Direktlänk till inlägg 9 juli 2009

Snart flyttar vi

Av Soran Ismail - 9 juli 2009 21:26

Jag vet att bloggandet under den senaste veckan har vart under all kritik, men det finns en anledning till det. "Semester" i kombination med en massa möten och planering, och sist men absolut inte minst så är det mycket pill med den nya hemsidan innan den lanseras.


I ytterligare några dagar så kommer nog uppdateringen att vara lite bristfällig, men det är som sagt för att det ska bli så mycket bättre sen. Och att ni är förstående har ni visat många gånger förut. När allt sedan står klart så flyttar vi härifrån. För gott.  
ANNONS
 
Madeleine

Madeleine

9 juli 2009 23:10

Det kommer nog bli bra! :)
Väntar man på något gott så väntar man aldrig för länge!

http://www.maelleee.wordpress.com

 
Ingen bild

Elnaz

9 juli 2009 23:25

Wooww! Soran, visste inte att du lyssnar på afasi & filthy ! Mina största idoler. Bra att du tar upp deras musik, inte så populärt med svensk hiphop. Därför måste det representeras med ett gott exempel som afasi & filthy gör.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se