Direktlänk till inlägg 10 juli 2009

How to speak

Av Soran Ismail - 10 juli 2009 16:59

Jag missade hela Michael-hyllningen häromdagen, så jag har kollat igenom lite saker så gott jag kan. Det överlägset bästa jag hittade var detta.. now this is a speech!

 
ANNONS
 
Ingen bild

MR:D

10 juli 2009 17:20

Du soran, ska inte david druid vara med i parlamentet någongång??

 
N

N

10 juli 2009 18:02

Det där är väl inget tal, han skrek ju mest. Det lät som en sån där "Jesus-är-bäst-ingen-protest" i amerikanska filmer.
Min personliga åsikt.

http://www.hjalles.blogg.se

 
Sanna

Sanna

10 juli 2009 18:23

*Hålla med*......och tragiskt!

http://mrcs

 
Jamie

Jamie

10 juli 2009 20:41

Fantastiskt. Fantastiskt humoristiskt. Eller bara disturbing. Nog för att det retoriskt var ett hyffsat bra tal och nog för att mertalet av amerikanska tal brukar vara pretentiösa och högtravande.. Men att ge en popstjärna, hur legendarisk och älskad han än må varit, odelad ära för de senaste trettio årens utveckling inom integration i västvärlden är ju bara pinsamt.

http://twitter.com/JustMaja

 
Ingen bild

Miss V

10 juli 2009 21:06

du missade något riktigt fint och väldigt rörande..
msåste dock hålla med "jamie" lite..
Fast mest av allt är det jävligt synd att folk bara kan säga så fantastiskt fina saker om han nu när han har gått bort, när han behövde folk som försvarade honom som mest under hans sista tid vid livet.

 
Ingen bild

Soppan

11 juli 2009 14:13

Hela minnesstunden var mycket rörande. Jag tyckte att det var lite jobbigt också att han låg där i sin guldkista, och när Usher gick ner till honom blev det ännu jobbigare.

Jag håller med om att han höll talet väldigt bra, men det lät lite mer som om han försökte vinna presidentvalet än att hylla Michael. Men han är en mycket duktig talare.
Men du borde kolla när Britain's Got Talent killen, Shaheen sjunger! När jag hörde honom första gången på hans audition så dog jag nästan. Han är värd att titta på.
Annars tycker jag att det inte var ett bra beslut av Michael att ge upp och inte vakna igen. Onödigt och synd. R.I.P Michael.

 
Ingen bild

Pm

12 juli 2009 14:46

Speek med två e Soran? hmm :D

 
Ingen bild

Deniz

12 juli 2009 18:12

håller med. helt fantastiskt tal det där. gillade även Ushers framträdande med låten Gone, kolla in den.

 
Ingen bild

god damn

17 juli 2009 22:39

Sjukt jävla bra tal.. ´Killen har koll på de där med retorik!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se