Direktlänk till inlägg 8 juli 2009

Min promenadkompis (från 1000apor)

Av Soran Ismail - 8 juli 2009 15:55

Det fanns en tjej i min klass, under andra året på gymnasiet, som jag nästan alltid gick till och från skolan med, en promenadkompis. Det berodde ganska mycket på grund av geografisk bekvämlighet visserligen, men ändå, en promenadkompis.

Man har självklart många problem i livet, ett utav mina är att jag försöker skoja till det väldigt ofta, ibland lite för mycket kanske. Det kan bli fel. Jag och den här tjejen, vi kan kalla henne för T, vi utgjorde en grupp på samhällskunskapen tillsammans med en tredje person, låt oss kalla honom för G. Vi hade stannat kvar efter skolan för att göra klart vårt arbete. Efter en stund i den lite för varma datasalen så måste jag gå på toaletten. So far so good.

När jag kommer tillbaka så tänker jag, ”nu ska jag vara lite lustig” och nypa henne med båda händerna i midjan. Ni vet, så man hoppar till. Så kan hon skrika till lite, det kan bli lite knasigt, och vi kan alla skratta i symbios. För att lätta upp vardagen lite. Men det hade den exakt motsatta effekten. Istället för att hoppa till och skrika lite så råkar hon fisa. Nej, hon pruttar. Fisa gör man tyst, prutta gör man högt. Hon pruttade.

Här skulle jag kunnat rädda situationen genom att bara skratta åt det, skämta bort det helt enkelt. Men istället så stelnar jag till. Hon sitter på en datorstol och tittar upp på mig, och jag tittar på henne. Inte ett ljud hörs från byggnaden. Vi tittar båda på G, som även han är helt tyst. Tystnaden varade i ca 10 sekunder, det kändes som en evighet. Till slut säger G, ”ojdå”. ”Ojdå", det var det han fick fram. ”Ojdå”.

Ja jävlar vad ojdå det blev. Jag klarar inte av stela situationer, som att titta på när någon gör bort sig på Idol. Jag måste byta kanal. Det är inte humor för mig, det är mest bara obekvämt. Så jag vände mig om och gick därifrån.

Efter det här så gick vi aldrig mer till eller från skolan tillsammans, jag och T. Synd. För det var en trevlig promenadkompis.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nini

8 juli 2009 17:29

Usch, herregud vad hemskt jobbigt...

 
Ingen bild

daA

8 juli 2009 17:44

Haha, vilken fin historia, lite sorglig mot slutet bara:)

 
Ingen bild

i

8 juli 2009 18:37

hahahaha... fan vad bra då :(

 
Ingen bild

Amanda

8 juli 2009 19:40

haha det kommer jag ihåg att du skrev.

Förresten alla soranbloggläsare!

läs! http://bellablogg.se/

 
Victor

Victor

8 juli 2009 20:51

Haha synd på promenadkompisen, haha men såg verkligen allt framför mig

http://vipee.blogg.se

 
Linda

Linda

8 juli 2009 21:10

hahahah! :D

http://fromthehoodstothecity.blogg.se

 
N

N

8 juli 2009 21:16

HAHAHAHAHAHAHA xD
Ni blev tysta i symbios istället...gud vad dåligt...x)

http://www.hjalles.blogg.se

 
Dasha

Dasha

8 juli 2009 21:44

MEN HA HA HA HA. Jag dör.

http://dondasha.blogspot.com

 
Sanna

Sanna

9 juli 2009 00:21

Ta och ring upp "fisen" och ta en promenad vettja. Ni skulle säkert få lite roligt åt det där idag! Kan ju vara värt bara för att få lite frisk luft om inte annat...ha ha!

http://sancha

 
Ingen bild

Yoshi

9 juli 2009 08:46

OMG vad pinsamt...men ack så roligt, haha!

 
Ingen bild

Love

9 juli 2009 09:50

Hahahaha! Jag kan verkligen se situationen framför mig. Fan vad sorgligt

 
Ingen bild

Spread the love!

9 juli 2009 19:46

Har du sett den här Soran?
Man blir stolt över att vara svensk!
Sverige på Flash Mob kartan once and for all tack vara Michael.


http://www.youtube.com/watch?v=je1KOcBYGjM

R.I.P Michael!

 
Manne

Manne

9 juli 2009 20:09

HAHAHA höhöhöhö hohoho..
Nepp.

http://www.finest.se/Mannefik

 
Yvette

Yvette

9 juli 2009 20:45

Fan vad synd jag tycker om en tjejen! Sånt där vill man bara inte ska hända...

http://jeone.blogg.se

 
Mia

Mia

10 juli 2009 22:09

haha, blir ju bara pinsamt för alla. (:

http://notapoet.blogg.se

 
Ingen bild

jip

11 juli 2009 18:44

allt detta såg jag framför mig väldigt tydligt i min no sal

 
Patsy

Patsy

11 juli 2009 19:40

Haha!
Usch.
Första veckan när jag började sjuan satt jag med en tjej på mattelektionerna som var laktosintolerant. Hon fes väldigt mycket.
En dag så bad jag henne hämta en pennvässare och när hon reste sig upp så la hon av värsta brakaren och jag råkade utbrista: "HAHA! SKET DU?!" Inte snällt.
Lite senare på dagen kom det fram en NIA (fyfan vad rädd man var för nioarna) till henne och frågade: "Var det du som bäsa på matten?"
Hon gick inte till skolan på två dar, stackarn.

http://2barnsmorsa.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se