via Aftonbladet såklart..


 
ANNONS
 
Silent Soda

Silent Soda

5 juli 2009 20:18

Haha, klockrent.
Vad ska man vända sig till dig om då tro? Modetips kanske?

http://silentsoda.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Henke

5 juli 2009 20:33

Hahaha. Sågad XD

 
Jane

Jane

5 juli 2009 20:35

Here you got a line baby:
Därför är jag Sora lite bättre än andra killar!
Tjing :)

http://www.janestrandberg.blogg.se

 
Jane

Jane

5 juli 2009 20:35

Here you got a line baby:
Därför är jag Soran lite bättre än andra killar!
Tjing :)

http://www.janestrandberg.blogg.se

 
Ingen bild

Lollo

5 juli 2009 20:59

Sarkasm när den är som bäst, tack Soran!

 
stewen

stewen

5 juli 2009 21:01

Hellu Soran, har försökt mailkontakta dig flera gånger, men du verkar mest blogga :-)
Hör av dig till stewen@bizart.se

http://www.bizart.se

 
Kristofer Dahlström

Kristofer Dahlström

6 juli 2009 15:00

Tokigt bittert inlägg :) Känns nog inte som att Vi5 är en källa till faktasökande, då de flesta "kändisar" som svarar inte har något med själva frågan att göra.

http://psydome.blogg.se

 
Ingen bild

daniel

6 juli 2009 15:20

ey snacka inte skit om melker din bergskurd =/

 
Ingen bild

Adde Kaa

10 juli 2009 01:33

de absolut bästa vi5 citatet är ju när de frågade vad man tyckte om barn arbete. de första 4 svarade självklart att de va dåligt en den 5:e som var britta 63 svarade: "de är ju helt okej så länge kvaliten inte blir lidande" :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se