Direktlänk till inlägg 6 juli 2009

Wingman and then some

Av Soran Ismail - 6 juli 2009 03:34

Hemma i kalsonger. Två påsar med ostbågar. Den ena tom, den andra på god väg att bli. Då ramlar det in ett sms. En vän i nöd. I behov av en wingman. Jag ringer en taxi och 20 minuter senare är jag på plats. För några få så ställer jag alltid upp. Oavsett vad. Oavsett när.


Nya rubriker eftersökes av läsarna. Lite mer öppna och spännande, och lite mindre styrda av den informationen som ni vill ha ut av mig. 


Alla coola drar till Bryggan i Uppsala på tisdag. 


Får många fler mail än vad jag orkar svara på just nu, vilket gör mig lite ledsen. Jag vet att många inte förväntar sig ett svar, det skriver ni till och med i mailet. Men det duger inte för mig. Jag SKA svara. Det ska fan bara vara så. Men just nu är det mycket energi som går åt annat. 


Jag förstår att det är som att leta bråk när jag blandar Erik Linder med Patrik Isaksson, men slappna av lite. Och sov gott. 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Nea

6 juli 2009 09:53

kan du inte skriva om den gången du gjorde bort dig sådär fruktansvärt? eller möjligtvis när du testade på något för första gången?

 
Ingen bild

Amanda

6 juli 2009 10:30

"när jag färgade håret blondt"

 
Ingen bild

Emma

6 juli 2009 12:42

Jag tycker du ska använda rubriken "Var är jag?"

 
Ingen bild

Anonym

6 juli 2009 13:00

men haha härmapa ;)
skoja med dig!

 
Parastoo.

Parastoo.

6 juli 2009 14:03

" Min första fröken "
" Första standup giget "

http://parastoosdagbok.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Jennifer

6 juli 2009 14:04

Rubrik förslag: Då jag föddes

 
Clara

Clara

6 juli 2009 17:31

Rubrikförslag: "Så fick han stå där med byxorna nere mitt på torget"

http://gurkorargronaliksomgrodor.bloggagratis.se

 
Manne

Manne

6 juli 2009 18:28

Rubrik: "Ska det vara så svårt att förstå?"

http://www.finest.se/Mannefik

 
Maria

Maria

6 juli 2009 20:00

Rubrikförslag: "Om mitt liv vore en såpopera"
"Ett möte jag aldrig glömmer"
"Min största rädsla"
"När jag träffade världens dummaste människa"

http://netia.blogg.se

 
maria

maria

6 juli 2009 21:18

Erik Linder, hans syster är min chef.. :D

Förslag på rubrik: "Ända sedan jag var ung har jag varit en dramakung.."

http://amria.blogg.se§

 
Ingen bild

Elvira

6 juli 2009 22:32

"Om jag fick bestämma, så..."

 
Ingen bild

Elnaz

7 juli 2009 00:01

Detta är INTE okej! Jag har byggt upp ett stort hat för den där jävla talang killen! Vet inte varför men vissa personer förtjänar att bli hatade! Hahah

 
Ingen bild

Billy

9 juli 2009 03:00

Dagen då jag bestämde mig för att hata Dalarna mer än tex Medelpad eller Ångermanland.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se